deniyim bi
olursa haber vermem
fds
Chainsaw : diyelim ahmet flame strike attı bota mehmet de cor por attı playerın bırıne bot nasıl anlıyacak bana kımın spell attıgını ben bunu anlamıs değilim ??

last atacker olabilir sanırım
Tum postları okudum yorumları felan ama gerçekten çok çok zor bır olay runuoda arkadaşın dedıgı gıbı bırçok şey yapılabılır ama sphere de bu yapılabılır mı gerçekten soylemek zor.
Normalde x kısısı y kısısıne buyu attıgında x ın yuzu y ye doner ordan bıze attıgını anlarız fakat botun bunu anlaması ne derece mumkundur gerçekten bılmıorum ve bunun gıbı bır cok hareketı sanıye sanıye kontrol ve takıp edecegı ıcın cevredekılere lag yapma kastırma sorunu ortaya cıkıyor. yani normal yayında olan bı serverda kullanılabılecegını dusunmuyorum fakat evde sıkılıp sphere acanlar bı kaç tane koyup dalgasını yapabıırler ya da player yok ultıma cokuyo dıye bı yerlerını yırtan server yetkılılerı ıcın cozum yolu olaarak kullanılır.
Bende okudum topici öyLe yazmı$ arkada$

hani arkada$ yazıyordu scpyi

3 ay süresi doLmu$ :)
Bu script okadar kolay yazılacak degildir...Fakat bunu yazmak bir okadarda zor deildir...
Bunu yapabilmek için 4-5 scripter gereklidir ve 5 scripter ide yazmak istiyorum...


Scripterların başını çekecek olan ilk sırada...

1. Galentos
2. Akillis
3. Noxier
4. Chernobel
5. Neran

Bunlar tanıdıgım en iyi scripterlar keşke bunlarla çalışma imkanım olsaydı dedigim scripterlar böle bir kadro olsa inanılmaz olurdu...
sen ne dedın ya ufff
Arkadaşlar Uo'da Bunu Yapmak İmkansız Değil Ama Neredeyse İmkansıza Yakın.Çok uzun Bir Script Olacağın Sorunlarıda Çok Olacaktir. Bu Scripti Tam Anlamıyla Yazmak Bile Hatalı Olarak Kaba Taslak İnsanın Aylarını Alabilir.
Çıldırmak Elde Değil...Bence Hiç Denemeyin Arkadaşlar Kafayı Yemek İstemiyorsanız Tabi. Bir De Tek Bir Script'teki Bu Kadar Özelliği Sphere Kaldırırmı Oda Mağlum :) Çok Ağır Bir Yük Kolay Değil :) 519518218127 Satırlık Bir Script :) Bir Hata Yapsan Çözene Kadar Zaten 1 Ayın Geçer :D Tabi Yazdıktan Sonra
sphere'de bu denilenin yapılması heleki scripting mantığı ile yapılması imkansız! üstüne basa basa söylüyorum imkansız!

tam olarak bir playerin yaptıklarını yapabilecek bir yapay zekayı sphere'de geliştirene ferrari alicam.
Ryan : sphere'de bu denilenin yapılması heleki scripting mantığı ile yapılması imkansız! üstüne basa basa söylüyorum imkansız!

tam olarak bir playerin yaptıklarını yapabilecek bir yapay zekayı sphere'de geliştirene ferrari alicam.


Ferrari alacak paran varda burda ne işin var?
Yapılabilir .. Yüksek Script Bilgisi Ve Matematik Bilgisi .. Yterli Olabilir. Ama Sadece Olabilir Diyorum .

Konudan Aylar Yıllar Geçmiş Niye Polemiğe Giriyorsunuzki :D???
Olmaz olmaz bu iş olamaz :D
Kimsenin bu kadar vakit ayıracağını zannetmiyorum..
bu fikir aylar önce benden çıkmıştı zaten ararsan belki silinmediyse bulursun Coplayer olarak geçiyordu kimse yardım etmeyince vazgeçtim baya ilerlemiştim ama arkadaşım sende yardım edeceksen 2 miz halledbiliriz... konuyu açan arkadaşa söylüyorum :D
Novice
0.1
Imkansız diğe birşey olacağını sanmıyorun c-s de yapılan birşeyin uo da yapılmamasını gözüm almıyor aynı mantıkta düşünürsek c-s de yapmasıda imklansız olurdu. Ama kimsenin bunu yapacak kadar çıldırdığını sanmıyorum 2 gün sonra Birileri scp yi çalıp altına ismini ekler O kadar emek boşa gider.
Basit yazılır. Planlama projeleme.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.