@superadministrator
yapmacık olmadığımızdandır belki, ya da sanaldan netten konuştuğumuz insanları pek takmadığımızdan da olabilir. çünkü benim zaten gerçek bir hayatım var ben burada sadece eğlenirim ve hepte bunu yaptım. çünkü buradan kimseyle gerçek bir görüşmem olmamıştır e doğal olarakta sanala kendimi kaptırıp burada gerçek muhabbetler, gerçek ilişkiler peşinde koşmuyorum.
kısacası yok efendi olayım karizma yapayım gibi bir derdim yok, kim ne derse desin umrumda olmuyor, güler geçerim. eğer 32 yaşındaysan sanalın ne olduğunu benden daha iyi bilmen gerekli. burası gerçek değil, sadece eğlence

o yüzden neyin kara listesi bu? hayalin mi? doğrudur gerçek hayatta hiçkimseyle problemim yok, o yüzden belki burada eksikliği gideriyorumdur

bana düzgün yaklaşana benim nasıl tepki verdiğimi bu başlıkta post atmış çoğu dostumuz bilir. ama işte ders aralarında eğlence için uygun yerdir buralar...
bu arada bugünün hediyeside bu olsun benden;
valla oyunda çok para kıtlığı varmış onu oyuncu arkadaşlarımızla çözdük bu gece. videoda herşey açık ve net karakter adınıda gizlemedim çünkü söz konusu yöntem bir bug değil, malum herkesin kendi packine yaptığı birşeyler vardır. player charla gm yetkisine sahip olmanın bulunamaz bir yolu gibi...bu şaheseri cyclone kadroya girdikten sonra afronola kodlamıştır, ileride başımıza kötü birşey gelirse diye...çok kızmıştım cyclone güvenimden ötürü ama iyi etmiş

paraları check olarak tutuyorum char pazarda cyclone ban remove falan atarsın birşeyler işte (:
buyrunuzz, her yiğidin ayrı bir yoğurt falan filan işte;
https://www.youtube.com/watch?v=EO-AHzzxncc&list=UUTb7hc0NoEfhL2XoBvwaKXA&index=1&feature=plcp