Geçen sene baya bir sarmıştım günde 10 oyun rahat atıyorduk topluca skype'da falan toplanırdık şimdi belki günde 2 3kere :) ayrıca sizin oynadınız bölge nere?
Bende başladım bugün :)
Merhabalar, u-s çok sık uğramasamda lol'u görünce konuyu ve yorumları okuya dalmışım. Tymaron arkadaşımızın yapmış olduğu açıklamayı eksik bulanlar olmuş. Başka bir platformda kendim hazırlamış olduğum kısa bir açıklamayı buraya paylaşmayı düşünüyorum.
Saygılarımla, İyi forumlar.
Başlayacak olan arkadaşlar bence Uo'Nordic harici her sunucuda başlasın buradaki rus oyuncular vodka içmekten beyin ölümü gerçekleşmiş artık gına geldi..
Oyunu çözemedim bir türlü :D
Server: EU-West
Nick: MusYy

Isteyen eklesin beyler ranked veya normal atariz..
Phreak : Başlayacak olan arkadaşlar bence Uo'Nordic harici her sunucuda başlasın buradaki rus oyuncular vodka içmekten beyin ölümü gerçekleşmiş artık gına geldi..

Sanırım sen oynarken hiç Türk denk gelmedi.Emin ol oynamayı bilmeyen Türkler ruslardan daha fazla.Ve bu oynamayı bilmiyen Türklerin uydurduğu bir bahane.M5'dan sonra ruslara karşı ön yargılı düşünme konusu kalkar diyordum ama gördüğüm kadarı ile hala aynı tas aynı hamam.Yaklaşık 2010 ocak'tan beri oynuyordum geçen ay bıraktım.Ve Bu sürede serverlar eu west - eu east olarak ayrıldığında west geçmiştim ama gördüm ki oradaki playerlar ile eu east'teki playerların arasında fark yok.Bu ruslar , brezilyalılar , polonyalılar düşüncesini atın kafanızdan.Nasıl Türklerde oynamayı bilmiyen adamlar varsa karşınıza gelen kişilerde öyle.Hem bu birazda sizle alakalı bir şey.Win Lose rateniz ne kadar düşükse , o kadar kötü playerlar ile karşılıklı oynarsınız.Yüksek eloda bu sorunlar daha minimuma iniyor.

Bu konu Anjo!en tarafından düzenlendi(2012-03-02 22:04, 12 yıl önce)
Bende 2 seneyi gecti baslayali fakat arada birakmistim ben basladigimda daha eski clientti sifrenizi girinde kilit donuyordu ve hesap aciliyordu. Benim charim 30 oldugunda ben 1 aylik oyuncu idim ve zamanla sinir bozmaya baslamisti cunku dediginiz gibi feed yapan insanlar yuzunden oyunu kaybediyorsunuz. Uzun zaman once bunu birazda olsa etkileyecek Europe serverini EU-West ve EU-Nordic serverine ayirdilar ve simdi bu dediginiz olayi etkileyecek bir sey daha yaptilar accountunuza ilk girisinizde soruyor seviyeniz nedir daha once oynadinizmi yoksa beginner misiniz boylece serverde yeni oyuncular ve eski oyuncular ayriliyor ama bu sistemi gec yaptiklari icin simdilik yeni baslayan cok serverlerde dolayisi ile herkeze Ranked oynamayi teklif ediyorum en azindan feedleyen az cikiyor guzel takim kurma sansin var..
Baya popüler oldu oyun :D
Expert
34.0001
Başlığı yukarı almış olayım, 6-7 ay öncesinden bir resim buldum şans eseri, aynı takımda olduğumuz arkadaşlar oyuna yeni başlamıştı o vakitler -garen hariç-, bende sıkıntıdan trollük yapıyordum. Fiddle benim. Oyunun çoğunda 2-3 death'im vardı ama late gamede 9 a kadar çıktı, oyun 70 dakika civarı sürdü. 2 kere penta yapmıştım. Bir maçta en fazla yaptığım skor budur sanırım :) Batı avrupa sunucusundayım bu arada.




bolumsonucanavari:
Riot Games'in League of Legends için açıkladığı istatistiklere göre her gün dört milyon kişi oyunu oynuyor. Bu sayı Temmuz 2011'e göre %280 artış göstermiş ve böylece League of Legends'i Avrupa ve Amerika'da en çok oynanan beş PC oyunundan biri haline getirmiş.
DotA klonu olarak hayata başlayan oyun şu an aylık 11.5 milyon aktif üyeye sahip. Kayıtlı oyuncu sayısı ise 30 milyonu geçmiş durumda. Oyunun çıkışından beri bir milyardan fazla oyuncu League of Legends'ın tadına en az bir kez bakmış.

Ayrıca kim ne kadar olumlu bakar bilemem ama, lol yakında resmi olarak Türkçe destek vermeye başlayacak. Youtube kanalında bazı karakterlerin Türkçe seslendirmeleri de yayınlandı...Bilgi için;

https://www.facebook.com/LeagueOfLegendsTurkiyeResmiSayfasi
https://www.youtube.com/user/LoLTurkiye

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2012-08-07 02:47, 11 yıl önce)
Çok fazla rabadon çıkmışsın :D Birde Garen 2 randuin ve thormail olmasına rağmen (karşısı full ad takım olmuş) nasıl 15 kere ölmüş yahu :D
Ardıl birileri fiddle'mı dedi :D



KeLL : 2 senelik oyun çıktığından beri dünyanın en iyi online oyunu seçildi üst üste iki kere. Her şey ortada hala mario diyenler var :)

Bu kadar değersiz-bayağı bir oyunu kim seçmiş merak ettim.
Fiddle penta atması en kolay hero ya lol oynayıpta fiddle ile penta atmayan adam bana lol oynuyorum demesin. İlk penatamı fiddle ile atmıştım o hafta hero bedavaydı bende yoktu, penta atınca heroyu satın aldım üstüne party skini aldım :D
Expert
34.0001
Yalnız sen öyle diyince ayıldım, 1 seneden fazla olmuş demek ki bu ss. Bu olay olduğunda daha party skin çıkmamıştı ve ben daha almamıştım.

@aradhell
merak ettiğin her konu için; google.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.