Norn :
Marlock :
Vizyon sahibi bir sunucu değilsiniz bunu açıkca görebiliyorum çok fazla bu tarz konuların içerisine girmekte istemiyorum ama siz sunucunuzda ki sistemde dilencilik yeteneğini kasmış oyuncuya " 50 kuruş ver tırrek " " Döner ısmarla be abim" "Yakışıklı abim 3-5 at bişiler önüme" diye saçma sapan diyaloglar yazıp bunu birde olmuş bu yürür diye sunucuda aktif etmişsiniz. Orta çağ britanyasında bir dilencinin döner istemesi 50 kuruş ver demesi gerçekten çok akla yatkın bir deneyim oldu benim için. Yüzüklerin efendisi tadında yazılmış diyaloglar beklemiyorum tabii ki ama biraz kendinizi geliştirin artık.
Server'a girdiniz onca sistemde bug bulamadınız, dilenci karakterinin yazdığı yazılara mı takıldınız?Olay böyle olunca insanın için bir şüphe düşüyor.Sonuçta bir yorum yapmış,emek harcamışsınız.
Teşekkürler...
Açık söylemek gerekirse onca sisteminizi falan deneme zahmetinde bulunmadım zaten ortaya koyduğunuz sunucu sistemi ve içeriği ne kadar amatör bir iş yaptığınızı ortaya koyuyor, forumlarda begging aktif görünce bir göz atmak istedim ve bunu görüp oyundan çıktım hepsi bu.
Nefrelius :
Nedion lan değişik 
Bu adamların sunucusu Role play değil veya bir hikayesi yok sistemleri neşelendirmek için birşeyler yazmışlar.Noldu kıskandın yada bi türlü patlatamadınız diye simdide mental saldırımı yapıonuz adama 
Gidin biyerde bi işe yarayın bi güzel iş becerin artık insanlara havlamaktan vazgeçin :asik2
Ultima Online kendisi MMORPG bir oyun olduğu için sunucunun yazmış olduğu herhangi bir hikaye olmasa dahi bulunduğu atmosferin getirdiği bir oyun mantığı, diyalog mantığı var. Anladığım kadarıyla gerçek Ultima Online oyununu hiç bir zaman oynamadığın için bu durum sana oldukça uzak.
Ben bu foruma daha dün üye olmadım buradaki insanlarda gayet iyi biliyor ki kimsenin emeğine saldıracak kadar karaktersiz bir insan değilim.