Oyun Hakkında Genel Bilgi


League of Legends oyunu Warcraft III için yapılmış olan Dota-AllStars haritasının eski yapımcısı olan Guinsoo’un yapmış olduğu bir oyundur. Dota yapımcılığını bıraktıktan sonra kurmuş olduğu RiotGames adlı firma adı altında yaptığı League of Legends temel olarak Aeon of Strife'ı özüne benimsenecek şekilde yapılmıştır. Guinsoo kurmuş olduğu kadro ve firma ile birçok yerden ilgi görmesiyle birlikte finansal olarak'ta pek çok maddi destek görerek oyunu oluşturduğu günden itibaren gelişim göstermektedir. 1. Sezon'u tamamlamış hatta geçtiğimiz yıl alanında en iyi olarak ödül alan League of Legends oyuncularını düşünerek gelişimler göstermektedir.

Üstelik bu kadar çok çalışmanın ve emeği geçen bir projenin biz oyuncularına ücretsiz olması hatta para'nın geri planda olması biz oyuncular için önemli notlardan bir tanesi olmaktadır. Oyunda her hafta 10 hero ücretsiz olarak bizlere sunulmakla birlikte oyunlardan kazanılan para ile beğendiğimiz hero'ları satın alabiliyoruz.

Oyun oynanışı hakkında pek bir şey söylemeye gerek yok. Hepimiz dota hakkında az çok bilgiye sahibizdir. Ancak bu oyunu oynayan ya da oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Bana pm ile ulaşabilirsiniz ancak skype kullanan arkadaşlara skype adresimi özelden verebilirim.

League of Legends Oyuncu Rehberi
League of Legends Oyuncu Rehberi (Alternatif)

Oyunu kayıt olduktan sonra indirebilirsiniz. (Eskiden böyle bir zorunluluk vardı şimdi var mı bilmiyorum)
Kayıt Ol
Oyunu İndir

Tanıtım

 

Dominion Hakkında


Dominion League of Legends'ın 2. Sezonu ile birlikte 3 günlük beta döneminden sonra bugün itibari ile kalıcı olarak aktif edilmiş farklı bir türdür. Oyun içinden Dominion haritasını kurarak oynayabilirsiniz. Dominion League of Legends'ın Bayrak kapma haritasıdır. Burada 2 takım oyuncularının hepsi 3 level'dan başlayarak haritadaki bayrakları yani bölgeleri ele geçirmeye çalışırlar. Her 2 takımda 500'er puandan başlar en fazla bölgeye sahip olan takımın puanı sabit kalır ve az bölgeye sahip olan takımın puanı ise düşer. Eşitlik olduğu takdirde ise puanlar sabit kalıyor.

Tanıtım

 

 



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-10-14 23:38, 6 ay önce)
Uzun zamandır oynuyorum :)
Expert
34.0001
Tanıtım çok zayıf :)
KeLL : Tanıtım çok zayıf :)
+1

Bu arada ben video'dan bahsediyorum :D.

Bu konu Marlock tarafından düzenlendi(2011-09-27 06:40, 12 yıl önce)
Zamanla karakterler ve haberlerle ilgili başlıklar paylaşmayı düşünüyorum ancak şu sıralar pek vaktim olmadığından kısa kısa özet geçtim :)
Sınıf arkadaşım ve bilgisayar öğretmenim hastasıydı. Benide başlattı ama pek sarmadı diyebilirim.
Tymaron : Zamanla karakterler ve haberlerle ilgili başlıklar paylaşmayı düşünüyorum ancak şu sıralar pek vaktim olmadığından kısa kısa özet geçtim :)
Sürekli LoL oynamaktan pek vaktin kalmıyor yaşamaya Ardılcım sende haklısın :D
Bir ara öyle sardı çok kaptırdım ama şimdi geceleri sadece takılıyorum :)
Expert
34.0001
Bir ara derken düne kadar 7/24 oyundaydın :)
O dündü işte :)
Bence yetersiz ve gereksiz bi oyun heroes of newerth kat kat kaliteli geldi dotadan sonra dotayı aramıyorum diyebilirim.

Bkz: www.heroesofnewert.com birkereliğine 30$ verip oynayabiliyorsunuz.
@doom bahsettiğin oyunu gerçekten takip etseydin artık ücretsiz olduğunu bilmen gerekirdi :)
Tymaron play for free yazısına aldanıp yazmışsın belli arkadaşım.Free accountta yanılmıyorsam 5-10 arası hero kullanabiliyorsun ve belirli bi oyuncu sayısıyla yani sadece free account olan playerlarla oynayabilirsin.Açıklama yeterli sanırım aynı olayı warhammer online'da yaptı endless trial diye.Siteyi tamamiyle incele lütfen.
Yoo haşa oyun bende mevcut ve istediğim kadar oyun oynayabiliyorum hatta kazandığımda belli bir oyun parası da kazanıyorum ancak oyunu pek beğenmedim. Sanırım oyunun bedava yapıldığından haberiniz yok bunu teyit etmek için şuanda düzenli olarak oynayan arkadaşıma da soracağım..
HoN da haftalık 15 hero veriliyor ve eğer diğer modları almazsanız f2p oyuncuları ile ve sadece ap(all pick) modunda oynayabiliyorsunuz.Belli bir oyun oynama gibi bir limit yok.Level 5 olduktan sonra ise account unuz verified oluyor yani 30$ veren oyuncular ile de oynayabiliyorsunuz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.