merhaba,

Nebula revizyona girdiğinden beri 4-5 arkadaş kasıyoruz, oynuyoruz. fakat beklenmedik bi şekilde bu postu atmamdan 15 dakika önce 3 arkadaş durduk yere connection lost yedik. tekrar girmeye çalıştığımızda banlandığımızı gördük(forumlar dahil). farklı bir chara girip page attığımızda char stone edilip "git aile terbiyesi al" denilip o da banlandı. mazeret olarak forumda çıkan bir tartışmada aramızdan bi arkadaşın attığı post gösteriliyor. fakat postunda arkadaşım hiç kimseye ne küfür nede hakaret etti. Cyanide isimli ownerın yaptığı bu hareket nasıl açıkalanabilir? günlerdir kastığımız bütün emeklerimiz, player çokluğundan meydana gelen bir özgüven ya da ego yüzünden heba oldu. yapılan bu saçmalık açıklansın çünkü nebula da oynayan her oyuncunun başına gelebilir bu olay. umarım diğer oyuncular empati yapar ve duyarlı davranır. tekrar ediyorum hiç kimseye hiç bir hakaret ya da küfür edilmemiştir. aksini iddia eden varsa kanıtı ile gelebilir. bütün charlar C ailesi mensubuydu. yaklaşık 10 adet karakter banlandı.
bazı nickler;

Black'beard C
Flagrant C
Slythron C
Aser C

cevaplarınızı & yorumlarınızı bekliyorum.bu hepinizin başına gelebilir. umarım yapılan bu haksızlığa karşı duyarlı davranırsınız

Bu konu Flagrant C tarafından düzenlendi(2013-12-29 06:35, 10 yıl önce)
Olayları değiştirip değiştirip insanlara anlatmayın. Tartışma sonucu çıktı banladı vb gibi.

Bir kaç gün önce banlandınız, hatamızı anladık dediniz affedin dediniz affettim. Yine aynı argo konuşma, yine aynı üslup. Pagede küfür cabası. Kusura bakmayın arkadaşlar, staffa küfür eden insan başka oyunculara hayli hayli edecek düzeydedir. Hiç bir oyuncuyu sizinle uğraştıracak değilim. Buna ilaven bir sunucuya girdiğinizce önce kuralları okuyun. Okuduğunuzda zaten cezanızın neden verildiğini, nereden geldiğini net anlayacaksınız. IP'den girilen bütün hesaplarınız kapatıldı. Şimdi burada "Biz oturuyorduk, geldi banladı" gibi lanse etmenin hiç anlamı yok. Küfür ettikten sonra "Git aile terbiyesi al" lafını söylediğim de doğrudur. Bu kısmın bana yakışmaz diyeceğim bir yanı yok ne yazık ki. Tamamen içten gelen dürüst bir tavsiye.
Şu küfür'den banlama işini bitek ben yapıyorum zannediyordum helal olsun size Cyanide küfür eden adamı barındırmamak en iyisi.Hem oyun içindeki diğer palyerlere rahatsızlık veriyor hemde diğer playerlerin gözünde serverin kalitesini düşürüyor küfür.Bu yüzden bence affedilmemesi gereken bi durum.
Burada açmanın mantığı nedirki nebula forumunda açsan millet yorum atar cyanide'in dediğine göre küfürlü pageler atıyormuşsunuz hani bazı sunucularda sineye çekiliyor ama nebulada yapamassınız bu hareketleri sen sanıyormusun millet bu konuyu görünce cyanide'yi ayıplıyacak veya nebulayı bırakıcak yapmayın lütfen
ben nebulayı bildim bileli mevzu hep böyledir ki zaten küfür ettiysen genelde ban yersin 4 kere aynı olaydan jail yersen ban yersin nebula eskiden beri hep katı kuralları olan bi sunucuydu ve öyle olması en iyisi :)
Nasılda olayı kendi yönünden yazıyor hikayeye bak :)
Cyanide_Nebula : Olayları değiştirip değiştirip insanlara anlatmayın. Tartışma sonucu çıktı banladı vb gibi.

Bir kaç gün önce banlandınız, hatamızı anladık dediniz affedin dediniz affettim. Yine aynı argo konuşma, yine aynı üslup. Pagede küfür cabası. Kusura bakmayın arkadaşlar, staffa küfür eden insan başka oyunculara hayli hayli edecek düzeydedir. Hiç bir oyuncuyu sizinle uğraştıracak değilim. Buna ilaven bir sunucuya girdiğinizce önce kuralları okuyun. Okuduğunuzda zaten cezanızın neden verildiğini, nereden geldiğini net anlayacaksınız. IP'den girilen bütün hesaplarınız kapatıldı. Şimdi burada "Biz oturuyorduk, geldi banladı" gibi lanse etmenin hiç anlamı yok. Küfür ettikten sonra "Git aile terbiyesi al" lafını söylediğim de doğrudur. Bu kısmın bana yakışmaz diyeceğim bir yanı yok ne yazık ki. Tamamen içten gelen dürüst bir tavsiye.

staff'a küfür eden insan mı? page küfür çabası mı?

resmen iftira atıyosun. böyle hainlik olmaz. player sayısı mı veriyor sana bu cesareti? kimse ne staff a nede bir playera küfür etmedi bunu ilk mesajımda ısrarla söyledim kimse okumuyor mu? nebula'nın staffı yazdı diye herkes ona mı inanacak? eğer kanıtı olan varsa gelsin kanıtlasın dedim, hala diyorum. şu hale bak olaydan haberi olmayan insanlar bile gelmiş nebula staffını savunuyor, yazık. politikacıların her söylediğine inanan koyunlar gibi olmuşsunuz. tekrar tekrar söylüyorum C AİLESİNDEN HİÇ KİMSE NEBULA STAFFLARINA NE BİR KÜFÜR NE BİR HAKARET ETMEDİ. olayı kişisel bir şeye çevirip bizim üzerimizde egolarını tatmin ediyosun. varsa kanıtın göster. "küfür etme çabası" ne demek? küfür etmek istesem dümdüz yazarım zaten burayada gelip konu açmam. Niye buraya konu açıyosun? diyen daha attığım mesajı okumayan tipler var. forumlardan da ip ban yediğimizi yazdım ama daha mesajı okumamış. şimdi bu adam Nebula ownerı diye herkes ona mı inanacak? az sorgulayın yazıktır. ilk olayda da hiç bir hakaret ya da küfür edilmedi. meseleyi kişisel bi olaya çevirip egolarını tatmin etmek isteyen bi adama kör kütük destek veriyosunuz. derdim charlarımızın banını açtırmak kesinlikle değildir. derdim bu haksızlığın orda oynayan her insanın başına gelebileceğini herkesin anlamasıdır. tekrar ve takrar söylüyorum hiç bir hakaret ya da küfür edilmemiştir

bu herifin gelip burda iftira atacağı zaten çok belli benim postumdan sonra, ama oyuncuların gelip burda daha olaydan haberi olmadan, mesajımı okumadan bu adamı savunmaları gerçekten içler acısı. ayrıca C ailesinden hiç kimse gidip bir staffa yalvarmadı.

iftira ve yalanla tekne yürümez kanıtın varsa göstereceksin

Bu konu Flagrant C tarafından düzenlendi(2013-12-29 18:43, 10 yıl önce)
Ee adama hala hakaret ediyorsun burada amacın nedir.Diyelimki Cyanide suçlu .


Yaz kızım cyanide nin görevi kötüye kullanmak ve hakaretten 16 ay hapis cezasına.Sanığın mahkemedeki iyi hali ve türk ceza kanunun 456.maddesine dayanarak kişinin ilk suçu olduğu ve adli sicil kaydının bulunmaması sebebiyle ,cezanın ertelenmesine karar verilmiştir.


Asalımmı adamı dsfdsf
amacımı da yazdım mesajlarımda ama hala amaçsızca adamın avukatlığını yapıyorsun. amacım bu adamın yaptığı haksızlığı serverında oynayan herkesin bilmesini sağlamak. alakan olmayan bir konuda bir adamı kör kütük savunarak sen napıyorsun peki? asıl soru senin amacın nedir?
Oynama bitsin çok uzattın gereksiz yere
fake hesap

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-12-30 04:22, 10 yıl önce)
Cyanide'nin işi gücü yok durduk yere sizinle uğraşacak aman tanrım !
iftira insanın başına gelmeden anlayabileceği bir şey olmadığı için sizi yadırgamıyorum. siz pohpohlamaya devam edin
Ya iftira yada değil, adam sunucunun sahibi, isterse k*çının keyfine adam banlar, sana hesap verme zorunluluğu yok, online oyunlarda tüm karakterler sunucuya aittir, kişilere değil...
Nebulada GM'ler hem ilgisizler.Hemde oyunda ego tatmin ediyorlar.Fevri davranışları inanılmaz derecede... Argo veya küfürü ayırt edemiyorlar önüne geleni jailliyorlar. Forumlarına bakan her kimse.Serverla ilgili olumsuz bi yorum yapıldığında anında kaldırıyorlar olumsuzluklara cevap veremiyorlar.Hesabına ban atıyorlar. Nebula kimlerin eline kaldıysa durumu hiç iyi değil.Güven vermiyor. Zaten serverı açanlar keyfi olarak açıyor değil mi ticari pek bi kar beklemiyorlardır.Bundan sebep GM'lik taslarken insanlığı unutuyorlar. Kapıda birbirine 500 küfür edip.PC başına oturup kendini tanrı hissedip adalet sağlamaya çalışıp kendini tatmin ediyorlar ) Mesela yoldan geçerken biri küfür ediyor arkadaşına kızmış adam oyun içinde sizle alakası bile yok onların muhabbeti.. İHBAR ediyorsun adamı direk jailliyorlar sana etsin veya etmesin farketmez..Siz app app diyin adamı kışkırtın adamda lan bi git amele desin.''Amele'' lafından 96 saat içerde Bu Gm'ler ile işleri çookkk zor nebulanın.Bence kadroyu gözden geçirsinler.+25 yaş sınırı yapsınlar çoluk çocukla olcak işler değil bunlar.Yargı yok ''0'' laf dinlemezler araştırmazlar. Ego tatmin ediyorlar resmen ya... Kendi forumlarından kaldırdıkları için buraya yazıyorum. Mecburumda bir tüketici olarak benim en büyük hakkım yorumlamak !!!



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.