web adresinize ulaşılamıyor?
Teşekkür ederim temenni ve iyi dilekleriniz için..

Emek sarfetmeden hiçbirşey olmuyor hayatta bu güne kadar çok emek sarfettim bugünden sonra da yeterince emek sarfedeceğim. Başarısızlık benim lugatımda yok. Kim ne derse desin sonuna kadar uğraşırım.

Şuan hosting sunucularında bakım var bekliyoruz.
:bagirma
Bakım çalışması bitmiştir.
Sunucumuz aktiftir.

Ayrıca saatlerimizi geri almayı unutmayalım :)
Teşekkürler.
Ne başarısından bahsediyorsun merak ettim max online 10 player olmakmı başarıdır yoksa çalıntı scriptlermi başarıdır,gidin bi hava alın insanları yönetmek illaki staff olmak takıntı olmuş sizde bırakın artık oyuncuları bölmeyi ve sürekli kapanan yerler açmayı uo yu sizin gibiler bitiriyor

Ultima online 5-10 kişiyle oynanacak bir oyun değildir böyle boş serverlar açarak cidden ne kanıtlamaya çalışıyorsun sence hangi ahmak gelipte 200 kişilik dot 100 kişilik nebula 80-90 kişilik pyramid varken senin serverına gelsin ?

Biraz göz attım daha bugün açılan serverda 1-2m paralı adamlar dolaşıyor baktığım tüm charlar gm olmuş zaten bravo süper :D

Bu konu salamsucuk tarafından düzenlendi(2012-10-28 09:32, 11 yıl önce)
1 m parası olan oyuncu benim...
Arkadaşlar 1 gün oldu açılalı demişsin ama 26 Ekim 2012 saat 21:00 de açıldı server ve bugün 28 Ekim 2012 saat 11:47 şimdi şöyle bir düşünürsek şu an fishing-cooking-ins-mage-medi-eva-tailor kastım bunları kasmak hangi serverda (dot hariç) 4 saati geçer? 4 saatte bu skilleri kastıktan sonra 7 saatte 1 m para yapılamaz mı?

1000'e yakın ağ attım 2000 üzeri res scroll yazdım yazın çizin hesaplayın 1m nasıl yapılır öğrenin... online sürem 11 saattir bilginize...
Allah akıl fikir versin o zaman 10 kişilik yerde 1m para kastığın için :)

Ayrıca tek paralı olanda sen değilsin orda
@salamsucuk bakalım dot pyramid gibi sunucular kapandıgı zaman ne yapcaksın çok merak ediyorum. Onlar 100 200 player çekiyor diye sunucu açılmıcakmı ? Belki bu sunucuda tutulcak 1 ay sonra 1 yıl sonra. sabretmeden bilemessin sonucunu alamazsın. quera uo için demiyorum bunu, çunku çalıntı scplerle yola çıkılmaz. Başka uo sunucularını karalama lutfen
Nebulayla pyramid kendini kanıtlamıs dotta kanıtlamaya baslamıs serverlar diğerlerinin akibetini biliyoruz,ayrıca bu sunucunun çıkışıda fiyasko çünkü çalıntı scriptlerle emek hırsızlığı yapmaktalar diğer başlığı okuduysanız görmüşsünüzdür

Evet bence bir iddian,bir emeğin,bir kitlen yoksa açmamak gerekli sunucuyu 10-20 10-20 böle böle uo bu hale geldi yurtdışında bu kadar yumurta gibi server türemiyor stabil olanlarda toplanıyor oyuncular

Ben bir oyuncu olarak düşüncemi belirttim
Halen daha çalıntı script diyorsunuz.

Beyler bayanlar bakın.. Geçen sene açtığımız Quera sunucusu kimindi yine benimdi. Buxiun ve Afronola ise geliştirme ekibiydiler ancak işleri yapmadıkları için atıldılar.
Olay bu kadar basit. Yani ne demek oluyor Quera benimdiyse eğer scriptlerde Buxiun ve Afronola'nında emekleride olsa yine bana kalmış ve benimde hakkım olduğu için benim oluyor. Ki packte bahsettiğiniz iki isimden dahada çok emeğim olduğunu bilenler bilir.

Bu açıklamayıda güzelce okuyup anlamayıp halen daha laf edicek kadarda küçükseniz şayet sizden şüphe edeceğim.

Ayrıca
@sucuklusalamlı
2003 Yılında Storm ile başladım ve bu güne kadar Storm,Quarrel,Erador ve son olarak Quera isimli sunucularım oldu. Başarı kıstasımız player ise Storm ve Quarrel 300 player idiler Storm'a limit koymuştum 200 player olarak.
Erador ise 180-200 arası idi.
Son olarak geçen sene açtığım Quera ise kapanmadan önce 1.5 ay içerisinde 120-130 playerı görmüştü.


Teşekkürler
iyi günler
Son olarak geçen sene açtığım Quera ise kapanmadan önce 1.5 ay içerisinde 120-130 playerı görmüştü.

Peki acaba kaçı bottu ?
80-90
Geri kalanin kaci editti
Quera'da hack olayından önce Buxiun bir arkadaşına program yazdırmıştı bot atabilmek için o atıyordu. Buxiun'u attıktan sonra bot olmadı.
Hack olayında ise dışarıdan bot atılıp yapılmıştıki yapılabiliyor.
Kafanıza göre uydurmayınız.

@xantier

Ben editi 14 yaşımda iken 1 kez yaptım. Onuda US'de itiraf olaraktan kimsenin yapamayacağı şekilde açıkladım.
O günden bugüne kadar log değil save inceleme alışkanlığım var. Yapanıda yanımda bulundurmam. Nitekim senin çevrendeki güvendiğin insanlar gibi..
"dışardan bot attılar" buna kendin inanıyor musun? inanmıyorsan ya kendini zeki ya milleti gerizekalı sanıyorsun. kendin de inanıyorsan psikolojik yardım almanı öneririm.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.