KeLL : @aradhell
merak ettiğin her konu için; google.
merak etme google da sonuç bulsam sormam zaten ama, hani nerede, kim seçmiş? herhangi bir cevap yok.
Master
59.2997
lol - hon
linux - windows
apple - microsoft
fifa - pes

Daha bu tartışmaların sonunu gören olmadı.
oyunda creep deny yoktu 1 sene önce 1 kez oynamıştım, hala yok sanırım, dotaya benzer çizgi filmimsi bir şey ama daha kolay yapalım ki herkes oynayabilsin (kredi kartlarıyla saniyede bilmem ne veren bi şeyler de alsınlar) para kazanalım mantığıyla üretilmiş.
Expert
34.0001
messi-ronaldo ekleyelim

@aradhell
Tek aramayla bunları buldum, biraz çabayla daha günceli bulunur. fanboy olmak yerine zevk almaya bakalım, bugün bunu sevdim oynuyorum yarın daha eğlencelisini bulursam onu oynarım. bu arada para kazanmak çok yanlış değil ve markette oyun için aksiyonlara etki edilmeyecek hiç bir şey satılmıyor. 1 euro bile harcamadan binlerce euro harcayanla aynı içeriğe sahip olabilirsin ki eski oyuncuların çoğu herolar için para harcamamıştır eskiden gayet kolaydı. Şimdi biraz daha emek harcamak gerekiyor.

kredi kartlarıyla saniyede bilmem ne veren bi şeyler de alsınlar
aynı oyundan bahsediyor olamayız, sen 1 sene önce farklı bir oyuna girmişsin.

GDC Online Audience Ödülü
Golden Joystick Yılın Online Oyunu Ödülü
1 milyondan fazla kez download edilmiş.
18 milyondan fazla oyun süresi
IGN.com : En iyi strateji ve multiplayer oyun
gamespy.com: Yılın PC oyunu
gametrailers.com: Yılın strateji oyunu
2009 yılında E3'de en iyi strateji oyun
gamersnexus.net: Yılın RTS oyunu
mmosite.com: En iyi oynanış ve en iyi MMORTS'ye aday
Game Developers Choice 2010'da en iyi çıkış yapan oyuna aday
Aradhell : oyunda creep deny yoktu 1 sene önce 1 kez oynamıştım, hala yok sanırım, dotaya benzer çizgi filmimsi bir şey ama daha kolay yapalım ki herkes oynayabilsin (kredi kartlarıyla saniyede bilmem ne veren bi şeyler de alsınlar) para kazanalım mantığıyla üretilmiş.

Dota'ya benzer çizgi filmimsi dediğin oyun, dota all-star kurucusu tarafından yapılmış bir oyun, blizzard'tan ayrıldıktan sonra riot games'i kuruyor ve kendi oyununu yapıyor ekibiyle. Etraftan bulduğu sponsorlar sayesinde oyun ücretsiz oynanıyor, evet kredi kartıyla bazı şeyler satın alabiliyorsun ama aldığın hiç bir şey oyunu etkilemiyor, oynadıkça kazandığın para sayesinde cebinden beş kuruş para harcamadan şampiyonları alabiliyorsun. Kimse sana zorla bir şey aldırmıyor, her şey bedava oyunda, nasıl bir para kazanalım mantığı var anlamadım, üstelik oyunun Türkçe'si yapılıyor. Diğer oyunların Türkçe desteği gibi de değil, ses olarak yeni yeni şeyler hazırlanıyor.

https://www.ultima-strike.com/lolrehberi/lolrehberi.pdf

Ayrıca hazırlamış olduğum doküman'da bu bilgiler mevcut ;)
Aradhell : oyunda creep deny yoktu 1 sene önce 1 kez oynamıştım, hala yok sanırım, dotaya benzer çizgi filmimsi bir şey ama daha kolay yapalım ki herkes oynayabilsin (kredi kartlarıyla saniyede bilmem ne veren bi şeyler de alsınlar) para kazanalım mantığıyla üretilmiş.

Blizzard'ın zaten hiç parayla işi olmaz - yaptığı hiçbir oyun çizgi film grafiklerinde değildir.

//sarcasm flag//
Expert
34.0001
Oha algoş ilk defa dogru konustu.
dota allstarsın kurucusu yaptı oyunu ve dengesizlik diz boyuydu dota allstarsda. icefrog diye bir insan olmasaydı dota oyun kavramı çıkamazdı ortaya. icefrog şu ana kadar gördüğüm en dengeli takım oyununu yapmış adam. guinsooydu sanırım, ona bırakılsa riki channelsız death wardlar döşeyecek ortama hala.

deny yok, muhtemelen 10 yaş nooblar için düşünülmüş, karşıdaki adam deny yapınca sinirden köpüren hatta oyundan çıkan insanlar için ideal.

eminim ki dota, war3 motorunda olduğu için ayrı bir oyun olarak değerlendirilmediğinden dolayı oylama alamadı. ancak dota 2 tam anlamıyla release olduğunda bu tarz casual şeylere ihtiyaç kalmaz.

blizzarda zaten artık oyun şirketi diyemiyorum, ea games ile aynı kulvardalar.
Valve dünyayı satın alsın, temiz.
ve dota 2 sadece dota 2 kalmayacak. tıpkı war3 gibi bir world editorü de olacak. bir de farklı farklı modlar gelecek. hele bi bitsin hero importlar, birkaç bug fix falan. 2 seneye falan world editör çıkar.

bir de ben sdksı olmayan bi valve oyunu görmedim tam anlamıyla customizable bi oyun olur.
Master
59.2997
Algos : Valve dünyayı satın alsın, temiz.

Onlarda almasın, her oyunun sonu hl gibi olur yıllarca sürünür seriyi bekleriz :D
Dota, Dota2, LoL, HoN oyunlarının hepsini oynamış biri olarak aralarındaki en kötü ve gereksiz oyun LoL bana göre. Dota klonu olarak ortaya çıkan bir oyunda creep deny olmaması başlı başına saçmalık zaten. Haritadaki ağaçların da statik olması oyunun güzelliğini minimum seviyeye çekiyor bana göre. Yakında oyun Türkçe olunca da yaş seviyesi 10 dan 7-8 e filan çekilir noob dan geçilmez ortalık :D
Hadi league of legends U-S takımı kuralım east & west ayrı olsun birlikte takılalım vallahi tek oynamaktan bıktım daha portakalda vitamin çocuklarla oyun oynuyorum bunaldım cidden.

Ben olmasam benim takımın durumu vahim arkadaş:
Ardıl bir dönem oynuyordum şuan tekrar kanıma girmeye çalışıyorsun. Başlayıp oynayasım var. Ancak bunu birde Download etmesi var :=)
Ben sana setup'ı getiririm sıkıntı yok :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.