Güzel vakit geçirmek isteyen,olgun kişiliklere her yerde ihtiyaç vardır.
Hoşgeldiniz, başarılar diliyorum.
Başla bakalim firat basla :D
Ph oranları yakında yavaş yavaş inmeye başlar.Ne kadar erken kasarsanız o kadar kar. :)



Bu konu Norn tarafından düzenlendi(2016-07-08 21:33, 7 yıl önce)
Oynayacak olan varsa uzak durun kaçınnn :D Ezme Owner Norn karakteri bozuk cahil scripter Ranen ile bu server yürümez https://www.norn.gen.tr/forum/index.php?topic=206.0 olaylar olaylar ve olaylar siz o **

** uyarı - I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-09 17:43, 7 yıl önce)
Seviyorum gerçekten ya burası Türkiye! Ban yemeden önce Süper,Ban yiyince sakın yaklaşmayın.Ayrıca forum kayıtları oyun account'larına bağlı olduğu için banlanmanız zaten normaldir. Bu noktada yaşadığınız sorunun cevabı https://www.norn.gen.tr/forum/index.php?topic=207.new;topicseen#new topik içerinde yer almaktadır.Boş yere konuyu kirletmeye çalışmayın. https://www.norn.gen.tr/forum/index.php?topic=208.new;topicseen#new Bzilerde bu şekilde yapılan tehditlere yazılımsal olarak cevap veriyoruz.
İyi forumlar

Bu konu Norn tarafından düzenlendi(2016-07-09 03:40, 7 yıl önce)
Helal olsun bu devirde edit olmadan oynayamayan böyle insanlara ders veren yetkilileri görmek sevindirici...Server güzel olmus ama eskisi gibi oyuncu artık kalmadı.Kalıcı olduğunuz belli.İnsallah umdufunuzu bulursunuz.

** çoklu hesap, Gh

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-18 14:09, 7 yıl önce)
Bu sunucuya benzer bir sunucuda oynamıştım.Nefrelius adlı insanın sunucusuydu.Şu son fotoğraftaki alanı ve online sistemini gördükten sonra sistemlerin ve mapin aynı olduğunu düşünüyorum girip bakmadım.Egosuna yenik düşüp sunucuyu bitirmişti Nefrelius.Alcor du sanırım sunucunun adıda yanlış hatırlıyorsam affola. Kötü amaçlı birşey yazmak istemiyorum ama ekipte Nefrelius var ise başarılı bir şekilde ilerleyeceğini düşünmüyorum. Her nekadar scriptleri iyi olsada yönetme ve insan ilişkisi konusunda okadar kötü. Başarılar
Nefrelius : Merhabalar.
Sunucu zamanında Alcor UO olarak açılmış olan sunucunun altyaspı ile açılış yapacaktır.Benim tarafımdan sıfırdan kodlanmış pack'i Fatih arkadaşımız satın aldı.Sunucusu açık olduğu sürece Ultimadestek - Nefrelius olarak ben hertürlü destekte bulunacağım.Bu pack ile yaklaşık 1 sene açık şekilde sıfır hata ile oyun oynanmıştır.Bir hata veya bilgisizlikten kapanacağını sanmıyorum.Zamanında çekemeyip çok laf atan olmuştu aynılarıyla uğraşması gerekeceği bilgisini zaten öncesinden iletmiştik çok şükür ki fatih arkadaşımız gayet kişiliği yerinde bir insan.

Destek verdiğim ve ALcor UO da beğenerek oynamış olanlara kesinlikle tavsiye ettiğim bir sunucudur.Hatasız adil bir ortamda oyun süreceğinizi garanti ederim.

Konuşmam yanlış anlaşılmasın yetkili kadrosunda kesinlikle değilim sadece yazılım desteği sundum ve gerektiği her zaman ilk öncelik olarak bu sunucuya destek vereceğimi belirtmek istedim..

Şimdiden başarılar Norn UO ;)
konuyu okumadan laf yapmak bu olsa gerek başarılar Norn.
Aynen okumamıştım sadece son sayfaya baktım.Nefreliusdan ve sunucudan özür diliyorum :)
Pack tarafımdan satın alındı.Alcor uo pack eklenmiş ve değişiklikler,eklemeler yapılmıştır.Güzel bir hizmet vermek için aktif ettik,2.ayımızın içerisine girdik.Hayırlısı olsun.
malesef günümüz uo'sunda tutunamadı.belki kışa doğru 3 5 toplar
Herşeyin hayırlısı olsun.Senelerce açık kalıcağımızı zaten söylemiştim.Tutar veya tutmaz onu görecez inşallah.Teşekkür ederim.
norn.gen.tr an itibariyle rezil bir şekilde hacklenmiş.
zipp0 : norn.gen.tr an itibariyle rezil bir şekilde hacklenmiş.



ben birşey göremedim?
zipp0 : norn.gen.tr an itibariyle rezil bir şekilde hacklenmiş.
Zippo senin her konuda yorumlarını görüyorum.Milleti kötülemekten veya saçma sapn yorum yapmaktan başka bir işe yaradığını görmedim.Kötü yorum sahibinindir diyorum ve senin seviyene düşmek istemiyorum.Şuan herşey yolunda gidiyor ve Ultima-strike sitesinede gif resmimiz ekleniyor.Bana boş laflarla gelme,icraat göster.
Saygılar...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.