System_Error : Eskiden ezilen playerlar şimdi server açarak başkalarını ezmek amacıylada açıyor olabilir

Kendinelerini tatmin etmek için açanlar olabilir.

Gerçektende işi bilen ve parası olan gerçekten profesyonel kişiler açıyor olabilir.

Adam zaten işi bilmiyor ve server açıyorsa adama yazık demektir.

@Anemon
+99999999

Temelde Çok Haklısınız, Ne İnsanlar Gördüm İsmi Lazım Değil Sadece Kendilerine Edit Yapmak İçin, Arkadaşlarıyla Oynamak İçin Sunucular Açtılar, Loglarını Yayınladım ve Atıldım =) Oyuncular İş Uzamadan Kurtulmuş Oldular Gerçi, Server 1 Ay Sonra Kapandı. Bu Tamamen Parayı Boşa Harcama Durumu O Tip Bir Durumda Şayet Parayla Elde Edemeyeceği Birşey Olan Keyif ve Üstünlüğü Yine Parayla Ama Dolaylı Yoldan Elde Ediş...

Peki Bizim Gibi Bu İşe Gönül Vermiş Ama Parası Olmayanlar Ne Olacak? Arkamıza Sponsor Almadığımız İçin Çabuk Yıkılacağımız Düşünülüyor, Yada Gerçekten Bu İşin Ehli İnsanlar Sponsorsuz Yapamam Diye Korkuyor Ama Bence Manasız. Ben Mix'ten Bu Güne Ultima İçin Harcadığım Hiçbir Dakikayı Manasız Bulmuyorum, Aksine; Hayattan En Çok Keyif Aldığım Anlarım Genelde Kafam Güzelken ve Ultimadayken =)
dediklerin çok anlamlı bilgilendirdiğin için saol:)
@Plato yazdığın ilk yazıya cevap vermek istiyorum.

Sende kendine göre haklı olabilirsin ama ben bi genelleme yaptım. Şuanda Genel'e bakınca benim yazdıklarım gibi birşey görünüyor. Bak orda küçük biyerde "100 tane player olan 1-2 var belki" dedim yani bu bir istisna bir atasözü var kurunun yanında yaşta yanar diye bu aynen öyle birşey tabiki bu işten zevk alanlar emeklerinin karşılığını biraz yada fazlasıyla alanlar olmuştur ama şöyle dönüm arkaya baktığınız zaman 1 yıl içerisinde açılan sunucu sayısı 50 yi geçiyor olabilir tabiki bunları takip etmiyoruz bizim burda gördüklerimiz birkaçı bu forumu hiç bilmeyen kişiler evden uo sunucusu açıp başka serverdaki playerları oraya çeken kişiler var ve 2 ay sonra o sunucuyu kapatan kişiler var. Böyle kişileri gördüm ki sadece ben değil burda birçok kişi görmüştür.

Hee bide şöyle birşey var. Sunucu açmamak için en iyi 10 neden derken. Ben hala eski zebula scriptlerini kullanıp o serverdan 2 tane bu serverdan 3 tane şu serverdan 5 tane script çalıp server açmaya kalkışan kişilere yönelik bir yazı yazmak istedim.

Tabiki elinde gerçekten sağlam bir proje vardır. Scriptleri geliştirmiştir Map üzerinde oynamalar yapmıştır UO'ya farklılık getiricek görüşündedir ozaman denemekte fayda var diyorum ama kalkıpta senin gibi onun gibi bunun gibi kişilerin verdiğimi emekleri çalıpta server açmak acizlik ahmalık affınıza sığınarak "salaklık"tır. Başka söylenilicek birşey yoktur.... Görüşleriniz için ayrıca herkezede teşekkür ederim. Ne mutluki birşey anlatabilmişsem :asik2:asik2:p
Haklısın aslında
Haklıyım tabi :)
UO aslında biraz zevk işi her insan kendini tatmin etmek dürtülerini bastırmak için server açtığından elite oyuncu kadrosu şuanada kadar yakalanamadı. Bu işten zevkini almış işin kaymağını zamanında yemiş kişiler şimdi bu bilgilerini ticarete çeviriyorlar ve en doğrusunu yapıyorlar.

Güzel paylaşımdı Anemon , teşekkürler =)
O zaman UO bölümünü kapat bu kadar gereksiz, duyarsız, anlamsız şeyler olduğu için, Sonucunda bu sitenin yetkilisisin ve açılmamasını söylüyorsun o zaman desteğini kapat.. İnsanlar açmasın.. Bir çok dediğine katılıyorum ama bu kadarda sanki savaş açar gibi olmamalı
dtuncer : O zaman UO bölümünü kapat bu kadar gereksiz, duyarsız, anlamsız şeyler olduğu için, Sonucunda bu sitenin yetkilisisin ve açılmamasını söylüyorsun o zaman desteğini kapat.. İnsanlar açmasın.. Bir çok dediğine katılıyorum ama bu kadarda sanki savaş açar gibi olmamalı

Evet Server Açanlar Ozaman Böle Siteler Yüzünden Aciyor Kopyala Yapiştir yapiyor..
Cok Dogru Solemiş Dtuncer Katiliyorm Ozaman UO Scp Yasaklanmasi Gelsin tek care bu ?
black_co :
Evet Server Açanlar Ozaman Böle Siteler Yüzünden Aciyor Kopyala Yapiştir yapiyor..

Senin düşüncene göre o zaman sphereserver.net forumlarınıda kapatmak lazım.

U-S ' da script pack yayını neden durduruldu sanıyorsun ?

Bu açıdan bakarak yanlış düşünüyorsun , u-s ' daki amaç parazitlere server oluşturmaktan çok UO nun kalitesini arttırabilmek için gerekli scripting tabanını TR de oluşturmak.
allah aşkına kaç tane kendini kral sanan adamın sphereserver.net'e takıldığını gördün oraya girip anlayabilmek için ingilizce gerekiyor ve bu emin ol emek hırsızları dediğimiz insanlarda yok :)
black_co :
Evet Server Açanlar Ozaman Böle Siteler Yüzünden Aciyor Kopyala Yapiştir yapiyor..
Cok Dogru Solemiş Dtuncer Katiliyorm Ozaman UO Scp Yasaklanmasi Gelsin tek care bu ?

Benim burdan çıkarabildiğim şey UO online ın kalitesinin scriptsel destekde bulunan siteler yüzünden düştüğüdür.
Sphereserver &裟 da aynı kapsamda hizmet verdiği için o bakış açısına göre doğru bir kanıdır , benim düşüncem ise script pack yayını olmadığı sürece bu tip platformların zarardan çok yararının dokunacağı yönündedir.
dtuncer:
O zaman UO bölümünü kapat bu kadar gereksiz, duyarsız, anlamsız şeyler olduğu için, Sonucunda bu sitenin yetkilisisin ve açılmamasını söylüyorsun o zaman desteğini kapat.. İnsanlar açmasın.. Bir çok dediğine katılıyorum ama bu kadarda sanki savaş açar gibi olmamalı
Şimdi Dediklerinde mantık aradım fakat bulamadım. Uo server i açmamak için en gereksiz 10 neden diyorum sen konuyu başka yerlere çekiyorsun.

Uo bölümde Scripts Pack Yapılmıyor insanların takıldığı yerlerde yardımcı olunuyor insanlar yeni yazdıkları veya daha önce yazmış olduğu scriptleri 56b ye göre biraz daha geliştirmek için yardım istiyor veya fikir sunuyor. Uo bölümünde script yazmayı öğrenen kişiler var ve bu kişiler yeni sistemler çıkabiliyor. Söylediklerin biraz mantıksız geldi ben kimseye savaş falan açmadım Yukardı Plato isimli bir arkadaşa cevap vermişim verdiğim cevabı okursan biraz daha sakinleşebilirsin. Böyle sert bir çıkışın nedenini anlayamadım. Bunu kimse inkar edemez türkiyede 100 tane sunucu varsa her serverda 5 edit olsa(istisnalar hariç olmayanda var bunuda kimse inkar edemez) her 5 edit 20 player çekse o 20 player a item dağıta türkiyedeki oyuncu kitlesi bişekilde dağılıyor çarpıntıya uğruyor. Nebula gibi bitane daha server çıktımı türkiyede çıkmadı neden Orası tekti Herkez nebula nın scriptlerini kullanarak server açtı kabul ediyorum zamanında bende açtım. Sen veya bi başkası bu kişilerde daha önce server açıpta ben nebula pack kullanmadım diyip inkar etmesin Bütün scriptleri A dan Z ye kadar sıfırdan yazmış biri varmı acaba aranızda. Hadi diyelim var. Tamam onun server açmasına birşey demek gerçekten emek vermiştir. Ama kalkıpta nebula pack üstüne 3 tane sistem ekleyip yeni sunucu açmak saçma biraz sonunun ne olacağı bellidir yani. Ha çıksa ya sağlam bi server bütün sistemler farklı Kaliteli staff kadrosu sağlam bi web sayfası hızlı bir sunucu arkasına sırtını dayamış sağlam bi sponsoru olan bi server çıksa ya ozaman belki player ları orada toplayabilir ama bu zor biraz.



black_co:
Evet Server Açanlar Ozaman Böle Siteler Yüzünden Aciyor Kopyala Yapiştir yapiyor..
Cok Dogru Solemiş Dtuncer Katiliyorm Ozaman UO Scp Yasaklanmasi Gelsin tek care bu ?

Burdaki script bölümü insanların kendini geliştirmesi veya takıldığı yerleri sorması veya başka kişilerden fikir almasıdır.
Bizim lafımızda c/p yapan insanlara zaten. O kendini bilmez kişiler yüzünden niye kapatılsınki??
Yok hayır herhangi bir sert çıkışım filan yok insanların zamanını harcayıp üzen sinirlerini bozan birşey olduğunu belirtiyorsun, ve bunun teknik yazılım olarak desteğini veriyorsun madem bu kadar tehlikeli neden desteğini veriyorsun benim anlamadığım şey o nebula diyorsun nebula almış götürmüş nebula nın buradan destek isteyeceğini pek zanletmiyorum. Sinirli de değilim sakinleşmek için herhangi birşeye gerek yok anlamadığım şey o kadar kötüyse neden öğrenmek isteyenlere öğretiyorsun yada destek isteyenlere destek veriyorsun. O kadar yazık ise İnsanların o kadar zarar uğramasına hala yardımcı oluyorsun sormak istediğim soru o.
Ben sadece bi yönledirme yaptım.

Sunucu Kesinlikle açmayın yasak gibi birşey demedim sadece düşüncelerimi dile getirdim. İsteyen yine istediğini yapar bu beni ilgilendirmez. He diceksin ozmn açmasıda seni ilgilendirmez. Haklısın ilgilendirmez fakat ben sadece sunucu açtığı zaman Nakit,Vakit,Zaman,Ruh olarak etkilenebileceğini dile getirdim eğer bu bir hata ise ozmn senden özürdilerim....
Benimde demek istediğim şey insanları eğerki dediğin kadar düşünüyorsan bu konuda destek verme. Zaman kaybetmesine izin verme. Alternatiflere yönlendir bu tepkini anlamadım bende..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.