Spawnsas :
o konu çoktan sinilip tarih olmuştur:) zaten bu sitedeki en küçüklerden biri benim bizden küçük yok zaten bu sitede benle yaşıt olan burda najash(can),xantier(deniz),Spawnsas yani ben : P,bide falcon çıktı :).ama canı bi türlü göremiyorum başarılar dicektim kendisine ama :)


Can'n sınavı iyi geçti galiba, bi matematiği kötü 4-5 net diyordu x)
Ha ne :P
Türkçe 2 yanlış 1 boş, Matematikte 8 soru işaretlemiştim 3 yanlış çıktı. Fene de bakıyordum da, fizik kötü gidince kapattım =] Sosyalden de 25 yapmışımdır herhalde.
Puanım düşük olur yine de yahu, matematik yok...
ya matematikte hep hata yaptım ya 19 soru yaptım 6 boş vardı ... daha sonra 7 yanlış yapmışım sebebi yanlış işlemler. Yani nasıl bir kafa varsa o anda 6 yı 3 e bölüp 3 bulabiliyordum... töbe töbe allah insanı oks den korusun sbs den de !!
SBS iyi be hacı. İngilizce var ne güzel. Salak salak sorular zaten. İngilizce full, Türkçe full, Sosyal full, Mat. da 5-10 olsa, negzel olurdu be.
@Najash
Öyle diyorsunuz fakat atladığınız konu her sene sonu bir OKS sitresi yaşanacak.Ayrıca bir tane sınavdan düşük yaptığınızda tüm hayalleriniz suya düşebilir (ortalama meselesi olduğu için).Bence tek sınav sistemi yeni gelecek sisteme oranla daha iyi.
Spawnsas : ben 400 puan aldığıma üzülüyom ne sevinmesi vede sanırım bu sefer 3 yerleştirmede olucak :)


3.yerleştirme 2. yerleştirmeden daha yuksek puanla alıyor. Kendimden biliyorum xD
Ama her yıl gireceksin sonuçta. Sadece o yıl öğrendiğin konulardan sorumlu olacaksın. Ayrıca soruların şekli de değişecek, direk soruyu vermek yerine şekil, günlük hayattan veirler falan olacak. O nedenle daha 6. sınıfta olan bir çocuğa kaskatı sorular yönelmeyecek.
Çok da stres yaşayacaklarını sanmıyorum. Dershane ya da okullarında zaten denemelere girecekler. 6. sınıfta, ilk yıl heyecan yaptılar ve başarısız oldular diyelim. Sonraki senelerde pek stresli olacaklarını sanmıyorum. O senelerde başarılı olup yükseltebilirler ortalamalarını.
Bu güzel yanı sadece...

Şöyle bir ihtimal de vardır:
6.sınıfta çok kötü yapar ve onu 7,8 sınıf ortalamarıyla düzeltemez (belki).Hem eğitim sisteminin iyi olduğundan bahsedebilmek için o eğitim sisteminde dershane, özel ders gibi kavramların bile olmaması lazım.Bu sefer millet çocuğu mükemmelleşsin diye 4,5 sınıftan itibaren dershaneye gönderecek.Çocuklar dahi yarış atı olacak.
[Taylan] :
Spawnsas : ben 400 puan aldığıma üzülüyom ne sevinmesi vede sanırım bu sefer 3 yerleştirmede olucak :)


3.yerleştirme 2. yerleştirmeden daha yuksek puanla alıyor. Kendimden biliyorum xD

Evet 3. yerleştirme olayı sakat girdiğin yerden de düşme ihtimalin oluyor.
Beyler morallerimizi bozmayalım gireriz inş ya hem daha sonuclar acıklanmadan milletin söylediğine ne bakıyorsunz

bise bişi olmasın :p
Moralinizi bozmak istemem ama bzm dersanenin oks bölümündeki veletlerden 4 tane full varmış 2 tane de başka dersanelerde varmış oha dedim :)
Silindi
Novice
0.1
meraba beyler 79 net yaptım 410 puan oluyor sizin puanlr netler kac ?????????:yes
Sanırım sınavın belirliyici kısmı fen bilgisi olucak..
Splendidness, puanını kesin olarak hesaplaman mümkün değil. Katsayılar falan değişecek. Okul puanları yükselecek. Kimsenin net olarak puanın bilmesi imkansız. Ancak 2007 katsayılarıyla hesaplarsın puanını.
Evet :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.