ne güzel girmiştiniz birbirinize gülüyorduk bizde. niye bitirdiniz ki?
bitmeyen film yoktur mack
Golsüz beraber var ama şu an. Uzatmaları da bekliyoruz sizden. Gayet zevk alıyoruz bi kaç gündür şu konudan forumun neşe kaynağı oldunuz valla forum canlandı.
Sunucumuzun windows hatası ile ilgili bir problemi vardi. Gerekli düzeltmeleri yapıldı. Tekrardan kurulumları gerçekleştirdik. Gerekli güncellemeleride tarafımızca yapmış bulunmaktayız. 30.10.2012 Saat 01:00'den itibaren sunucu açıktır.


Sunucu 26'sında açıldı ,30 'unda kapandı. Sebep : Veritabanındaki Aşırı yüklenme , Fazla kullanıcı yüklenince sunucuya bakıma girdi ouhaahuah


Aşşağıdaki konuya mutlaka girin :) 2 Saatte 149M kasan Grandmaster Scribe :) Rekorlar kitabına girmeli yahuu


https://forum.quera.gen.tr/viewtopic.php?f=48&t=310

:sikkin :sikkin
Bir tek nebulaya Saygı duyarım o temizdir zamanında biraz biz pislettik Bizimde yanlışlarımız oldu hiç biriniz bilmezken scripterlar bizde nebulada İnjection kullanıyorduk Türk Serverene İlk sokan bizim cafemizdi biz nebulada oyuna girebilmek icin brit bankayı göçertiyorduk o zmn herkes windows 98 :)... fakat diğer hiç bir sunucuyu temiz görmedim dediğiniz pyramid uo' yu açtıran biziz Piramit bızım cafenın adı zaten pyramid'de bizim guildimizin adıydı relax çaldı elimizden o da scripterimizdi dedigimizi yapti server tutunca bizim cocugun elinden aldı biz 2 vs 2 pvp kazanırdık relax derdiki siz server sahibisiniz kazanamazsınız :) neleri gördük neleri sonuçta hepimiz insanız uonun amacı action ve rp dir item bence kolay olmalı artık sunucularda şuan zaten herkes teamspeak, skyp, vent gibi programlar kullanıyor ortalama bir kişiye 6 - 7 kişi düşüyor yani kusura bakmayın yanlış anlamayın bende bu oyunu 97 - 98 yılına doğru internet cafeler ilk cıktıgından beri oynuyorum evde kulaklık takıp evde bağıra bağıra ultima konuşamam :) uonun tadını takip ederek hızlı oynayarak alıyorduk beni en iyi sanırım halen buranın sahibimi bilmiyorum Nofx Treovorax ( uğurum ) hatırlar onun bu siteyi açtığı zamanıda biliyorum...

Sonuç Olarak şunu söylemek istiyorum önemli olan sunucunun içerisi vallaha queraya girdim 2-3 saaatte char bitti 2 - 3 saat item kastım char full oldu yani artık ne eski nebula - argas var ne ultima var o yuzden quera en azından actionun tadı olacagına inanıyorum edit bile bassanız bu serverda kimse yanlış anlamaz diye düşünüyorum o kadar kolay server çünkü keşke tutsada keyifli action yapsak herkes eşit şekilde olsa sonuçta herkes işinde gücünde çoluğuyla cocuguyla ultima bir keyifimiz onuda keyifli bırakın bari ne scriptmiş be kardeşim Yazandan Allah Razı Olsun keyifli bence Saygılarımla....

Enigma

Argasdan ( Aremis, Hobart, Gladyator, Exellence )
bu olay adliyede biter bence
@Computer_man

Bug sömürdüğü için gereksiz arkadaşlar olan birşeydi. Temizlendi.
Tülaay nerdesiiiiiiin :sikkin
Cyclone : @Computer_man

Bug sömürdüğü için gereksiz arkadaşlar olan birşeydi. Temizlendi.
Eeee scriptler sizin değilmiydi nasıl sömürmüşler :con
Siz hiç girdiğiniz bir sunucuda bug bulmadınız mı diyeceğim ancak zeka işi birazda.
@Cyclone

Zekan var zekan yok gibi gereksiz bir sohbete girmeye lüzum yok , sizin bahsettiğiniz bug nedir merak ettim cidden. 0.56b pack'te nedir ki 179m 2 saat içerisinde yapılabilmiş.Sadece bu bugu ve kodlardaki düzenlemelerden biraz bahsederek açıklama yaparsan sevinirim :) çünkü hiç inandırıcı gelmiyor bug olduğu.
Gereksiz tartışmaya evet gerek yok.

İlk yaptığımız araştırmaya göre bugun çek sistemi üzerinden yapıldığını düşündük ve şuan geçici süre çek sistemini kapattık. Şuan uçuk para oluşturan herhangi kimse yok. Buda düşüncemizin doğru olduğunu düşündürdü.
Bunun için düzenleme değil yeniden çek sistemi yazıldı. Şuan beklemedeyiz aktif edicez.

Ayrıca 56b versionunda 2 saat değil 50 m 1500 m gene yaparsın. Olay 56b değildir çünkü. Scriptlerde oluşabilicek hatalar veya açıklardır. Buda her sunucuda olabilir.

Ve bu şekilde neden anlatıyorumki. Zaten yapan gereksiz kişi ben yaptım dedi bunu açıkladı yani.
Adam kullandığı packe o kadar yabancı ki, belki bugludur diye çeki kapatmış. Açıp check scriptine bakınca bug var mı yok mu göremiyor musun?
Olleyyy laf soktu. Mutlusundur şimdi nasılda koydum lafı diye. Açıp gören adam varsa şayet getir görelim..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.