matematiksel işlemler olmasaydı npcler felan gerizekalı kalırdı yani dümdüz çarpmaya çalışırdı
Silindi
Master
8.5
mthN : Ya Verin İp Ragnar'a bot gibi takılsın uraşmayın :D

işte bu iyiydir :yes
Uo hakkında bilgimin sıfır olduğunu tanıyan herkes bilir ama kaynak kodlarıyla veya scriptle falan yapay zeka yazmak biraz d*t ister. :)Acı ama gerçek. :)
@mthN
Nedemek la bot gibi :no
// NPC AI settings
//	NPC_AI_PATH		0001		NPC pathfinding
//	NPC_AI_FOOD		0002		NPC food search (objects + grass)
//	NPC_AI_EXTRA		0004		NPC magics, etc
//	NPC_AI_ALWAYSINT	0008		Always be as smart as possible with pathfinding
//	NPC_AI_INTFOOD		0010		NPC food search (more intelligent and trusworthy)
//	NPC_AI_COMBAT		0040		Look for friends in combat
//	NPC_AI_VEND_TIME	0080		vendors closing their shops at nighttime
//	NPC_AI_LOOTING		0100		loot corpses an the way
//	NPC_AI_MOVEOBSTACLES	0200		if moveable items block my way, try to move them
NPCAI=0

Misal bunlar war elinizde. Environ change war. Sora npcwantitem npcrefuseitem war. Bunlar warken problem olmaz.

He döngüler baya karmaşık olur ama olur. Yapılır bu olay. 5 6 gece sabahlarsanız şablon ortaya çıkar denemeleri filanda yarsanız işte yapılır. Yani yapılır ama gözler pert olur sabahlar bitmek bilmez. neyse yani olurda olur :D illaki olur ama sahsen ben uğraşmam :D gitsinler NPC kessinler. NPCleri zorlaştırırsın. Actionlarını arttırırsın.
KeLL : yürüme ve büyüleri fizletme olayını yapmayı becerebilen çok fazla kişi olmuycaktır bende idda ediyorum.Hadi yürümeyi yaptık diyelim( ki ben hala bi çözüm yolu bulamadım) büyüyü o npc ye attığımızı nasıl anlayıp fizl edicek ?
Bak sana bir şey söliyeyimmi Miachell verdi büyü atma yönetmini...Ama magery i değiştirmek lazım.Şöle olabilir büyüyü atarken bir tag verirsin büyüyü atacağım kişiye ve büyüyü mesela 6 saniye dewmi atıyor tagın 6 saniyede kalkmasını ayarlarsın bölece o büyü yü ona attıklarında mesela o tag varken bu büyüyü başka tag varken şu büyüyü atmasını ayarlayabilirsin.Ve eğer böle olursa botlar arası kapışma çok eğlenceli olur.Ve bir playerin botu kesmesi imkansız olur :D ...
büyücü kesemez ama warrior keser hele okçu varsa hayli hayli keser :D
diyelim ahmet flame strike attı bota mehmet de cor por attı playerın bırıne bot nasıl anlıyacak bana kımın spell attıgını ben bunu anlamıs değilim ??
Valla o biraz karmaşık :D
Çok algoritma var çok.Ve olmaz.Hemen işin içinden çıkılamıyacak veya çok zor olan birkaç örnek veriyorum.Bot bandajı nezaman basacak?Bandaj basmak çok mühimdir.Yalnış bir yerde basarsanız ölümünüze sebep olur.Diyelim bandaj 60 hp basabiliyor.Botun 40hpsi kaldığında bandaj basacak şekilde ayarladık.(biraz daha üst seviyeye çıkartılabilir fakat daha üst seviyede bandaj basmaya ayarlanırsa bandaj israf olur)Bandajın yırtılma olayı var,poili olma olasılığı var.Bleeding olma olasılığı var.Wrest stun olma olasılığı var.Paradarbe almış olma olasılığı var.Paradarbede iken büyü gelmesi çok normaldir.Botun paraderbesi geçince büyü ile karşılık verecektir.(hani ayarladınız ya canım.Magery sistemini baştan yazıp :D ) anaa botun hpsi 40'ın altına düşmüş bandaj basıyor vay enayi :D Ne oldu bandaj basarken büyü kullanamazsınız.Vay anam yedik cor poru :D
Silindi
Banned
-6
[Holygun] : Misal bunlar war elinizde. Environ change war. Sora npcwantitem npcrefuseitem war. Bunlar warken problem olmaz.

He döngüler baya karmaşık olur ama olur. Yapılır bu olay. 5 6 gece sabahlarsanız şablon ortaya çıkar denemeleri filanda yarsanız işte yapılır. Yani yapılır ama gözler pert olur sabahlar bitmek bilmez. neyse yani olurda olur :D illaki olur ama sahsen ben uğraşmam :D gitsinler NPC kessinler. NPCleri zorlaştırırsın. Actionlarını arttırırsın.


Yukarıdaki paragrafta düşüncenin geliştirilmesinde aşağıdakilerin hangisinden yararlanılmıştır?

A) Tanımlama
B) Örnekleme
C) Karşılaştırma
D) Tanık gösterme
E) İlişki kurma
F) Unsaç Style :D
Silindi
Novice
0
Şu Ünsaç bitiriyor beni yahu xD
Bot Derken PvP'mi yapcak ?
Herşeyi yapıcak sadece pvp değil.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.