Bu akşam 20:00'da Quest , 22:00'da otomatik warlock pvpsi var.(Loot serbest , Silahta poison yasak , Potion sınırı 3 ) Pvp günlüğü
1 adet Kirin
1 adet Unicorn
1 adet Random Arcane
1 adet Silver Lama
1 adet Silver Steed

Spawnlar eklenmiştir.
05.04.2011 makina bakımı yapılmıştır.Windows olan makina format atılıp Linux'a çevirilmiştir.Bakım öğleden sonra sona erecektir.
Yeni connector aktif edilmiştir.
Son değişiklikler ;

* Intense v2.1.0 çıkarıldı. 13.04.11

* Connector sorunu düzeltildi 12.04.11
* Jail sistemi değiştirildi, artık jaildeyken bir daha jail yerseniz sürenize süre ekleniyor. (Speedden jaile girdikten sonra .kufurbildir ile gelen bildiriden bir daha yiyebiliyorsunuz yani) 10.04.11


16.04.2011 cumartesi günü sunucumuzda quest ve 2vs2 pvp turnuvası düzenlenecektir.Gerekli bilgileri forumlarımızdan inceleyebilirsiniz.
Yanlış anlamayın fakat bu tip bilgilendirmeleri web siteniz üzerinde paylaşmanız daha doğru olmazmı sonuçta U-S/Gündem kısmı sunucunun genel tanıtımının yapıldığı ve eleştirileri aldığı kısım , sürekli olarak burada sunucu yöneticilerinin sunucuları ile ilgili bildirimlerini forumları yerine burada açtığı mesaj üzerinde yaptığını varsaysak neler olabilceğini tahmin edebiliyorsunuzdur.
Haklısınız ancak , tüm sunucu reklamlarında bu tür bilgilendirmeler yapılmış bu nedenle bende yaptım sorun yaratacaksa kaldırabilirim.
Farkettiğiniz üzere yetkili kimliğinde değilim bir kullanıcı olarak bu yorumu yaptım yanlız bu tip etkinlik ve benzeri bilgilendirmelerin bu topic altında yapılmasının etnik olmadığı kanısında olduğum için bu tip bir yorum yazma ihtiyacı duydum herhangi bir art niyet sarfederek yazdığım birşey değildi , değinmek istediğim nokta her sunucunun bu tip bilgilendirmeleri kendi web sitesi üzerinden değilde u-s üzerinden yaptığını varsıyacak olursak yardımlaşma ve bilgilendirme platformu olmaktan çıkıcak olmasıydı tabikide yetkililer için bir problem yoksa benim içinde aynı şekilde bir sorun teşkil etmiyecektir. Sunucunuzda başarılar dilerim ;)
Teşekkürler.
Hani 1-2kere olurda geriside gelirse cıvığı cıkar olayın.Ha ayrica kadronuzda player olarak alınan bir staff vardi , o banlandimi yoksa devam ediyor mu?Bununla ilgili pek çok konu çikmiştida merak ettım.
Kendisi 1.5 ay kadar önce banlandı.
başarılar Trina
Teşekkürler.
haklısın kardeşim skypeden bende yakaladım trina benim elimde büyüdü diyordu reina isimli arkadaş adı belirsiz ama player charının cok oldugunu soyledı elımde 3 5 fotosu var hele charıma birşey olsun direk buraya uo-deve ve kendı sıtesı olmak uzere heryere dagıtıcagıma soz verıyorum insanı dınden ımandan cıkaran ınsanlar bunlar uoyu uo yapan insanlar kalmadı artık eski intensedede vardı 2 3 adam ama bu kadar yoktu burdan trina/tolgaya seslenıyorum adalet para verip kendi charına item basmakmıdır soruyorum sana tolga cevaplamayıp bu yorumuda yalanlarsan sana soylıyıcek sozum yoktur zaten aranızda bi benjamin iyi digerleriniz ruhunuzu para için satmışsınız hadi eywallah...
Reina:
Arkadasım oncelıkle player charımın olup olmadıgını ıspat et ondan sonra bende anlıyım hangısı benım charım dıye.Ikıncı olarak ıse gece saatınde onlıne olanların sayısı bellı.JonJon ve Blankax isimli iki player page atıyor ve JonJon u kesiyorsunuz Blankax İsimli arkadasla kapısırken oto speed page gelıyor ve ızlemeye alınıyorsun.Izleme sonunda kare kare atladıgını tespıt ettıgım ıcın Jaıl yıyorsun.Sımdı sana soruyorum program acmak mı acızlık yoksa jaıl vermek mı karar senın ;) Sımdı Istedıgın serverda program acabılırsın.

Reinanın dediklerini size yazdım.

Bu konu Intense tarafından düzenlendi(2011-05-09 11:14, 12 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.