HoN oynuyorum ve dotadan sonra gayet iyi geldi çok abartı yok tek sorun tüm herolar açık değil buda oyunu tanımada yabancı kalıyoruz ve bazen zayıfda kalsakda gayet güzel.Pandayı yeni açtım önüme geleni tokatlıya tokatlıya öldürüyorum :D :D
Expert
34.0001
doom : Tymaron play for free yazısına aldanıp yazmışsın belli arkadaşım.Free accountta yanılmıyorsam 5-10 arası hero kullanabiliyorsun ve belirli bi oyuncu sayısıyla yani sadece free account olan playerlarla oynayabilirsin.Açıklama yeterli sanırım aynı olayı warhammer online'da yaptı endless trial diye.Siteyi tamamiyle incele lütfen.
Free veya non free diye bir account türü yok, para ödeyerek oyunda aldığın her şeye oyun içi kazandığın puanlarla erişebiliyorsun, görüntü dışında hiç bir işlevi olmayan kaplamalar hariç.
u-s takımı kurunda vs yapalım...
İlk mesajı güncelledim ve sizler için hazırladığım oyuncu rehberini pdf olarak ve alternatif kitap şeklinde eklemiş bulunmaktayım. Oradan genel kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz. Okulum olduğu için bütün konulara değenemedim ama ileride eksik kalan konuları tamamlayıp aynı pdf dosyası üzerinden takip edebileceksiniz.
Expert
34.0001
İlk videoyu daha önce görmemiştim, efsaneymiş. Oyuna bir kez daha bağlandım :)
Hon gerçekten kötü bence. Bilmiyorum ama normal bildiğimiz ilk dotaya alışınca sonra bu dota2 filan hiç sarmadı beni ya.

Halen eski usul devam. Uo gibi :)
Banned
-3
Benim pc kaldirmaz oyun güzele benziyor oynamak isterdim.
görüntü kalitesi çok kötü bir oyun. dota yada honla kıyaslanamaz.
Expert
34.0001
kortez : görüntü kalitesi çok kötü bir oyun. dota yada honla kıyaslanamaz.

uo nun görüntüleri çok güzel haklısın :)
Bende uzun süredir hon oynuyorum, level 5 oldum klasmanım arttı ücretli account değil, haftada 15 hero açık 5 int 5 agi 5 str olmak üzere.
30$ olayı iptal oldu 40$ veriyorsun 2400 gold alıyorsun, eski heroları 100 gold ücretlendirmişler, yeni herolar 250 gold falan. Neticesinde bütün heroların açılması için ortalama 40$ falan harcıyorsun.
Tanıtımını önceden hazırlamalarını, uğraşlarınıda biliyorum ardılcım ellerine sağlık..
Görüntü kalitesi kötü dediğiniz oyun HoN ile aynı yarışmalarda boy gösteriyor ve Riot Games çatısı altında League of Legends 2 yıldır klasmanında yılın oyunu seçilerek oyuncularına güzelliklerde bulunuyor. Güzellik kavramı bu durumda göreceli oluyor ancak hiç bir zaman emek harcanmış bir çalışmaya kötü demek ya da onu hiçmiş gibi göstermek pek etik değildir. :)

Konuya dönecek olursak, Lokmancım teşekkür ederim elimden geldiğince bir şeyler yaptım ve zamanla güncelleyip kalan konularıda tamamlamayı düşünüyorum. Haricinde League of Legends Custom Game oyun modunda izleyicilere kapılarını yavaş yavaş açıyor bu sistem betadan çıkıp aktif olduğu zaman ultima-strike oyuncuları arasında 3v3 ve 5v5 olmak üzere turnuvalar yapılabilir ilerde. Yaza doğruda bu konu ile ilgili böyle bir çalışma başlatmayı düşünüyorum.. :)
KeLL :
kortez : görüntü kalitesi çok kötü bir oyun. dota yada honla kıyaslanamaz.

uo nun görüntüleri çok güzel haklısın :)

pardon uo ile kıyaslama yapan kim?

Bu tarz oyun severler için tavsiyem dota 2 dir ki valve gibi bir yazılım şirketi bünyesinde.
Expert
34.0001
Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Ben yine de davul zurnayla açıklayayım.Hani uo oynarken görüntü kalitesine takılmıyorsun da, lol söz konusu olunca niye görüntü kalitesi kıstas oluyor. Saçmalık orda.
ey davul çalan arkadaşım senin söylediğine bakarsak arabaya kullanırken tekrar bisikletten araba kullanmaya başlamayı öğrenmemiz gerekir. dota ya da hon da bu tarz oyunlara başlayan biri için bu kıyaslama yapılır!
HoN ile Dotayı veya LoL ü karşılaştırmak Ferrari ile Fiat ı karşılaştırmak gibi birşey olur.Grafiklerini vs. herşeyini geçtim oynanabilirlik ve oyuncu kalitesi açısından bile HoN açık ara önde.LoL super mario nun karakterlerinin arttırılmış bi versiyonu gibi geliyo bana :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.