Merhaba,

EasyUO hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Illegal bir program mıdır yoksa Legal bir program mıdır?

Aslında EasyUO gelişmiş bir oyuncu aracıdır fakat kendine özgün ve geniş yelpazede script yazabiliyoruz. Ve zamanla diğer oyunculara bir üstünlük sağladığından dolayı illegal program damgası yemiştir.

Bu konu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Ayrıca anketimize de katılmanızı rica ederiz.

Sunuculardaki tüm dengeleri mahveden, emeği ve yeteneği hiçe sayan bir program bence. çok fazla hırs yapan yeteneksizlerin tercihi bir program. illegal
.cure .heal komutu yok. adam yazıyor scriptini içiyor potunu . illegal
Spawmlara ölü char koyup msn üzerinden bütün kişilere spawmın çıktığının uyarısını verebilecek kadar yetenekli, Canınız azaldığı zaman potunuzu , bandajınızı ve diğer yeteneklerinizi kullanabilecek kadar akıllı, binekden düştüğünüz zaman anında bineğe binebilecek kadar kolay bir program.. Ancak biz bunları oyunculardan yapmasını istiyoruz değilmi? Bir program bu işi yapıcak ise yazılan sistemin ne mantığı var? Uğraşalım hep beraber yapay zeka yaratıp 400 oyuncu sokalım serverlerimize birbirleriyle kapışsınlar bumudur?
EasyUO ve Razor legal programdır. Adı üstüne "Easy" tipik bir asist programı, UO'da yardımcı olmanızı sağlar. Dinamit de legaldir ama insanın eline verildiğinde illegal olabiliyor.. Anladınız demek istediğimi, burada bir script dili var isteyen legal şekilde isteyen illegal şekilde kullanır.
Bıçağı kimisi ekmek kesmek için kullanır kimisi de adam öldürmek için.Üretilirken ne anlamda üreltildiği önemli.
Ekmek yemek varken adam öldürmek neden?
Hırs ve kolaycılık anlayışı. Bence legal ve gereksiz bir programdır. GTA oynayıp para sifresi yazan çocuklardan farkınız olsun.
Razor Legal Olarak Kabul Gören Bir Programdır. Easy UO İse İllegal Olarak Kabul Gören Bir Programdır.

Razor içinde sunucuya çok fazla yada ard arda işlem yollanmasını engelleyen bir sistem vardır. İllegal hiç bir işlem yapmaya izin vermez. Bu yüzden runuo sunucuları tarafından legal olarak kabul edilir. UO Asist'in free alternatifidir.

EasyUO her tür işleme izin verir hiç bir kısıtlaması yoktur. Tamamen bir bot mantığıyla kodlanıp herşeyi yaptırabilirsiniz. Bunun yanında illegal ve açıkları kullanacak şekildede kullanılabilinir.

UOAI aynı easyuo tarzında düşünülebilinir. EasyUO tarzında script dili yoktur fakat kodlama yapılarak istenilen herşey EasyUO'dan dahada gelişmiş bir şekilde kullanılabilinir.
Bence gereksiz ve illegal bi programdır.
Adept
4.3
Birkac kisinin dedigi gibi, UOLoop gibi fonksiyonlar da görebilen EasyUO legal bir programdir, konsepti bakimiyla. Ancak kullanisi itibariyle, kesinlikle illegal bir programdir.

Oyuncu olarak ve sunucu sahibi olarak olan yorumum; Ultime Strike tarafindan destek görmemesidir.
Kullanıldığı zaman oyuncular arasında eşitsizlik yaratan, dengeleri bozan bir programdır. Bu eşitsizlik sadece action olarak değil skill, item kasarken, spawnlarda da dengesizlik yaratır. EasyUO kullanan adam bir adım öndedir. Oyun biz oynayalım diye var programlar oynasın diye değil, o yüzden yasaklanmalı desteklenmemelidir. Ha, script yazması da inanılmaz zevklidir o ayrı.
runuo için legal , sphere için illegal bir program .
Göreceli bir konu ama şu andaki ultima online dönemini ele alırsak illegal. Ancak çok önceden insanların birbirine saygılı olduğu dönemi ele alırsak sadece yetenek geliştirmek için kullanılabilirdi ama artık öyle değil. Action etkilediği için ne yazık ki illegal damgası alıyor.
Tymaron : Göreceli bir konu ama şu andaki ultima online dönemini ele alırsak illegal. Ancak çok önceden insanların birbirine saygılı olduğu dönemi ele alırsak sadece yetenek geliştirmek için kullanılabilirdi ama artık öyle değil. Action etkilediği için ne yazık ki illegal damgası alıyor.
+1



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.