Patlamış Mısır Kola eşliğinde okuyorum başlığı
bu davranışlar gösteriyor ki nebulada gmlik, gerçek hayatta hiçbir övgüye ulaşamayıp toplumda kendine yer bulamamış insanların, çeşitli oyun sunucularında toplanmış kültür, eğitim ve birçok konudan mahrum bırakılmış insan topluluğundan "gm bey gm bey" laflarını duyunca kendisine hissettirilen itaat duygusunun çeşitli uzuvlarını satoriye ulaştırmasını yaşamak için yapılır :S
Argo üslup, pagede küfür çabası sonucu ban diyelim. Banla o accyi dersini alsın ciddiyeti anlasın. 12 tane farklı farklı acc yi banlamak nedir ? 13 farklı acc içinde 16 farklı karakter vardı bunlara verilen emekler, harcanan saatler ne olacak şimdi.. 8 kişi oynuyoruz birbirimizin evinede kalmaya gidiyoruz birbirimizin karakterlerinede giriyoruz. Hepsinin ban yemesi nedir, bu nasıl bir harekettir ya.. Hepsinden mi girip küfür etmeye çabaladıkta küfür edemedik ? Hepsi mi argo kelime kullandı hayırdır ya
@skala
Nebula kurallarından bir haber yazılıp çizilmiş.

https://www.nebula.web.tr/?p=235

12. Nebula yöneticileri ile sözlü münakaşaya girmek, hakaret içeren cümleler sarf etmek, tehdit vb söylemlerde bulunmak, seviyesiz bir üslup ile konuşmak sunucudan uzaklaşmanız ile sonuçlanır.

Hesabınız sunucudan uzaklaştırılır yazmıyor. Nebula kuralları, yönetim biçimi, cezai işlemler senelerdir aynı. Pagede küfür edecek kişiler Nebula'da barınamaz, gayet net.

@Brownie
Durum nedir, gerçeği nedir bilip bilmeden "Maksat kötülemek olsun" diye psikolojik danışman nihayetinde yazmışsın. O sözlerini tekrar okumanı tavsiye ederim. Keza hiç bir bilgi olmaksızın, konu ile uzaktan yakından alakan olmadan maksat kötüleme psikolojisi ile tanımadığın insanlar hakkında toplumda geri kalmış gibi neresinden tutulsa da saygı ile alakası olmayan ve gerçeklikle uzaktan yakından bir bağı olmayan cümleler kurmak pek de sağlıklı bir hareket değil. Bu davranışı da bir yere bağlayabilirsin. Ayıp.

Bu başlıkta 1 kere yazdım. Fakat anlıyorum ki bazı platform kullanıcıları sinema yorumcusu gibi kafasına göre yorum yapmakta. Kimileri de negatif yorum yazmak için çaba gösteriyor sadece. Küfürün, hele ki pagede küfürün Nebula'da yeri yok. Burada ne yazıp çizerseniz çizin yetkiliye edilecek herhangi bir küfür, hakaret niteliği taşıyan cümlede Nebula'dan tamamen uzaklaştırılırsınız. Küfürbaz insanlarla ne bizler uğraşırız ne de oynayan oyuncuları uğraştırırız.
Küfür etme çabasındaydık. Ne oldu da şimdi size göre küfür etmiş olduk ? 12 farklı accden küfür etmiş oluyoruz biz şimdi di mi ? Küfür etme çabası ne demek onu da bir ara açıklayıp beni aydınlatırsanız sevinirim.

12. ' Nebula yöneticileri ile sözlü münakaşaya girmek. ' İnsanlar konuşarak anlaşır. Münakaşa dediğiniz kelimenin anlamını umarım biliyorsunuzdur.
nebula'nın leyhinde daha konuyu bilmeden insanlar mesaj atarken kimseye "durum nedir bilip bilmeden yazmışsın" demiyordun, ama gerçekler yazılınca cevap verme gereği duydun ve hala küfür ettiniz diyorsun. tekrar tekrar tekrar tekrar söylüyorum C ailesinden hiç kimse hiç bir staff'a hiç bir hakaret ya da küfür etmedi. zaman geçtikçe oyuncular görecektir ki görmeye başlamıştır, bu adamlar nebula'nın gerçek sahibi olmayıp, bastırılmış egolarını oyuncular üzerinde tatmin etme çabasındadır. hiç bir hakaret ya da küfür etmeden kafalarına göre oyuncuları jaile atıyor ve banlıyorlar. hele ki burda gelip insanlara hala "küfür ettiler, banladım" yalanını saçıyorsun, bu acizliktir. özellikle sunucudaki oyuncu sayısına güvenip bize cevap hakkı bile vermeden bu iftirayı atan adamın gerçek yüzünü benzer olayları tecrübeleyen herkes görecektir
Arkadaşlar sizlerle atışacağımı mı sanıyorsunuz? Ya da gerçekten bu kadar yalan dolan konuşurken sizi önemseyip daimi olarak sizlere cevap vereceğimi mi?

Durduk yere banlandık diyecek kadar düşmüşsünüz, Nebula'da sizin gibi oyuncuları istediğimizi nereden çıkardınız? Nebula'nın gerçek sahibide olmadım şimdi ne kadar ilginç.

Kendine bir bak ; ağzın bozuk, küfür edecek kadar düşüksün, tehdit etme gibi çocuk hareketleri yapacak kadar düşüksün, yalan söylemekten çekinmeyecek kadar düşüksün, sırf karalama saçmalığının peşinde gitmediğin platform atmadığın yalan kalmamış hala daha bunları yazabiliyorsun. Büyük başarı.

Nebula'nın yüzü 2001'den bu yana belli değişmez. Şimdi toplanın istediğiniz yerde istediğiniz başlığı uplayarak, konulara açarak "Nebulanın gerçek yüzünü göreceksiniz" lafları ile insanlara kendi küfürbazlığınızı gizleyerek bir şeyler anlatmaya çalışın. Sizin gibi insanların peşine düşüp umursayacak halimiz yok arkadaşlar. Bu arada evini basmazsak bilmemne çocuğuyuz şöyleyiz böyleyiz laflarını ediyordunuz. Bu kadar pişkin olmayın. Küfür edip etmemiş tavırlarına boş yere girmeyin. Kendinize de hakaret etmeyin. Bir de aile terbiyesi alın. Bu son yazımdır, istediğiniz kadar etrafta yaygara çıkarabilirsiniz.

Bir ekleme yapayım hazır görmüşken ; İnsanlar konuşarak anlaşılırlar doğru münakaşaya girmek konuşarak anlaşmak değildir.

Bknz münakaşa ; Mücadele. Münazaa. Karşılıklı sözle çekişmek. Bir mes'eleyi sormayı çok ileri götürerek çekişmek.

Bu konu Cyanide_Nebula tarafından düzenlendi(2014-01-01 20:54, 10 yıl önce)
yahu gerçekten oyuncu sayısı insanı bayağı değiştiriyor. bizlerle atış ya da atışma önemli değil, bizim de amacımız seninle atışmak değil zaten. kendini ve sunucunu aklamak için iyice saçmalamaya başladın bence de daha fazla mesaj atma. ilk mesajımdan beri küfür etmediğimizi ve varsa kanıtınız göstermenizi söyledim ama sadece iftira ile yürümeye devam ediyorsunuz. ve son olarak o "ailesi terbiyesi alın" lafı ağır bir laftır. klavyeden tuşlamak çok kolay tabi ama az yavaş ol. terbiyemizi zaten almış olmasaydık burda düzgün bir dille yaşadığımız olayı anlatmazdık insanlara. asıl aile terbiyesini senin gibi iftiracılar almalıdır. bir yetkiliye küfür etmiş olsaydım zaten banlanma riskini göze almışım demektir neden burada gelip konu açayım? ama hiç bir küfür geçmedi. "küfür ettiler!" cümlesinin arkasına saklanıp güzel lanse ettin olayı tebrikler. yalan ve iftira ile devam, gittiği yere kadar nebula
Eh yeter, saçmaladıkça saçmaladınız yerin dibine girdikçe girdiniz. Fake account ile küfür edip "biz etmedik" diyecek kadar, aynı ip kullanırken fark edilmeyeceğini zannedecek kadar zekisiniz. Önce oyundan banlandınız uyarıldınız günler öncesinde tekrarı olursa top yekün banlanacağınız sizlere bildirildi. 0 akıllanma, 0 kural bilgisi ile forumlarda ileri geri konuştunuz forumdan banlandınız forumla ilişkili accountlar kapatıldı sonrasında gelip fake accountlar ile yazdınız. Bunların hiçbirini yapmayıp "Biz bir şey yapmadık Nebula şöyle böyle" diyecek kadarsınız. İşim gücüm yok sizlere iftira atacağım, yalan söyleyeceğim. Siz neymişsiniz, ben ne olduğunuzu yazyım. Forum yönetimi eğer ki hatalı isem gerekli işlemi yapabilir page loglarını olduğu gibi yazıyorum ;

PG_LOG: Time:2013/12/29 05:32:15, Page: yeni. asd [0f5615]: seni bulmazsam orospu çocuğuyum o kadar diyorum
PG_LOG: Time:2013/12/29 05:40:11, Page: guncelleme. asd [0fbc3f]: Böyle birşey yapmaya hakkınız yok. Konuşmak istiyorum çok bir şey değil..
PG_LOG: Time:2013/12/29 06:16:48, Page: yeni. hhh [010047]: 7 ceddini sikmeye geliyorum izmirin piçi

Karaktersizliğinizin bir sınırı, bir raddesi olsun. Git aile terbiyesi al gel. Şimdi git ne yalan konuşuyorsan konuş etrafta. "Kanıt gösteremediler bilmemne" diye konuşma diye yazdım bunu. Ederinizden fazla cevap verdim size. Gidin küfür edip, ahlaksızlıklarınızla insanları rahatsız edecek yerler arayın.
hala aynı şeyi zırvalamaya devam ediyosun. banlanma saatimiz bu pagelerden çok daha önce. banlanma sebebimiz bu pageler mi onu mu söylemiş oldun sen şimdi? geleceği görerek mi banladın? bu küfürleri o saatlerde alkollü olan arkadaşım haksız yere banlandıktan sonra etmiştir. bunların ban sebebi ile yakından uzaktan alakası yoktur. o banların hepsi durduk yere atılmıştır. eğer insanlara iftira ve yalan atıyorsan doğuracağı tepkileri de göze alacaksın. banlar bunlardan saatler önce atıldı, ama sen sanki aramızdan birisi bu küfürleri etti diye banlamışsın gibi lanse ediyosun. günlerce verilen emeği tek tuşla yok etmek küfürün eylemsel halidir. olayı hala olduğu gibi değil görmek istediğin gibi anlatıyosun. banların bu pagelerle hiç bir alakası yoktur

hee tabi bundan 1 önceki hiç bir anlam veremediğimiz banlamamız da var. gecenin bir yarısı 4 aynı ipden karakteri (nerede, ne yaptığını aldırmadan) pat diye durduk yere yanına çekip "hepiniz birden koşun bakayım" dedin. bizde biraz koştuktan sonra doğal olarak " suç mu işledik durduk yere çekiyosun" dedikten sonra teker teker banlandık. bunlar neden geçmiyor yazdığın yazılarda? sen hala attığın banlara bir gerekçe göstermedin. anlamadığım şu ki; günlerce emek verdiğimiz, saatlerimizi harcadığımız karakterlerimize durduk yere ban yedikten sonra nasıl pageler bekliyordun? azıcık empati ile herkes anlayacaktır. bize göstermen gereken ban sebepleridir fakat sen yaptığın adaletsizliğin doğurduğu tepkilerini gösteriyorsun. banlardan sonra gelen pageleri koyup bizi haksız duruma düşürme çaban acizlikten başka hiç bir şey değil. bunlar yerine sözde küfür edip ban yediğimiz pageleri neden koymayı tercih etmedin? çok düşündürücü. olayın işine gelen kısmını kesip buraya yapıştırarak haklı çıkma çaban gülünç

Bu konu Flagrant C tarafından düzenlendi(2014-01-01 23:07, 10 yıl önce)
İzleyeceğim Demiştim de cevap yazayım .

Şimdi malumunuz Nebula'da Stafflık Yaptım. Berkay Yakın arkadaşımdı karakterlerimiz uyuşmadığı için gerek arkadaşlığımızı gerek Nebula Stafflığı bitirdik . Ancak bazı su götürmez gerçekler var insanları karalarken realist olun biraz.


Şuanda şurada yazan yazılarda Nebula Sunucusuna yıllar yılı insanlar dünyanın yazılarını yazdılar Silencer'ın daha yorum attığını görmemiştim ki Kaldı ki Nebula'da Kimse boş yere banlanmaz bu 1.

2.si İnsanlar Size insan gibi yaklaşıp nerede yaşadıklarını ne yaptıklarını nereden ne harcadıklarını paylaşırken bu güvene Evini bascaz yanıtı vermek ne derece karakter içerir ?

3.sü Yıllardır Tehtid vs. Gibi şeyler Ultima Online Yüzünden alıyorum evimi basmaya gelen arkadaşları çokta güzel paket edip ettirip yollamışlığım var açık açık adamı TEhtid ettiğin halde dava açmadığı için şükür etmen lazım bu da ayrı bir etmen.

4.sü Ultima-Strike Öncelikle Ultima Online - CS Geliştirici daha sonra oyuncu platformudur. Sunucuları şikayet etme yeri değildir. Yıllardır yazılıp çiziliyor insanlar hakkında aslı astarı olan konu varsa anlık " SS " alır gerçeklikle karalarsınız.

5.si Burası U-S Öyle hırt yerler değil Burada bu şekilde insanları suçlamayazsınız . Kolayca karalama yapacağınız bir Platform değildir.

6.sı Nebula yılların sunucusudur PH Açıldı diye bir anda kaliteli kalitesiz kim varsa toplandı birileri banlanıyorsa tamam banlanıyordur ama kimsenin dingonun ahırı gibi koşturabileceği bir yer değildir..


HA! Şu da var. Tutupta ben çok eski oyuncuyum GURUYUM diyorsan eğer Silencer kaale alıp kimseye yanıt vermezken öyle EasyUO'lu sunucu da oynamak tatmin ettiyse Sunucu çok arkadaşım. Madem Nebula bu kadar kötü yazınızı yazdınız ...

gidip oynayın.

Hadi iyi akşamlar.

Bu konu Fream tarafından düzenlendi(2014-01-02 01:46, 10 yıl önce)
ph açılınca shardı piramit sandılar sanırım ana avrat rahat rahat gezebileceklerini sandılar, sdkdgj. nebula yönetimi değişmiş olabilir de yıllar yılı kurallar yaklaşık hep aynıydı, ya kendinizi değiştirin ya da başka sunucuya gidin.
Fream şu postu neden attın hiç anlamadım. hele ki " aslı astarı olan konu varsa anlık " SS " alır gerçeklikle karalarsınız" şu kısmı hiç anlamadım bütün karakterlerimiz gereksiz yere banlandı. bizim iddiamız bu, neyin SS'ini istiyorsun? kullanıcı adı şifreyi yazıp enter a basıp "locked" yazısının SS'i ni mi atayım sana? Silencer dediğin insan kim bilmiyorum. önce olayın başlangıcı görmek lazım. durduk yere insanların günlerce uğraştığı, saatlerini harcadığı, emek verdiği karakterleri sırf kişisel egolar uğruna durduk yere banlamak ne kadar karakter içerir? önce bunu sormak lazım. verilen tepki, edilen küfür doğru ya da yanlış, tek taraflı düşünme. isteyen oynar istemeyen oynamaz haklısın ama insanların emekleri umurumuzda, konunun açılma sebebi bu

Xantier : ph açılınca shardı piramit sandılar sanırım ana avrat rahat rahat gezebileceklerini sandılar, sdkdgj. nebula yönetimi değişmiş olabilir de yıllar yılı kurallar yaklaşık hep aynıydı, ya kendinizi değiştirin ya da başka sunucuya gidin.

piramit dediğin sunucuyu da ilk kapanışında emekler ziyan oldu diye bıraktık. durduk yere ban yemeden önce bir tek argo kelime bile çıkmadı kimsenin ağzından ama hala ana avrat rahat rahat gezebilceklerini sandılar diye cümle kuruyorsun. e burda 50 kere yazdım hala anlamadın bari yorum yapma
Bende merakla bu arkadaşın ne zaman patlamış mısırı bitecek diye bekliyordum. Bence sizi barıştıralım gerek arkadaş olarak gerek Nebula stafflığı olarak yeniden başlatalım bence.. Gezi zamanında Necati Şaşmaz bir konuşma yapmıştı Fream. Bi onu aç dinle sonrada bi kendi yazdıklarını okur musun ? Birileri banlanıyorsa tamam banlanıyordur demek hımm (: Dördüncü ve beşinci şık hele yaa :D

** multi hesap

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-01-02 13:10, 10 yıl önce)
@Flagrant C yazdığınız yazıların hepsi Diyalog şeklinde geçmiş diyaloglar geçerken screen shoot almak mümkün.Kişisel ego durumu varsa karalanabilir ki çok eminim şurada ki durumun özü bir insana saldırmak yerine topic başlığında ki amaç çok netti görüş almaktı. Silencer dediğimiz adam da Nebulayı kuran Nebulayı Nebula yapan Kişidir. Ultima Online'cıyım ben diyip bu adamı tanımamakta en büyük ayıplardan biridir.

@skala
Kardeşim Sen bana laf söyleyebilecek bir adam değilsin bir. Üslubuna dikkat et 2.
3.sü Necati Şaşmaz örneği vermişsin de anladığım kadarıyla evini barkını yakarım yazan ergen düşünceli arkadaş sensin. Staff olunca insanların bir tarafları tavan yapmıyor. Staff dediğiniz adamları beğenmiyorsanız sunucu açın bizde oynayalım maddi kazançları olmadığı halde sizlere hizmet veren insanları burada b*klayamazsınız. Pageler Durumu özetlemiş. O kadar süre emek verdiğim bir sunucuyu da aslı astarı olmayan kanıtı olmayan bir konudan kusura bakmayın da burada karalatmam kaldı ki,
Durumun özünde de banlandık karakterlerimiz banlandı izmir bilmemnesi vs. yazabiliyorsanız sarhoş kafala tutup millete küfür edip te ardından bizi banladı yeaa Kafamız kıyaktı yazabiliyorsanız
Hem içmeyi hem insanlığı bilmiyorsunuz . Haplanıp adam biçip kendimde değildim diyen adamdan da farkınız yok aynı zaman da aynı evde olupta bu eylemi yapmaya izin veren arkadaşlardan da farkınız yok.

Yeni üyesiniz buraya daha önce ki postlarda kimin ne olduğu nerede UO camiasına ne kattığı insanların açık ve net .

Öyle Tutup buralara bu yazılarla bana sarabilecek yetide insanlar değilsiniz.

İşin özetinde insan gibi konuşanla insan gibi konuşur cevap veririm. Bkz: Flagrant C 'ye verdiğim cevap gibi.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.