Resim çekmemiş ancak Trina gelince loglarını yollayabilirim.Oto speed loglanıyor sunucuda.
Silindi
Members
0
Arkadaşlar herşey yanlış anlaşılmaymış pansiyonda kaldıgım için kasılmalardan oluşan lag problemimden kaynaklanıyormuş sorunU çözmüşlerdir intense staff kadrosu .

Bu konu tugce.16.16 tarafından düzenlendi(2011-05-09 13:33, 12 yıl önce)
InsolenteJK : haklısın kardeşim skypeden bende yakaladım trina benim elimde büyüdü diyordu reina isimli arkadaş adı belirsiz ama player charının cok oldugunu soyledı elımde 3 5 fotosu var hele charıma birşey olsun direk buraya uo-deve ve kendı sıtesı olmak uzere heryere dagıtıcagıma soz verıyorum insanı dınden ımandan cıkaran ınsanlar bunlar uoyu uo yapan insanlar kalmadı artık eski intensedede vardı 2 3 adam ama bu kadar yoktu burdan trina/tolgaya seslenıyorum adalet para verip kendi charına item basmakmıdır soruyorum sana tolga cevaplamayıp bu yorumuda yalanlarsan sana soylıyıcek sozum yoktur zaten aranızda bi benjamin iyi digerleriniz ruhunuzu para için satmışsınız hadi eywallah...

O resimleri koymazsanız , girdğiniz pcyi engelleyeceğim ve o pcden bir daha intense sunucusuna giremeyeceksiniz.
Kurallara uygun mesaj attığım ve birkaç kere attığım halde niye sunucular listesine kaç aydır eklenmediğimizi öğrenebilir miyim?

Ne kadar taraflı ve iğrenç biyer olmuş burası böyle? Bıraktığımda böyle değildi.
Trina- : Kurallara uygun mesaj attığım ve birkaç kere attığım halde niye sunucular listesine kaç aydır eklenmediğimizi öğrenebilir miyim?

Ne kadar taraflı ve iğrenç biyer olmuş burası böyle? Bıraktığımda böyle değildi.

evet çok iğrenç olduk berbat kokuyoruz. acayip taraf tutuyoruz. bizim tuttuğumuz sunucular patlama yapıyor. hey allahım.. güle güle. bırak bidahada gelme hatta.

Ayrıca bu sunucunun sorunlarının tartışma yeri burası değil. çığırından çıkmış...
@anemon

şukum olsa vericem



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.