Bahrok : Noxier neye yardım etsin lan, adam scriptleri editlemeyi bile beceremiyor sdfkosdf Nedra haklı, neyin ispati slothere? adamlar çeşitli yerlerden scriptleri alıp ingilizce yerleri türkçe yapan tipler. Galentos hariç, sene 2000 baya yardım etmişti öğrenmemde

Sen de adam olmayı beceremiyorsun o nolacak ? Nerden türediniz siz yahu yoktu eskiden böyle tipler. Milletin birbirine saygısı vardı en azından. Senin öğrendiğin sphere scripti yiyim ben lale.
bu asarım keserim tavırlarındakilerin ben hiç farklı bir sunucuya imza attığına şahit olmadım arkadaş. tutup tutmamasından söz etmiyorum, sadeliktir, yeniliktir, nostaljidir diye bahseden adamların bir kez bile nebula kalıbından dışarı adım attığını görmedim.
Sadelik ayağına artık biz pek bir şey yapamıyoruz, eskiden hazırlanmış pack de var hadi siz burda takılın diyenler yatıyor görüldüğü üzere. Değişik bir şeyler yapalım diyenlerin de durumu mevcut ortam yüzünden belli.
Alem buysa kral benim nokta :yes:yes şaka bi yana konu sanırım amacından dışına çıktı. her ne kadar servis dışı yetkili olsamda konuyu kilitleme ihtiyacı duydum. Bu uo tayfası özellikle bizim dönem herkes hem kendini bilir hem de birbirini çok iyi tanır. herkesin iyi niyetli olduğuna inanıyorum. kilitliyorum yıllar sonra bi topici :))

Bu konu Noxier tarafından düzenlendi(2012-09-09 02:21, 11 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.