Abi benım pc 128SD Ram. 2D kalkarsa oynayamam heralde bu yenı cıkan versıonu. Oynamay calıssamda cok fazla kasar heralde.
diablo / temple of evil gibi grafikler.. tek kelimeyle ----İğrenç..!----
Zevk meselasi ben diablo fun'ı yım ve bence türünün en iyi örneklerinden 1 tanesi
ya goruntuler felan cok cok guzel ama
ben ultımanın o sadelıgını sevıoydum.
en onemlı ozellıgı ıse
pencere seklınde olması yanı tum ekranı kaplamaması
tek sevındıgım şey ıse knıght ve wowcular ay goruntuler bok demıcek :d
Paper Doll 'larin Screen Shot veya Herhangi Resmi Var mi Acaba ?

Oyunu Gercekten Merak Etmeye Basladim... Oynanabilirlik Simdiye Kadar Cok Guzeldi 2D Olarak Eger Bunu 3D 'de de Sagliyabilmislerse UO Tekrar Doguyor Diyebilirim...

3D 'de Action 2D Kadar Olacagini Sanmiyorum Ama Bu da Bence Iyi Olucak. RPlayer Articak ve Herkes Birseyler Ogrenmeye Calisicak. Sonucta Role Play UO 'nun Zevk ve Heyecanini Veren...
Silindi
Novice
0
Umudum Kırıldı Gercekden Daha Guzel Birsey Bekliodum Diablo2 nin Onlinesi bu.
Silindi
Novice
0
Ya bu uo2 gelince artık uoda bole olcak aga flam sanet wesene aga rel sanet atsana
ne kesionlan ************** ********** zaten bole ama artık bole oalyları gereğinden fazla gorucez uo2 nin cıkamsına karışıyım...
Kafkef : Peki emülatör vs olucakmı ? yani sphere emülatör geliştirirmi bunun için? ve scriptingi nasıl olur sizce?

56b ile 3d desteği geliyor tabi o haline talep olmadığı için pek seçim yapılacağını sanmıyorum. Ancak Kingdom Reborn projesi sonrası gelişen Ultima Online'ın son hali gerçektende son derece güzel.

Yapılan açıklamada Osi bünyesinde varolan karakterlerin ve oyun içindeki her ayrıntının aynen yeni sisteme yükseltilebileceği belirtildi dolayısıyla aynı desteği Sphere, 56b için bir yama çıkararak sağlayacaktır.

Gelişime hayır diyerek 2dnin anlamsız grafikleri arasında yok olmaktansa tabiki daha gelişmiş olan bu grafikler ve client desteğini Sphere bizlere sunacaktır. İlerleyen günlerde ultima online ve EA Games cephesinden gelecek olan yeni açıklamalar sonrasında Sphere Developerları bu konuda bir açıklama yapacaklardır. Burada bu açıklamalara yer vereceğim.

Dile getirmek istediğim bir mesele daha var..

Grafiklere kimileri kötü kimileri iyi demiş tamam bu tür kavramlar görecelidir ve değişken niteliğe sahiptir ancak biraz gerçekçi olalım. Yitip giden bir kitlenin var olduğu, hergeçen gün azalan ve taze kana sahip olamayan bir yapı içinde mi yer almak keyif verici olur yoksa günümüz koşullarına ayak uydurmuş oynanabilirliği ve grafikleri gelişmiş, kamera açısı ve genel özellikleri sabit tutulmuş her daim yeni kitleye hitap etme potansiyeline sahip olan bir yapı içinde mi yer almak keyif verici olur ? Ultima Online'ı yeniden diriltecek tek şey buydu ve EA Games bünyesinde UO Developerları bunu yapmakta çok kötü olmuş taklit olmuş gibi yorumlar bu yüzden niteliksiz geliyor bana. Ultima Online zaten MMORPG türünün eşsiz örneği piyasadaki tüm oyunlar onun taklidi olmaya çalışmakta günün gereklerine ayak uydurmayı nasıl taklit olarak yorumlarsınız şaşmamak elde değil.

Yenilenmeyen, gelişmeyen günün gereklerine ayak uyduramayan her kavram yitip gitmeye unutulmaya mahkumdur. Geçtiğimiz günlerde Blizzard 5 yıl sonra Wow projesini noktalayacağını dile getirdi hemde sahip olduğu şu popülaritede, Ultima Online bu gerçeğe rağmen 10 yıl dayandı bu bile büyük başarıdır..

Biraz gerçekçi olalım, gerçekçi ve mantıklı düşünelim lütfen..
Valla arkadaslar UO3D Nin gelmesine bende karsıyım ama soyle bişey var UO'ya artık 2 boyutlu idyemiyecekler herkez bu yuzden bıraktı artık UOda 3'uncu boyuta geçiyor ama resimlere bakınca Cok İgrenç oldugunu gordum..!
Ben diyorum ki; Screen shootları gördüm ve gerçekten çok başarılı olmuş.Mmorpg oyun dediği zaman ilk akla ultima online gelirdi,hala daha öle olucak!
kanfelaketi

doru sölüyosun ya ins pencere boyutunda oynamayı ayarlayabiliyoruzdur msn ultima birarada ayrı bir keyif

@musty

gunumuzde rpgden eser kaldımıki ?
peki iyui güzelde Runuo emulatorleri için ne gibi destek vericek sürüm vs cıkıcak mı acaba
Rp yapan yapıyor,bunun için kaliteli serverlar HALA mevcut.Ama yeni bir uo'da rp yapmak gerçekten daha zevkli olucak.
Sanıyorum bu çıkan oyun EA'nin çıkarttığı Age of Shadow , Mondains Legacy gibi bir sürüm şeklinde olucak ama grafik ve client bakımından köklü değişime ugramış olucak.. Diğer yönleriyle bildiğimiz uo olucak. Bu sayede map,verdata,hues gibi mullarımızı yine oldugu gibi kullanabileceğiz ve yine sphere ile server açıp script yazmaya devam edebileceğiz...
ben böyle anladım takip ettiğim kadarıyla, Varsa bu konuda takibi olan aydınlatma yazısı yazarsa seviniriz..
+1



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.