Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Destek verdiğimi kim söyledi?
a pardon site yetkilisi olan benim..

Moderator olduğum için destek veriyorum anlamınamı geliyor?

Herhangi bir forumda script desteği verirken beni gördüysen ok..
Ama burda yetkili olunca UO'da server açanlara veya açmaya çalışanlara destek verdiğim anlamına gelmez. Burda Counter-Strike,WebMaster,Oyunlar,Off Topic,Sohbet Geyik, vs vs birçok bölüm var yukarıda Forumlar bölümüne tıklayıp
www.ultima-strike.com/forum burdan ulaşabilirsin Ultima Online Haricindeki diğer bölümlere bakabilirsin.
Burda Mod olup scriptten veya serverdan anlamayan insanlarda var çünkü görevleri farklı yanlış bir düşünce içerisinde olduğunu düşünüyorum umarım bana katılırsın.



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-09-06 02:09, 6 ay önce)
yazık artık modlarda kavga ediyor oyuncularla...
burda kavga filan yok aslında bu yaptığımız şey olmasa tat alınmaz sadece ufak bir sürtüşme gibi birşey ama seviyorum anemon la herhangi bir problemimiz yok :asik2 :yes

Mod diye kavga etmez diye birşey yok.Tartışıyorlar ama biraz ileri kaçacak gibi sıkı tutun :) Fikir ayrılıkları olur da büyütmeyelim.
Aaaa kim demiş ileri kaçacak kadar çirkef miyiz biz :D Aramızda konuşur anlaşırız..
Belli belli :D:D
İleri kaçıcagını hiç sanmıyorum :memnun:asik2 sadece arada bi anlaşmazlık var ya ben kendimi anlatamıyorum yada dtuncer beni anlamak istemiyor :utangac2
boşverin gitsin kim ne istiyorsa öyle yapsın.
Arkadaşlar kusura bakmayın fakat konuyu başka bir yöne çekicem ve yorum yapmıyacam ,

Computer_Man -1 oyuncularla birebir mütala girme. Görüntüle // verilen - karma



//

Buranın konu ile alakası yok bilgilen(dir)me amaçlı .


Mütala ne demek ?

Aranacak Söz:

mütala

Lütfen arayacaginiz sözü giriniz
Arama Seçenekleri:
Ad alanında ara
Özet alanında ara
Metin alanında ara

Arama yaptığınız söz bulunamadı veya bütün belgelerde yer almaktadır. Lütfen kontrol edip tekrar Ara düğmesine tıklayınız.



Güncel Türkçe Sözlük'te Söz

mütala sözü bulunamadı.
@plato Temelde Çok Haklısınız, Ne İnsanlar Gördüm İsmi Lazım Değil Sadece Kendilerine Edit Yapmak İçin, Arkadaşlarıyla Oynamak İçin Sunucular Açtılar, Loglarını Yayınladım ve Atıldım =) Oyuncular İş Uzamadan Kurtulmuş Oldular Gerçi, Server 1 Ay Sonra Kapandı. Bu Tamamen Parayı Boşa Harcama Durumu O Tip Bir Durumda Şayet Parayla Elde Edemeyeceği Birşey Olan Keyif ve Üstünlüğü Yine Parayla Ama Dolaylı Yoldan Elde Ediş...

Peki Bizim Gibi Bu İşe Gönül Vermiş Ama Parası Olmayanlar Ne Olacak? Arkamıza Sponsor Almadığımız İçin Çabuk Yıkılacağımız Düşünülüyor, Yada Gerçekten Bu İşin Ehli İnsanlar Sponsorsuz Yapamam Diye Korkuyor Ama Bence Manasız. Ben Mix&裟ten Bu Güne Ultima İçin Harcadığım Hiçbir Dakikayı Manasız Bulmuyorum, Aksine; Hayattan En Çok Keyif Aldığım Anlarım Genelde Kafam Güzelken ve Ultimadayken =)

Sen merak etme yeterince bu işin piri olan insanlar var ve sponsorlarıda var. Yeterince bu işi profesyonel anlamda yapanda var sponsoru olanda var. Profesyonel olarak sunucu açma çalışmalarına girende var sponsoru olanda var.

Dedikleriniz boş şeyler. Birkaç insanın Ultimadan bıkmış ve kendi düşüncelerini yazmış versionu bu başlık.

Ultima dediğiniz şey başlandığında bu dediklerinizi herkes bilir ama bırakamaz. Zaten Ultimada budur.
serverin çoğu ya parasızlıktan yada edit yapıp banlandıktan sonra , servera kendi kuyruklarını seer diye yollayıp edit yaptırtanlardan kapanıyor.
Buxiun : Sen merak etme yeterince bu işin piri olan insanlar var ve sponsorlarıda var. Yeterince bu işi profesyonel anlamda yapanda var sponsoru olanda var. Profesyonel olarak sunucu açma çalışmalarına girende var sponsoru olanda var.

Dedikleriniz boş şeyler. Birkaç insanın Ultimadan bıkmış ve kendi düşüncelerini yazmış versionu bu başlık.

Ultima dediğiniz şey başlandığında bu dediklerinizi herkes bilir ama bırakamaz. Zaten Ultimada budur.

"Sen"? Bu Hitap Sözcüğünü Kullanacak Yakınlığı Nereden Bulduğunuzu Bilmiyorum Ama; Emin Olun Merak Etmiyorum.
Bu İşin Profesyonelliğini Yada İşin İçindekileri de Sizden Öğrenecek Değilim, Bu Açıdan Neden Benim Cümlelerimi Alıntı Yaparak Ukalalık Yaptığınıza Anlam Veremedim. Dediklerimin Boş Şeyler Olduğunu Söyleyebilmek İçin En Azından Kendin Birşeyler Söyleyebilmelisin Haksızmıyım? "Ultimadan Bıkmak" İle Yazdıklarımı Nasıl Örtüştürdün ve Neden Benim Yazdıklarımdan Alıntı Yaptın Hala Anlayabilmiş Değilim. Ben Başlığı Açan Kişinin Karşıtı, Daha Doğrusu Fikirleriyle Örtüşmeyen Bir Fikir Beyan Ettiğim Halde Bu Ukalalığınızın Sebebini Çözemedim =)

Neyse ki Siz ve Sizin Gibi Oyuncular "Ultima"'yı Çözmüşler, Budur Diyip İşin İçinden Çıkıyorlar Fakat Biz Eski Topraklar Bu Oyunu Hala Seviyoruz ve Emek Veriyoruz-Vermeye Devam da Edeceğiz...

Ha Bu Arada İşin Piri Olmakla Ya da Bu İşle Profesyonel Bir Biçimde Uğraşmakla Sponsor Bulmak Arasında Hiçbir Bağ Yok. Konu Kendi Ayakların Üzerinde Durmak Yada Başka Birine Yaslanmaktan İbaret. Ne Sunucular Gördüm Arkasında Koca Koca Sponsorlar Var Ama Verdikleri Hizmet Sıfır, 5. Kez Sunucu Açmak Gibi Komik Durumlardalar =)
Bizim gördüğümüz scriptler herkez tarafından bilinen ve genelikle butun serverlerin ana scp dosyası gibi olmus scplerdir onlar dışında serverlerin scripterları war bu herifler boşuna alınmıyor ole olmasa herkes copy/paste yapar o yüzden bu gördüğümüz buzdağının görünen yüzü diğer tarafında scp sarrafı olmuş adamlar war onemli olan onlarla irtibat kurabilmek bu adamlar bilgisayar yazılımının babası olan C# (C sharp) ı biliyorlar bu dili öğrenmek icin kurslara gitmeniz ve bilgisayara temelden ve küçük yaşta başlamak gerekir bu herifler Türkiyede en iyi para kazanan kimseler scp türkce ile eklenti anlamına gelir herif aylarını werip yaptığı şeyi niye gelip bir scp sitesine koysun burdaki scplerin hepsi bilinen scpler olup bazı kişilerce copy/paste yapılmıştır ve bu şahşiyetler böylece kendini sitemizin ve runuo/sphere server sunucularının onemli adamları yapmaya calısmaktadır bunlar basit numaralar yemeyelim.
*****************Ne mutlu TÜRKÜM DİYENE****************



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.