Agamemnun : @Fream
bu kişilerin sunucusuna başlamanız başlı başına bir hata olmuş zaten. delinquen adlı kişinin açtığı bu kaçıncı server. çakma willowla başlayıp erathia 1-2 Calona Faerun. hepsi aynı scriptlerle aynı connectorlerle açıldı. aynı sloganlarla başladılar "sadelik ve uzun ömürlü" olacaktı hesapta. forumlarındaki sorun başlıkları bile aynı. fakat çıkardıkları iş ortada. tekrar aynı şekilde sunucularını kapattılar. daha 1 ay önce açık olan sunucularını nedensiz kapatıp farklı isimde açtılar. "Calona -> Faerun" amaçları ne ben bunca zaman çözemedim. birde bunları anlatınca cevap olarak size pişmiş pişmiş sunucuyu karalamayın diyorlar. :) sunucunuzu ne karalıycam. isteyen oynar istemeyen zaten oynamaz. ha benim bu dediklerime inanmayanlar varsada onlara tek cevabım şudur. buyrun oynayın. nasıl olsa ben sonunu bildiğim için size en güzel cevabı bu kişiler vericektir nasıl olsa ;)


İlk olarak tamamen tarafsızım bu konu hakkında bunu belirtiyim..

Ama sen şimdi bunları yazdıktan sonra sunucuyu karalamış olmuyormusun ? Delinquen denilen scripter arkadaşımız sanırsam sadece scripter.Yani ordan burdan bildiğim kadarıyla açılan sunucuların sahibi kendisi değil.Yani sen scripter olsan veya world builder veya başka birşey sunucunun maddi gelirini üstlenen kişi ödemeyeceğini bildirip sunucuyu kapatsa sen ne yapabilirsin ? Üstelik insanlarda bunu senden bilirse nolcak.Ne güzel yorumlar yapıosunuz.Yok sen bunu açtın kapadın senden cacık olmaz yok sen editcisin falan.Yahu herkez kendine baksın bi isteyen istediği yerde oynar veya oynamaz
ben karalamak için yapmadığımı belirttim. nasıl sen tarafsızım diyip delinqueni savunuyosan benimkide böyle bişi. ayrıca o kişinin daha önce açtığı bütün sunucularda player olarak yer aldım. şuanki hariç. çünkü calonada oynayanlar bilir. uzun ömürlü sade server olucaktı (diğerleri gibi). üstelik ph düşük seviyede başlattılar. siteye "burası bizim babamızın çiftliği ister açarız ister kaparız" diye bir yazı görmediğimizden haliyle güvendik onca arkadaşımızı çağırdık. sonuç olarak biçok kişinin emeğinden önemlisi zamanı gitti.

bir iki server hariç kapanmayan server yok. ama en azından kapanırken ufakta olsa bir açıklama yapmaları gerekirdi. hadi onuda geçtim nasıl bir mantıktırki calonayı kapatıp 1 ay gibi kısa sürede yeni bir isimle sıfırdan başlıyorlar? bu düpedüz oynayanları enayi yerine koymaktır. sen maddi sıkıntıya takılı kalmışın. maddi sıkıntıdan 1 kapandı 2 kapandı be kardeşim bu kaçıncıdır?? 5 mi 6 mı? hepsimi maddi sıkıntıdan kapandı? maddi sıkıntıdan kapayan bir insan 1 ay içinde 2.ci serverı nasıl açabiliyor peki? hadi açtın. neden isim değişikliğine gidiyosun? ben delinquen ve diğer staffların art niyetli olduğunu düşünüyorum.

benim kendi fikrim sitelerine girdiğiniz zamana bile yazık. ama tercih meselesi oynamak isteyenler oynıyacaktır. ne diyim bu sefer diğerleri gibi olmaz inşallah. oynayanların zamanı boşa gitmez umarım.

birde bu delinquenin açtığı son servermış. gerçekten süper bir haber. bakalım sözünde durucakmı görücez...
İşte yine anlamıyorsun.Benim kimseyi savunduğum yok.Ben bir sunucu kapandığında herşeyin scripterden sorumlu tutulmasına karşıyım
Maia :
Ben anlamıyorum bizde genç yaşta yetkili olduk senelerce yaptık. kimse üzerinde ne hakarete gittim ne ego tatminine.


ereden: Turkey Yer Altı
Meslek: Quest Writer Vokal
Yaş: 21
U-S Puan: 29.8

Çok yaşlısın aramızda baya bi yaş farkı var ustelık ben askerlıgımı yapmışım evlenıp yuva sahıbı olmuşum. Senı quest yazılarınla ve bastıgın edıtlerle bız zaten tanıyoruz izmir li Atlantis Uo Şmdi hoşçakal Can..

Atlantis uo Shardda stafflığım zamanında Red isimli stafftı oranın editcisi ben değil. edit banladığımdan banlandım ayrıca 9 senedir uo oynuyorum onu napıcaz ? Eleştiri yaparken düzgün yapmak lazım . Atlantis UO Shardda benim değildi orada nickim Horus da değildi vay arkadaş millet ne atar yapmış Ayrıca demek ki 1 sene yaş farkı varsa aramızda kısa süreli bir öğrenim geçirip evlenmişsin. Bu senin seçimin. Neyin kafasını yaşıyorsunki insanlar istedikleri yaşta evlenir. Evet zihniyetin aynı olduğu sürece böyle kalıcaksın. Konuyu dağıtmışsın ama demek ki bir yerden acın var. Neyse konuya dönelim...

Bu konu Fream tarafından düzenlendi(2011-01-27 08:03, 13 yıl önce)
Ha hacı hoca, ha hoca hacı.
slm
Adept
4.3
Bu baslik hic bir yere varmaz bu sekilde. Kilitliyorum.

Taraflar bir sey söyleyecekse özel mesaj üzerinden söyleyebilirler. Veya benimle, gene özel mesaj üzerinden iletisime gecebilirler.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.