@mthN
Ellerini yere paralel bir bicimde tut otur veya uzan hiç farketmez rahat ol sadece enerjiyi dusun baska birşeyi dusunmemen gerektigini bile dusunme beyninde ellerinin içine enerjinin doldugunu imajine et sonra belli bir sure sonra ellerini yere dik pozisyona getir ve ellerini cok yavas bir şekilde birbirine yaklastır uzaklastır bunu yaparken sadece topunun yoğunlastıgını hisset ellerinin birbirini ittigini hissediceksin ben ilk denememde hissettim bunuilk zamanlar ilk aylar goremezsin zamanla gorebiliyormussun topunu bende goremiyorum psi ball dan cok telekinezi ile ilgileniyorum tavsiye ederim
Not:İmajine etmek beyninde canlandırmak.
Şu beynin %3ünü kullanma olayını düşünürsek ciddi anlamda pisişik güç vb kesinlikle olan şeyler arkadaşlar üstün zekalıların gerçekleştirebileceği birşey bu denildiği gibi beynin daha büyük bir bölümünü kullansaydı insanlar bunlar herkes için normal şeyler olurdu.. deneyip de yapamayanlar için söylüyorum biz normal insanlarız..
@Kaankha
Bu çok kolay bir olay herkez yapabilir yani sadece üstün zekalılıkla alakası yok
o enerji yaratcak yoğunluğu oluşturmak için çok yüksek derecede konsantrasyon gerekiyo gerçek hayatta da meditation skilli kasamıycağımıza göre.. (Phı kapalı ondan..)
Yapabilen oldu mu ?
Silindi
Novice
0.1
Arkadaşlar 5 kere denedim tamamen palavra :) Olsa olurdu benim gibi bi insanda kalbim temiz dayimi vurcaktim ama olmadı :)
Silindi
Novice
0.1
@[Luciana] Allahtan kalbin temiz
Ben yaptım once soguk hissettim sonra sıcak ama devamı yok
bnde bu konuyu biraz arastırdım
psiball enerjisi yaratmak en son kademeymiş ondan önce cisimleri hareket ettirmek (telekinezi) var bunu yapmanın tekniklerini google dan arastırabilirsiniz bn denedim ama ikisinide yapamadım
Yok yok denedim ama ı ıh :huh

Ben konsantrasyonumu sağlayamıyorum sorun orda yani, sürekli aklıma birşeyler geliyor :D
bence konsantrasyondan daha fazlası gerekiyo
bir siteden baktım
diyoduki: şüphe, stres gibi şeyler enerji akışını keser
yani kayıtsız şartsız buna inanmalısın
ama önce şu telekinezi tekniklerini araştırın bence bu daha ileri bi seviyeymiş çünkü
oncelikle bu tur seylere inanmak istemeyen gereksiz forum kirliligi yapmak icin gelenler yazmasin rica ediyorum.

arkadasar ben basardim elerimin arasinda topu hissettim hafif sicakdi. kucuk bir topdu ellerimin arasinda gercektende bir sey varmis gibi daha fazla birlesmiyorud cok ilginc bir his bence deneyin ama bazi seyler var eger yorgunsaniz, hastaysaniz, kizgin yada uzgunseniz(bu gibi duygular varsa) lutfen yapmayin. birine zarar vermek icin psi ball yaratmayin. cok dikkatli ve konsantrasyonunuzu dagitmayin sadece enerjisi emdiginizi dusunun bir sure sonra elleriniz birlesmeye ve topu tutmaya baasladiginizi hissetmeye baslicaksiniz cok gsl br his :)
marko13 : oncelikle bu tur seylere inanmak istemeyen gereksiz forum kirliligi yapmak icin gelenler yazmasin rica ediyorum.

arkadasar ben basardim elerimin arasinda topu hissettim hafif sicakdi. kucuk bir topdu ellerimin arasinda gercektende bir sey varmis gibi daha fazla birlesmiyorud cok ilginc bir his bence deneyin ama bazi seyler var eger yorgunsaniz, hastaysaniz, kizgin yada uzgunseniz(bu gibi duygular varsa) lutfen yapmayin. birine zarar vermek icin psi ball yaratmayin. cok dikkatli ve konsantrasyonunuzu dagitmayin sadece enerjisi emdiginizi dusunun bir sure sonra elleriniz birlesmeye ve topu tutmaya baasladiginizi hissetmeye baslicaksiniz cok gsl br his :)

bnde denedim bunu
en sonunda demir mıknatısı nası çekiyosa ellerimde o şekilde oldu sanki ortada bi mıknatıs varda ellerim demirmiş gibi
anlatabildiğimden emin deilim çünkü cidden farklı bi duygu
sndede boylemi oldu??
Biraz önce denedim ellerimin arası buz gibi oldu Tırstım bıraktım
:) Bence telekineziyi deneyin cok daha guzel psi ball ı goremiyorum ben aylardır yapıyorum gormesi zor birşey gorsende onu sadece sen gorebiliyorsun ama enerjiyi ilk denmende bile hissedebiliriniz bence ellerinizin bir mıknatıs gibi birbirini ittigini hissediceksiniz.Telekinezi bence cok daha guzel biraz urasınca oluyor :D mesela **Bilocan** pc yi kapatıyo :) hiç temas etmeden oda arasıra :)
cidden biseyleri dokunmadan hareket ettirebiliyomusun?? :S

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.