Ya Bende Sorun var Yada Yalan :D

oLmuyor çok denedim yaw.

Sigaragı koydum önüme

Ellerimi açtım sağ elimle sol elime orta parmağım ile daire çizdim 3 tur.

Sonra diğer elimde çizdiğimi hayal ettim sonra sıcak ve soğuk hayal ettim

ellerimin arasında Top oluşuyomuş gibi hissettim sigaraya doğru gönderdim ama hareket bile etmedi.
Silindi
Apprentice
2.5
Ellerinizdeki etki kan dolaşımından oluyor olmasın sakın ? Elinizi bi sürre o şekilde tutarsanız öyle bir etki olabilir.Bende denedim bu psikolojik birşey ben gözüm kapalı yaptım.Ellerim soğudu bu tamamen kan dolaşımıyla alakalı.Ama piskolojik olarak elinizin arasında birşey olduğunu hissediyorsunuz.Bunu hissediyorsunuz.Herhangi birşeye etki etmeniz bence mümkün değil.
Bir kaç kes.. buna inanmayanlar yazmasın vs gibi yorumlar yapılmış. mevzu inanıp inanmama mevzusu değil.

Öncelikle, savaşta bacağını kaybeden bir adam yıllarca bacağının ağrıdığını söyleyebiliyor, ancak bacağı yoktur. Bunun nedeni psikolojidir. Bir şeyi hissetmek istersen hissedersin.

Beyninin %3 ünü kullanıyormuşsun bundna fazlasını kullanırsan psişik güçlere sahip olurmuşsun, bu gerçekmiş? Çok ilginç bir şeye gerçek yakıştırmasını yapabilmek için o şeyin kanıtlanabilir, delillerle, örneklerle, deneylerle ispatlanabilir olması gereklidir.

İnternette her okuduğunuza gerçek derseniz ben de internete atacker dünyanın en zeki insanıdır yazarım, ayıklarsınız pirincin taşını.

Ve şu %3 konusuna gelince bu iddiada bulunanlar birde şunu söylerler, ainstain beyninin %"x" fazlasını kullanıyormuş, bu söylenti howking için de geçerli, eh malum şuan yaşıyan en zeki insan. İkisi de bilim adamıdır ve ben bu insanların hiç yok enerji topu, yok psişik güçler gibi söylevlerini ne duydum, ne de böyle bir söylenti oldu. Bunun nedeni nedir? Bu insanlar akıl irfan sahibi mantıklı kişilerdir.

Şu inanma keliemsini bu yüzden sevmiyorum, bir şeye inanacaksanız o şey size güven verecek deliller sunsun ki insanlar o şeyleri komik bulmasınlari, siz de inanmayan yazmasın demek zorunda kalmayın. Çünkü ilimin desteklediği şeylerden söz ediyorsanız, bu konuda yorum yapılmasından, tatrışmaktan asla çekinemzsiniz, ortaya koyacak delilleriniz vardır.

Bunca satırı hiç üşenmeden yazıyorum, çünkü aman merdiven altındna geçme uğursuzluk ( aaa kesin doğru hilmi hoca söyledi ), bak şöyle yaparsan enerji topun olur ( çoooook güzel bir sitede gördüm kesin doğru ) gibi durumlarda inanç edinen zihni dar kişiler bende miğde sancısına neden oluyor.
olay dogru ama sonuc yanlıs daha dogrusu sonuca ulasmak ıcın kullanılan yol kısa =-/
bukadar kolay olmaz asla :]
bir kac saat icinde metafizik calısmalar son bulsaydı suan da insanlar ucuyo olurdu :]
Hindistan gibi ülkelerde (neden Hindistandanda goruluyor genelde bu tip durumlar bilmiorm ama Hindistanın dünyanın Enerji noktası oldugunu duymustum bununla ilgili yorumlarda)bunlarla ilgili ciddi calısmalar yapılıyor
filmlerde alay konusu haline alınan shamanlar hindu lar ve budistlerin asıl inanc sebepleri bunlar
Aslında inanan herkezin yapabilecegi bisey bu, ama oyle hadi deniyim bi kasık bukeyım diyerek yapılcak birsey deil tabii ki.
Tabi soyle bi yorum yapmak ısteyecekler olacaktık ' bunu yapmak icin budayamı tapalım yani '. tabii ki hayır
Kim neye inanıyorsa ondan Güc olsın. ztn yanlıs bilinen bir bilgi olan budistlerin budaya yaptıkları bilgisidir.
onlar sadece budayı imajinasyonlarına yani düsünce yogunlastırmalarına yardımcı olması ıcın kullanıyorlar.
Tıpkı ByTymaronun dedigi Günes-Dünya-Ay üclüsü gibi
Budadan enerji cektiklerini dusunuyorlar
sunu unutmayınki bir bilgiyi ASLA herkez kabul etmez
Insanlar Farklı yaratılmıstır o yuzden herkezın buna inanması beklenemez.
yalnız biz nasıl inanmayanlara saygı duyuyorsak onlarda bize biraz saygı duysun ve yorum tarzlarını biraz düzeltsinler.
Herkese iyi Geceler.
Yakında dünya 4 kabileye ayrılır ateş , su , hava ,toprak bükücüler :D (avatar) tabi bu 4 element haricinde türklerin tahta bükme olayıda var onuda kaçırmayalım (babatar)

inanmıyorum böle olaylara inanma ihtimalim yok çünkü inanılcak şeyler değil vardır adamların bi numarası. Ha belki doğrudur ama 2 sn de internetten öğrenilcek bi olay değildir.
Xantier : Yakında dünya 4 kabileye ayrılır ateş , su , hava ,toprak bükücüler :D (avatar) tabi bu 4 element haricinde türklerin tahta bükme olayıda var onuda kaçırmayalım (babatar)

inanmıyorum böle olaylara inanma ihtimalim yok çünkü inanılcak şeyler değil vardır adamların bi numarası. Ha belki doğrudur ama 2 sn de internetten öğrenilcek bi olay değildir.


+1111111
Bence bu psiball enerji tam bir saçmalık. :)
bu kadar kolay olsa etraf psiball mıdır ondan geçilmezdi heralde
Konuyu eleştirmek dışında :
//Youtube'daki Psiball vidyolarını izlemenizi tavsiye ederim.Bu kadar saçmalama olamaz ^^
psiball içinizdeki enerjinin yoğunlaştırılmış haliyle dışardan çektiklerinizle birleşmesi sonucu ortaya çıkan, KAMERA vb aletler ile görünmeyen sadece yapan kişini belki çok saydam bi şekilde görebildiği (tabi ustaları saymıyorum) bir enerjidir. cimle bozuk oldu kusura bakmayın.
görünürse sadece yapan kişi görür videolar faketir ki görünmesi için baya ilerlemek gerekir bu konuda.
psiball-psiwheel-teleknezi üçlüsü gerçekten var yapanlar var ben de yeni başladım inanmayanlar olabilir bu konuya ama zaten inanmayanları zorla inandırmak gibi bi çabam da yok.
TheBOSS : cidden biseyleri dokunmadan hareket ettirebiliyomusun?? :S

Evet Psi Whell odnduruyorum ama pek fazla deil sabahları yapabiliorum onu kolaylıkla iskambil kagıdı bukuyorum kasık bukmeyi deniyorum ama gozle gorulur bi gelişme olmuyo daha :D ama iskambil kagıdı gayet koaly goruluyo baya bukuyorum pipet donduruyorum vs. :D

@mthN
Sen cok hızlı gitmişsin be :D ben 2 aydır bu konuyla ilgileniyorum ben bile topu gonderemiyorum :D bak ilk once enerjiyi hisset itme gucunu sonra mesela sutunmenin cok az oldugu biyere bir balon koy ve acunun icindeki enerjiyle itmeyi dene hareket edicektir balon ve topu yollamaya calıstıgında buyuk oranda fiziksel olarak deyilde dusunce olarak gondericeksin topunun gitmesiniistiyeceksin veya balonu itmesini istiyeceksin beyninde yaratıcaksın.

Bu konu Mistick tarafından düzenlendi(2008-02-07 15:17, 16 yıl önce)
Mystick +1
Silindi
Members
0
Kısacası bu işi yapmak için skill kasmak lazım.Hocam kimden teachlatıcaz ?
Türkiyede teachlatıcak doru duzgun yerler pek fazla yok mlsf 0 dan kasıcan :D

[youtube]https://uk.youtube.com/watch?v=9nhFYADc9qQ&feature=related[/youtube]

Güzel ve gerçek bir video bu kadın asmıs artık yakında telekineziyle kendinide ucurur :D

https://uk.youtube.com/watch?v=9nhFYADc9qQ&feature=related

Bu konu Mistick tarafından düzenlendi(2008-02-07 17:18, 16 yıl önce)
Medyum memiş dururken noluyoz ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.