Massacre :
dinsizlik ne zamandan beri gençliğin bilinçliliği oluyor ? anneniz babanız sizi dinsiz olun yetişin diyemi doğuruyor ? Allah'ı inkar edin diyemi büyütüyor . ateist olan herşeyi yapar apaçık ortada kullanıolar ateistleri eylemlerde orda burda şurda
... ( bu arada Dinleri inkar edenler sadece ateistler değil az araştır laf atıcaksan tam at xD en basitinden deist zart zurt )
Şimdi ben inanmıyorum.İnanmayanlara terorist grup tarzı yaklaşan arkadaşada en güzel şöyle cevap verebilirim.İnanmıyorum ama;
-Günlük hayatımda yaşlı veya genç fark etmez herkese elimden geldiğince yardım ederim
-Kimse hakkında kötü düşünmem
-İçki özel günler harici kullanmam
-Yanımızda olmayan birinin hakkında konuşturtmam veya o kişiyi tüm haklı yönleriyle savunurum
-İftira atmam suçumu kabul ederim
-Yaşayan hiç bir canlıya zarar vermem
Aslında tam din adamı olcak tipte bir insanım küfür bile etmem xD ( yani gerçekten etmem ).Zaten beni tanıyan bir kaç kişi katılırsa onlarda doğrulayacaktır.Yukarıda ki sadece bir kaç basit örnekti.En basitinden başkalarının düşüncelerine ön yargısız iyi yaklaşıcaksın ( Hıristiyan arkadaşımda oldu, Müslümanda ama Yahudiyi bulamadım henüz )
Bakara Suresi (62)
Şüphe yokki, iman edenler ve Yahudiler, Hıristiyanlar, Sabiiler;" Bunlardan her kim Allah'a ve Ahiret gününe hakikaten iman eder ve salih bir amel işlerse elbette bunların Rableri yanında ecirleri vardır.Bunlara korku yoktur ve bunlar mahzun olacak değildirler "
Eğer isterseniz bir Müslüman olarak başka düşüncelere saygı duymanızı gerektiren suredende birşeyler koyabilirim
Bu konu Kimimben tarafından düzenlendi(2009-12-14 11:53, 15 yıl önce)