mthN : Ya Verin İp Ragnar'a bot gibi takılsın uraşmayın
// NPC AI settings
// NPC_AI_PATH 0001 NPC pathfinding
// NPC_AI_FOOD 0002 NPC food search (objects + grass)
// NPC_AI_EXTRA 0004 NPC magics, etc
// NPC_AI_ALWAYSINT 0008 Always be as smart as possible with pathfinding
// NPC_AI_INTFOOD 0010 NPC food search (more intelligent and trusworthy)
// NPC_AI_COMBAT 0040 Look for friends in combat
// NPC_AI_VEND_TIME 0080 vendors closing their shops at nighttime
// NPC_AI_LOOTING 0100 loot corpses an the way
// NPC_AI_MOVEOBSTACLES 0200 if moveable items block my way, try to move them
NPCAI=0
KeLL : yürüme ve büyüleri fizletme olayını yapmayı becerebilen çok fazla kişi olmuycaktır bende idda ediyorum.Hadi yürümeyi yaptık diyelim( ki ben hala bi çözüm yolu bulamadım) büyüyü o npc ye attığımızı nasıl anlayıp fizl edicek ?Bak sana bir şey söliyeyimmi Miachell verdi büyü atma yönetmini...Ama magery i değiştirmek lazım.Şöle olabilir büyüyü atarken bir tag verirsin büyüyü atacağım kişiye ve büyüyü mesela 6 saniye dewmi atıyor tagın 6 saniyede kalkmasını ayarlarsın bölece o büyü yü ona attıklarında mesela o tag varken bu büyüyü başka tag varken şu büyüyü atmasını ayarlayabilirsin.Ve eğer böle olursa botlar arası kapışma çok eğlenceli olur.Ve bir playerin botu kesmesi imkansız olur
[Holygun] : Misal bunlar war elinizde. Environ change war. Sora npcwantitem npcrefuseitem war. Bunlar warken problem olmaz.
He döngüler baya karmaşık olur ama olur. Yapılır bu olay. 5 6 gece sabahlarsanız şablon ortaya çıkar denemeleri filanda yarsanız işte yapılır. Yani yapılır ama gözler pert olur sabahlar bitmek bilmez. neyse yani olurda olurillaki olur ama sahsen ben uğraşmam
gitsinler NPC kessinler. NPCleri zorlaştırırsın. Actionlarını arttırırsın.