Darius
4 liraya düşmüş diye aldım da, kill almaktan sıkıldım ne zevksiz champmis arkadaş...
Expert
34.0001
oyunu bırakmış veya başlamayı düşünen arkadaşlar için yukarı alayım konuyu;

türk sunucusu açıldı, diğer sunuculara türkiyeden bağlanan bir çok oyuncuyu türk sunucusuna zorunlu geçiş yaptırdılar. polonyalılar için de aynı uygulama yapılacak yakın zamanda. west'e beklerim herkesi :)

ayrıca türk sunucusunda oyun tamamen türkçe oynanabiliyor.

hatta türk sunucusunda oynayanlara iki adet kum fırtınası katarina kaplaması ve katarina şampiyonu kodu verebilirim. ilgilenen öm atabilir.
Novice
11.9
West'te oynayanlar ekleyebilir, nick : Rowall

Sevgiyle kalın :D
Expert
34.0001
ekledim güner :)


katarina kodu 1 tanesini verdim, 1 tane kaldı.

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2012-09-20 17:12, 11 yıl önce)
Novice
11.9
"Uygunsuz Sözcük" bunuda ekle Türk serverında :D
türkiyeye özel sunucu açıldı herşey türkçe ve türkçe destek veriyorlar anlaşılan ESport leagueoflegends ile türkiyede farklılık yapacak. ne knight ve sro ve wow ne dota %100 türkçe içerik sağlayan bir hizmet sunmamıştı.

tr kayıt linki: https://signup.leagueoflegends.com/?ref=5006b9581b313480540387
Expert
34.0001
Rowall : "Uygunsuz Sözcük" bunuda ekle Türk serverında :D

türk sunucuda oynamıyorum kanka
Ben dota oynuyodum yeni başladım lole dün 3 4 oyun attım fena değil. Türk sunucusunda Michaell kullanıcı adım. Biraz tiyo alabilirsem hoş olur.
Sizlere tavsiyem. Türkiye sunucusuna geçiş yaptıktan 14 gün sonra west'e 1 IP karşılığında geçiş yapmanız. Bu süre zarfında Türkiye sunucusunda IP Boost ve Exp Boost bedava. 20 dakikalık bir oyunda 150 IP ve 150 EXP alıyorsunuz. Önce kasıp rune'larınızı dizip daha sonra geçmeniz daha iyi olacaktır. Benden tavsiye. Şuan Türkiye sunucusunda oynuyorum nick: ViorithTR

Zippo'dan Mucks
West derken avrupa sunucusu falan mı ? Türk oyuncusu biliyorum sıkıntılı ama geçmemek daha mantıklı olacaktır bence zamanla düzene girer Türk suncusu diye düşünüyorum. Bir de runeleri 30 lvl dan sonra almak daha mantıklı olacakmış gibi bir tavsiye almıştım. O konuda ne diyosunuz ?
Veeeeee WEST sunucusuna an itibariyle geçiş yaptım :)
Novice
11.9
30 Level zaten son seviyedir. Runeları 30 levelde alman evet mantıklı, neden diye soracak olursan, kısıtlı Runes yerlerine 30 levelde açılan pahalı ama yüksek yarar sağlan runesler gelecek. Ama diyosan ki ben her levelde runes alırım ip b*k, o zaman bişey diyemem. Daha önce aldıkların elinde patlar ama çok byük bir kaybında olmaz. Eklediğin Runesleri geri alabilirsin, ama satamazsın tekrar. Bu arada Türk sunucusunda Oynyanlar beni eklesin "Uygunsuz Sözcük" Bu arada Arda arkadaşlık isteği gelmedi haberin olsun
Expert
34.0001
@rowall
abi türk sunucusunda oynamıyorum westte ekledim

@tymaron, zippo
KratosAlvarez ekle cicim

@michaell eu-west e gel abi.
Novice
11.9
Abi tekrarlıyım mı arkadaşlık isteği gelmedi diye :D Bende westten bahsediyorum zaten

Edit : Westteki nick Rowall
Bende westte oynuyorum ama 7-8 oyuna girdim şu ana kadar pek aktif olduğum söylenemez. Eklemek isteyen ekleyebilir nick Brucedeluxe



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.