Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Niye sürekli bir karalama çalışması içindesiniz???
Novice
12.5
Anemon : Niye sürekli bir karalama çalışması içindesiniz???

Mert yanlış anlama ama övülecek bir şey varda biz mi göremiyoruz ?
Yanlış anlamıyorum kardeşim. Kimseyi savunduğum falanda yok yanlış anlaşılmasın. Ama beğenmeyen küçük oğluna almasın derler bizim oralarda. Kimseyi zan altına koyarak yanlış birşeyde söylemek istemiyorum ama sende buralarda eskisin ve benim gibi eski olanlar var server'a player çekmenin nekadar basit olduğunu çok iyi biliyoruz, sen inanıyormusun bugün ayakta duran 3-5 yıldır açık olan serverlarda %1 bile edit olmadığına veya 3-5 ay önce açılıp player sayısı tavan yapan serverların tertemiz olduğuna?? Benim için 1 de aynı 100 de aynı. O yüzden iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler. Bizde çok şey biliyoruz ama kalkıpta kimsenin çorbasına kaşık atmıyoruz. Ha başka bir örnek vereyim sana

salamsucuk : Allah akıl fikir versin o zaman 10 kişilik yerde 1m para kastığın için :)

Ayrıca tek paralı olanda sen değilsin orda

böyle bir cümle kurmuş.

Semih'i uzun zamandır tanırım. Yaptığı hatalarında farkındayım. Son açtığı Quera'da bende oynadım charım vardı 2 tane burdaki 4-5 arkadaşla kendi çapımızda takılıp eğleniyorduk. Yine açıldı ben yine kastım. Bir tane crafter bir tane PM char kastım (ki bunları çok kısa sürede kastım ph açık olduğu için) kendi halimde takılıyorum. isterse 2 kişi olsun isterse 200 kişi olsun. Hatırlayanlar bilir geçenlerde başlık açtım uo oynucam nereye gireyim diye. Birçok server'e girdim zevk alamadım. En son DOT'a girdim kasmak biraz zordu orda evliyim bunlara ayırıcak çok vaktim olmadıgı için kolay biyer istedim. Hatta ardıl'a (tymaron) sordum geçen gün gel takılalım falan diye onunda vakti yokmuş cıx dedi quera'ya girdim tek başıma kasıp tek başıma takılıyorum wyrm falan kesiyorum kendime robe falan dikiyorum. Zevk benim zevkim kimse bunu sorgulayamaz.

Neyse anlatmak istediğimi umarım anlatabilmişimdir daha fazla uzatmama gerek yok.
Silindi
Expert
8.1
Cyclone : Quera'da hack olayından önce Buxiun bir arkadaşına program yazdırmıştı bot atabilmek için o atıyordu. Buxiun'u attıktan sonra bot olmadı.
Hack olayında ise dışarıdan bot atılıp yapılmıştıki yapılabiliyor.
Kafanıza göre uydurmayınız.

ya xantieri tinlamaman lazim bil ama ne yazikki oda u-s ye 3-5 mesaj atiyor sdfdsd sen raad ol semih arkandayiz :p
Yürü len rahman
sen benim bahçeye topunu kaçırdın , ben senin evini barkını yakarım , sen pokemonsun , ben elmayım ... bla bla bla...

Hayırlı olsun diyip konu kapatacağımız günlerde gelecek ... İyi bir çocuk olursak tabi ki...

Ben daha önce yazdığımda hep problem oldu U-s ağlama duvarı değil. Sonuç olarak Script Pack sahipleri gidip pack i yayınladılar burada da bir kaç yorum attılar. Konu iki taraf arasında . Kimseyi başka alakadar edeceğini düşünmüyorum.

Bize ne?
Banane?
Sunucu reklamı olmuş bakayım yorumlara diyorum oooo ... Taraftar Kavgası dönüyor.
Hayırlısı
Şimdi bot atmışlar veya atmamışlar, bunun gerçeğini şuanda kimse kanıtlayamaz o yüzden tartışma yaratıcak sözlerde bulunmayın, zaten eğer bot atılıyorsa o kişi kendini kandırır o sunucu'da oynayan insan bunun farkında değilse onun hatasıdır.

Çalıntı olayına gelince ilk açılışında Semih'te Berkay'da kadroda olduğu için kim ne çalmış bunu'da kimse bilemez. Berkay ile Semih'in arasında olan bir konu burda sanki bir'e bir görmüş gibi yorumlar yapmaktan'da vaz geçin.

Tekrardan başarılar.
Şıracının şahidi bozacı, adam hala scriptler benim diyor. Yahu seni Queraya katan biziz sen attım diyorsun, buna kim inanır biraz ölçülü at yahu.
Zamanında çok bug fixledim diyorsun, geçmiş postlarında sistem yazmakla olmaz diyorsun, şimdi işlerini yapmadıkları için attım yalanını söylüyorsun. Diyelimki biz işimizi yapmadık, lan oğlum sen o zaman nasıl şuan bu packle direk server açabiliyorsun? Kimin sayesinde düşün.Sen harbiden suratına tükürülecek adamın tekisin.

Seni bu platformda en çok tanıyan insanlardan biriyimdir ve daha öncede başkalarına ''bak nasıl b*k atıcam şimdi'' diyipte 1 gün boyunca düşünüp tamamen yalandan oluşan bir hikayeyle birçok insanı rencide ettiğinede şahit oldum.

Dahada post atmayacağım, Quera ile ilgili diğer paylaşılmayanlarıda paylaşayım o zaman bu olay hepten kapansın.
Berkay sen benim hakkımda konuşabilecek bir çocuk değilsin. Senin öncelikle çapın buna yetmez. Sen laflarına dikkat ediceksin. Ben sana burda hakaret etmiyorum. Seni rencide edicek bir ithamda bulunmuyorum çünkü burada kişileri değil olayı konuşuyoruz. Yoksa bende biliyorum burda böyle sallamayı ama Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sen o günü bekle küçük kardeşim benim olur mu ?
Sen beni kendi gözünle tanıyorsunuz. Yani kendin gibi anladın mı?
Bu güne kadar düşünüpte ona buna bok atacak kadar küçülmedim ve bugüne kadarda kimseye bok atarak gelmedim ben.
Ben kendime scripter demiyorum asla da demem. Ben sizler gibi scripterim ben ayağı ile dolanan bir tip değilim. Yaptığım şeyler ve yapacağım şeyler bellidir benim.

Ayrıca beni Quera'ya siz mi kattınız yoksa Erador'u size kapattırıp Quera'yı ben mi açtım?
Bunu daha önce senin yandaşlarında söyledi. Erador'u player yok diye kapattırdı Quera'yı açtırdı gibisinden. Hani birşeyleri söylerken başka şeyleride düşün.
Sizleri kadrodan attığımıda inkar edemezsin. Etmemelisiniz. Atma sebebide açıkca söyleyeyim. İlgilenmediğiniz için. Oğuzhan çalışıyordu sen hanımköylüydün sevgilin ne derse o.

Siz iş yapmadınız. Siz naptınız biliyor musun?
Siz eski Erador'u alıp. Benim açtığım ve seni Buxiun olarak ortaya çıkardığım Erador'u alıp. Düzenleyip görsel anlamda okey ama hatalar bazında inanılmaz çok hataları olan bir hale getirdiniz. Hatalar olabilir elbette ama durum buydu.
Ben bu pack ile nasıl mı server açtım ?
Geçen seneki Quera'da 100-120 playera ulaşırkan adım adım her noktasına kadar düzeltip üzerine ufak eklemelerle birlikte insanların ciddi anlamda sorunsuz bir şekilde zevk alabileceği bir pack yapıp sunucu açtım.

Hatalar demişken makinenin masaüstündeki bug.txt leri hatırla diyorum başka hiçbirşey demiyorum.

Qnd'ninde dediği gibi bu mevzu ikili bir mevzu başka hiçbirşey değildir. Paylaşabildiğin kadar herşeyi paylaş hiç problem değil. Sadece birileri paylaştıklarınla sunucu açsınlar ev aradaki farkı görsünler bu benim daha çok işime gelir.,

Sen zaten dahada post atma çünkü artık söyleyecek yalanın atacak iftiran kalmadı senin.

Ayrıca beni tanıyan veya tanımayan iyi temenni veya kötü temennide bulunan herkese teşekkür ediyorum.
Ben ve benim arkadaşlarım(arkamdan vurmayacak) bu işte gidebildiğimiz yere kadar değil,sonuna kadar gitmek için buradayız. Pek tabiki engeller olabilir. Pek tabiki en başa döneceğimiz durumlar olabilir. Ancak bu kadar olayın üzerine verelebilecek en güzel cevabı herkese kitap gibi vereceğiz.
Bizleri motive ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz ve saygılarımızla.
sanane koçum benim sevgilimden? hiç değilse benim sevgilim para için benimle değil oğlum ;)

laflarına dikkat et. herkes herşeyin farkında bana edebiyat yapma çünkü hala bana ait olan sistemleri ve en önemlisi tanıtımları köpek gibi kullanıyorsun, nankörlük yapma git serverında mtele mi çekiyorsun napıyorsun onu yap
Cyclone : Halen daha çalıntı script diyorsunuz.

Beyler bayanlar bakın.. Geçen sene açtığımız Quera sunucusu kimindi yine benimdi. Buxiun ve Afronola ise geliştirme ekibiydiler ancak işleri yapmadıkları için atıldılar.
Olay bu kadar basit. Yani ne demek oluyor Quera benimdiyse eğer scriptlerde Buxiun ve Afronola'nında emekleride olsa yine bana kalmış ve benimde hakkım olduğu için benim oluyor. Ki packte bahsettiğiniz iki isimden dahada çok emeğim olduğunu bilenler bilir.

Bu açıklamayıda güzelce okuyup anlamayıp halen daha laf edicek kadarda küçükseniz şayet sizden şüphe edeceğim.

Ayrıca
@sucuklusalamlı
2003 Yılında Storm ile başladım ve bu güne kadar Storm,Quarrel,Erador ve son olarak Quera isimli sunucularım oldu. Başarı kıstasımız player ise Storm ve Quarrel 300 player idiler Storm'a limit koymuştum 200 player olarak.
Erador ise 180-200 arası idi.

Son olarak geçen sene açtığım Quera ise kapanmadan önce 1.5 ay içerisinde 120-130 playerı görmüştü.


Teşekkürler
iyi günler

yalancıyı düdüklemiyolar ya 120-130. :D . hep bundan hep bundan. eğer hırs yaparsan 3-4 ay kadar açık kalır o da bu kadar laftan sonra hırsına bağlı bebeim.
Buxiun cyclone deliquen gibi isimlerin neden kara listede olduğunu sanırım satırlarla anlatmaya kalksak çok uzun sürer.

Buxsicim büyüyemedi
saykılonumuz egosunu bitiremedi
deliküenimizde söylediğine kendi inananmadı

Ben 32 yaşıma geldim çok şey öğrendim siz bir adam olmayı öğrenemediniz kusura bakmayın.
komedili olmuş
Cyclone : Halen daha çalıntı script diyorsunuz.

Beyler bayanlar bakın.. Geçen sene açtığımız Quera sunucusu kimindi yine benimdi. Buxiun ve Afronola ise geliştirme ekibiydiler ancak işleri yapmadıkları için atıldılar.
Olay bu kadar basit. Yani ne demek oluyor Quera benimdiyse eğer scriptlerde Buxiun ve Afronola'nında emekleride olsa yine bana kalmış ve benimde hakkım olduğu için benim oluyor. Ki packte bahsettiğiniz iki isimden dahada çok emeğim olduğunu bilenler bilir.

Bu açıklamayıda güzelce okuyup anlamayıp halen daha laf edicek kadarda küçükseniz şayet sizden şüphe edeceğim.

Ayrıca
@sucuklusalamlı
2003 Yılında Storm ile başladım ve bu güne kadar Storm,Quarrel,Erador ve son olarak Quera isimli sunucularım oldu. Başarı kıstasımız player ise Storm ve Quarrel 300 player idiler Storm'a limit koymuştum 200 player olarak.
Erador ise 180-200 arası idi.
Son olarak geçen sene açtığım Quera ise kapanmadan önce 1.5 ay içerisinde 120-130 playerı görmüştü.


Teşekkürler
iyi günler

Benim sormak istediğim şuydu sana bu sunucuyu niye açtın?Hatta genel olarak sunucu sahiplerine sorayım amaç nedir sunucu açmakta?

Mesela eskiden oyuncu bolluğu vardı ve serverlar açılırdı her biride dolardı ama son senelerde kalkıpta zaten belli başlı oyuncu kitlesi olan yerlere karşı onların sistemlerinden hiçbir değişiklik sunmadan açılan serverlar bana anlamsız geliyor

Yani querada biri neden başlamalı mesela?Bunu anlat insanlarla tamam desinler diyelim.Ne gibi bir sistem + sı veya oyun dinamiği var ki başlayalım.Ice/Fire robe Warrior robe nebulada var pyramidde var,makro sistem,düello sistemi hepsi zaten varolan sistemler.Belki bunlar zamanında fark yaratan şeylerdi ama şuan zaten hali hazırda varlar

Kısacası 2 tane server koyalım yanyana sistemler aynı birinde 100 kişi diğerinde 10 kişi var neden 10 kişiliği seçelim?

Ego tatmininden başka birşey yapmıyorsunuz yıllarcada böyle oldu.Benim bildiğim server açmanın amacı uo yu daha iyi biryere getirmektir.Yada oyuncu bolluğu var ve serverlar yetersizse olanak sağlamaktır.Yıllardır insanları kandırıp Ph sistemi,kolay droplar yeri gelirse edit ile 40-50 ne oyuncu koparsam kardır mantığıyla serverlar açıldı ve uo oyuncusu bölündü,kalitesizleşti,kolaya alıştı ve sonradan bunların hepsi kapandı

Ve daha önce kapanan bir server sahibinin hadi 1 kez daha dener ama 4.denemesi ego tatmininden öteye gitmez.Sen ne sunuyorsun ve ne garantisi veriyorsun oyuncularına ki bot,edit gibi şaibeli vakalarda yaşanmış daha önce sunucularında

Benim söyleyeceğim buydu.Eğer uoya hizmet etmek daha iyi biryere getirmek istiyor ve o bilgiye sahipseniz bir fark yaratın yada hali hazırda oturmuş serverlara katkıda bulunun milleti kandırıp sonradan kapanan ve insanları oyuna küstüren serverlardan olmayın

Ben bir oyuncuyum,ne script bilirim nede server açmak gibi bir düşüncem var.Hiçbir serverdan bir çıkarımda yok ama bir oyuncu olarak ben isterimki şuan zaten oturmuş sistemleri belli stabil 3 sunucu varken oyuncular bölünmemeli.Ha kalkıp biri farklı ve gerçekten çığır açan bir server fikriyle gelirse oyuncu olarak takdir ederim ama birbirinin aynısı serverlar gerçekten gereksiz

UO bir online oyun olduğu için oynayacak bir oyuncu kalabalığı seçer kısacası aynı sistemler,hiçbir farkın olmaması ile bu sunucuda oynayanların ya bir çıkarı vardır yada edittir mantıklı insan yapmaz çünkü 10 kişiylemi oynamak mantıklı yoksa hali hazırda 70lik pyramid 100lük nebulamı mantıklı



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.