Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Bu arada böyle bir anketin yapılma olayı anladığım kadarı ile forumlarda EasyUO ile ilgili içeriklerin izin verilmesi yada verilmemesiyle ilgili.
Bana kalırsa izin verilsin bu tarz bi paylaşımdan eksik kalmasın ultima-strike forumlar. Burada bulamayan başka bir yerden öyle yada böyle bulur bu içerikleri. Burda en azından gözümüzün önünde olsun :)
WildGenie : Bu arada böyle bir anketin yapılma olayı anladığım kadarı ile forumlarda EasyUO ile ilgili içeriklerin izin verilmesi yada verilmemesiyle ilgili.
Bana kalırsa izin verilsin bu tarz bi paylaşımdan eksik kalmasın ultima-strike forumlar. Burada bulamayan başka bir yerden öyle yada böyle bulur bu içerikleri. Burda en azından gözümüzün önünde olsun :)
aslında tek amacım uo kamuoyunun fikrini öğrenmekti : ) fakat easyuo ilk çıkış amacında kullanılsaydı sitede yer vermek isterdim.
Noxier : Sunuculardaki tüm dengeleri mahveden, emeği ve yeteneği hiçe sayan bir program bence. çok fazla hırs yapan yeteneksizlerin tercihi bir program. illegal
%100 katılıyorum
Bencede İllegal, emeksiz herşeyi geliştirebilecek bi program.
Master
59.2997
doğru ellerde kullanılsa gayet kullanışlı program ancak tamamen illegal amaçlı kullanıldığı için illegal.
Noxier : Sunuculardaki tüm dengeleri mahveden, emeği ve yeteneği hiçe sayan bir program bence. çok fazla hırs yapan yeteneksizlerin tercihi bir program. illegal

öz olmuş güzel olmuş Özgür'e katılıyorum :)
İlginçtir ki, bir sunucuda izin verilirse ve herkese connector yükletir gibi öğretilirse, yapmayan kalmaz ve illegal olmaktan çıkar (:

Aslında güzel bir fikir, neden ?

Edit yapmak istemiyoruz, ama oyuncular da "item kasmak" istemiyor. Madem öyle bunu başkası yapsın.

Yani evimize aldığımız mikseri düşünün. Mikserin yaptığı işi herkes yapabilir değil mi ? Ama hayatımızı kolaylaştırsın diye mikser alıyoruz.

Misal Web sitemize de koyabilirz bir kaç script.

Zilyon tane sunucuda kullandırılıyorsa, bence bu bizim oyun anlayışımızdan kaynaklanan bir illegalleştirmedir.

Kesin olan tek şey var, bu program legaldir.
mikserin yaptığını yapmak ayrı bir yetenek istemez mikserli yada miksersiz. Biraz alakasız bir örnek olmuş.

Ultima Online oynamak demek sadece mouseye tıklamak değildir. Aynı zamanda o anda yaşadığın andaki bütün olasılıklarda gerek mana gerek heal gerek potion gibi bir sürü değişkenin insanın kafasında nasıl tuttuğu ve onları nasıl bir yöntemde kullandığı temelinede dayanır.

MMORPG oyunlarda BOT niteliğindeki her program illegaldir.

Easy UO, adındanda belirtildiği gibi Ultima Online'yi beceremeyen yetisiz vatandaşların sırf adam kesmek uğruna yetili gibi görünmelerini sağlayan bir programdır.
O zaman düzeltmen gerekir nedra, Sphere'i beceremeyen diyelim. Zaten official'de böyle sorunlar yok.

:D Options'da makro bile var, bandageself :D
Legal bi program üretilir. Adamın eline verirsin vur dersin. Ama o programın gücünü benimsemiştir. Vurmadan öldürür. Çünkü içinde uo yu tadıyla değilde üstünlükle oynama isteğini oluşturur bu program. Legal olarak üretilmiş olabilir ama kalplerimizde illegal (:
Yabancı serverlarda herkes kullanıyor. legal bence
https://www.easyuo.com/

https://www.easyuo.com/forum/viewtopic.php?t=12464

gayetde legal bir program kendi sunucuları bile var . illegal olsa bu kadar ileri olmazdı bence . 5-10 dolar karşılığında istediğiniz scripti yazıyolar ayrıntılı olarak . bence şöyle bişey hazırlanabilir . sunucu açılır 1 aylık süre herkes easy uo ile item kasar 1 ay sonra easy kapatılır action dönemi olur sonra 1 ay sonra tekrar item kasma dönemi gibi . yakında uo loop bile yasaklancak Türkiye'de
UO-Loop yasaklamanın bir mantığı yok seninle birebir aynı hareketi yapan bir program sadece pc başında olma şartını kaldırmakta...
Ancak Easy UO da oyunu bozan scriptler mevcut örneğin pot a ayarlanabiliyor kişi action esnasında kaçarken pot içmek için durmuyorsa o kişiyi yakalayamazsınız cantasına 50 pot alır kaçar kimsede öldüremez Eskiden pot içilecegi zaman durmamak için ne güzel Yön Okları ile ilerlenirdi :) yapabilenler kolay kolay ölmezdi ve üstünlük sağlardı yapamayanlar ise köşe ararlardı içmek için potu...
şimdilerde bırakıon bu zevki .gheal .gcure bile var demek istediğim şu ki eger serverde .gheal .gcure veya amountlu potlar(bu tercihe bağlı) var ise zaten easy uo nun yasak olması için bir sebeb yoktur ancak gerçekten alışılmış olan serverler gibi ise Easy UO İLLEGAL VE YASAKTIR...
[benim fikrim yani :)]
Bu noktada günümüz oyuncularının beklentileri göz önünde bulundurulmalı. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse; Ultima Online boşa bir zaman kaybı. Kazancı asla yok. Oyunu oynayanların genel amacı sunucuya gireyim üç beş eşya yapıp aksiyona durayım olmadı craft modunda rp yapayım havasında. Çünkü bu hususta iki önemli şey çok ağır geliyor.. Birincisi eski ultimacılar büyüdü ve iş, okul ve aile sahibi oldular kendilerine ayırdıkları zaman aralığı çok dar ikinci husus; yeni gençler çok sabırsız. Kaldıki Ultima'nın ülkemizdeki geçmişi çok sabıkalı... Kalite, garanti vs. ne verirseniz verin artık ultimacıların kafasına bu sunucuda bi gün kapanır mantığını silemezsiniz. Adamın tecrübeleri o yönde gelişmiş. Bu sebeple o kısa zaman aralığında birşeylere emek harcayarak ve ilerde boşa gidecek bir şeye uğraş vermeye yanaşmıyor. Haliyle işin kolayına kaçıyor. Sonuçta Ultimanın ne kadar red edilirse edilsin zevki playerdeki sayı fazlalığıdır. Şahsen ben 3-5 kişilik bir ultima sunucusundan hiç tad alamazdım. Makale gibi yazılarda iyi yazarım ama bu tarz konularda kısır kalıyorum anlatabilmişimdir derdimi umarım. Yani kıssadan hisse oyunculardaki "Bu sunucu bir gün kapancak" mantığı bitmeden Easyuo'yu yasaklamak mantık dışı. Unutmamak gerekirki Ultimada kalabalık gruplar olduğu kadar bireysel takılanlarda var. Genelde bu bireysel kesim hep unutuluyor. Emek ile Grup çok fazla item çıkarabilir ama Bireysel oyuncuyla bi denge olmaz. En güzeli Firs Person Shooter kapayın herşeyi Call of Duty'e gelin :):):)
Slothere : doğru ellerde kullanılsa gayet kullanışlı program ancak tamamen illegal amaçlı kullanıldığı için illegal.

Ben bu adamı seviyorum....

%100 doğru bir düşünce katılıyorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.