Kellus : Başarılar.Uyduruk alcora benziyor.
erosin : Ultima Online cılara iadeli taahütlü mektup, az buçuk veryansın ...
Sevgili Norn,
yaklaşır 2 haftadır serverınızda oynuyorum.. Craft ve mage olmak üzere iki char ım var.. İsmimi belirtmeme de gerek yok. Fakat oyun içerisinde birkaç kez sizinle konuştuk sistemler hakkında.
Öncelikle şunu söyleyeyim,
Oyunu tek başınıza kurmuşsunuz tebrik ederim. Bu demek oluyor ki büyük bir emek ve çaba gösteriyorsunuz.. Oynadığım kadarıyla da gerçekten adil bir düzen söz konusu serverda. Eyvallah..
Bence bu tarz dialoglara girmenize gerek bile yok.
Ben 2001 yılında bu oyuna başlamış biriyim. Belki bunu okuyan arkadaşların çoğu benden yaşça küçük. Ve bizim bildiğimiz serverların dışında bir oyun sistemi ile büyüdükleri için kendilerinin bakış açısını da az buçuk tahmin edebiliyorum. Ama aldırış etmeyiniz..
Oyunu oynayan yahut yıllar sonra yeniden başlamak isteyip te, kalmış mıdır acaba o zamanın serverlarından diyee arayan arkadaşlar varsa eğer. Size tavsiyem buraya bir girin. Zaten sonrasında çıkamayacaksınız :)
Geçen bu yıllarda zaman zaman aklıma gelip, üniversite yıllarımda birkaç kez yokladığım oldu server listelerini ama yeni sistemler yeni cafcaflı binekler, hatta 3D serverlar acıldığını görünce ümidimi kaybetmiştim.. Pek bulaşmadım.
Kısa bir süre önce tesadüfen görüp girdiğim serverınız hariç.ad.
Ben 30 yaşın aşmış bir adamım. İş güç vs derken pek fırsat bulamasam da, yıllar önce oynadığım o heyecanı sizin serverınızda buldum..
Burada yazan arkadaşların o server patlar, bu serverda edit cok, cakma server vs gibisinden laflarını okuyunca görüyorum ki, insanlar bayağı bir körelmiş..
Vakit bol olunca yazdım da yazdım.. Ama bu güzel bir abinizden keyifli bir eleştri mektubu olarak burada kalsın..
Kötü yorum yapan arkadaşlara gelince, biraz edep lütfen.. Oyuna gelin tanışalım.. Gerçekten çok güzel bir server.. Ben alkor şöyle gölkor şöyle bilmiyorum oynamadım o serverlarda ama burası gayet özgün..
Ve bu Norn arkadaş hakikaten yardımsever ve kaliteli bir insan.. Belki kendi meramını anlatırken sinirleniyor olabilir ama, hakkını yemeyelim..
Neyse,
Player arkadaslarıma iyi oyunlar, yeni geleceklere hoşgeldinler ve Norn bey size de iyi sabırlar diliyorum..
Hoşcakalınız..![]()
Mysterious : Her zaman söylüyorum burada yapıcı anlamda eleştiri yapanı pek nadir gördüm. Norn iyi yolda, eminim dahada iyi olacak.
@Norn bu arada burası Ultima Strike