Agamemnun :
@Fream
bu kişilerin sunucusuna başlamanız başlı başına bir hata olmuş zaten. delinquen adlı kişinin açtığı bu kaçıncı server. çakma willowla başlayıp erathia 1-2 Calona Faerun. hepsi aynı scriptlerle aynı connectorlerle açıldı. aynı sloganlarla başladılar "sadelik ve uzun ömürlü" olacaktı hesapta. forumlarındaki sorun başlıkları bile aynı. fakat çıkardıkları iş ortada. tekrar aynı şekilde sunucularını kapattılar. daha 1 ay önce açık olan sunucularını nedensiz kapatıp farklı isimde açtılar. "Calona -> Faerun" amaçları ne ben bunca zaman çözemedim. birde bunları anlatınca cevap olarak size pişmiş pişmiş sunucuyu karalamayın diyorlar.
sunucunuzu ne karalıycam. isteyen oynar istemeyen zaten oynamaz. ha benim bu dediklerime inanmayanlar varsada onlara tek cevabım şudur. buyrun oynayın. nasıl olsa ben sonunu bildiğim için size en güzel cevabı bu kişiler vericektir nasıl olsa ;)
İlk olarak tamamen tarafsızım bu konu hakkında bunu belirtiyim..
Ama sen şimdi bunları yazdıktan sonra sunucuyu karalamış olmuyormusun ? Delinquen denilen scripter arkadaşımız sanırsam sadece scripter.Yani ordan burdan bildiğim kadarıyla açılan sunucuların sahibi kendisi değil.Yani sen scripter olsan veya world builder veya başka birşey sunucunun maddi gelirini üstlenen kişi ödemeyeceğini bildirip sunucuyu kapatsa sen ne yapabilirsin ? Üstelik insanlarda bunu senden bilirse nolcak.Ne güzel yorumlar yapıosunuz.Yok sen bunu açtın kapadın senden cacık olmaz yok sen editcisin falan.Yahu herkez kendine baksın bi isteyen istediği yerde oynar veya oynamaz