baksana uo o kadar düştüki bot mot yazıoz :)
Bunuda yaparlar sasırmam.
Elle Tutulur Seymi Bu :con
Bence yapılır çünkü counter strike daki botlar sonuçta kodlarla yazılıyor ve bi sürü döngü içeriyordur tahminimce.Bence Ultimada da botlar yapılabilir.
Ahaha ultima online artık playerların oynadıgı bir oyun halinden çıkıyor,botlara kalıyor :) Player varsada botların dedigi laflar şunlar olur herhalde,Hadi abi bir kaç player keselim :)
ahahh evt :D:D
slothere yazmaya başlamıştı ama çok işi vardı birsürü işi var kendilerinin. belki bi gün zamanı olur ve bitirir ama uğraşılcak değerde değil bence
bu projeyi ben yaklaşık 1 yıl önce daha kimsenin aklına bile gelmemişken sunmuştum 1 kişi bile kalkıp yaparız dememişti ben projeyi gerçekleştirdim yaklaşık 5 ay sürdü halletmem fakat pc deki bazı sorunlar nedeniyle formatta benim ahmaklığımda unutmuşum kopyalamayı cd ye gitti şimdide baştan yazmıyorum eski yazdığımdada problemler vardı bazı küçük buglar vardı bitirebilseydim emin olun ki çok büyük bir proje olacaktı ama yardım eden olmadı helede çok güvendiğim kişiler vardı onlar bile uğraşma demişlerdi o gün işte hayal kırıklığına uğradım ama raskol kardeşim sen bu konuya pek takılma...Hatta benim projenin adı Complayer di eskiler hatırlayabilir...
Tamam abi botda yazın zaten tükenmek üzere olan uoya bi darbede siz vurun
aslında sphere yetkililerinden rica edip bi kaç trigger ekletebilirsek çok daha basit yazarız :)
İnşallah yapmaya kalkan olursa klavyesi bozulur elleri kırılırda yazamaz öyle birşey. İyice suyu çıktı. Oldu olacak insan klonlayın bağırın içerden o sizin yerinize oynasın !
Bot yazılınca online listesinde o botların ismide gözükür.
Bot'larıda online'dan sayarlar sunucuda 80-100 kişi var denir. :)
TheRaskol,,İyi Güzelde Gerek Yok Bence;Niye Diye Sorarsan Ultima [Online]=Oldugu İçin Gerek Yok Diyorum,,,
Yinede Güzel Düşünmüşsün..
En azından 12 - 13 yaş arası oyuncudan güzel olur.Ne bileyim ölünce küfür etmez, bug kullanmaz, pusu yapmaz : ) Örnek player olur : )
Bnce bunu yapsa yapsa suicide yapar :D
Yapay zekalı player yanında, sizden ricam yapay zekalı bir staff yazmanız olacaktır.Hiç bir şekilde ''hata'' yapmayacak, page geldimi direk page'e bakacak, sürekli online olacak ve ayrıca etrafa karşı saygılı olacak bir yapay staff istiyorum.Bunu yapabilecek birisi varsa ''öm'' yoluyla bana ulaşsın. :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.