bgchner : yok istemeyiz


"aaaa nolur al lütfen yalvarırım al darılırım"

İlla böyle laflar duymak istiyorsunuz.
burakk :

Playerlarımız Young arenada kasmaya devam etmektedir.

Peki burda sizde yerinizi almak istemezmisiniz?

alan tıklım tıklım maşallah
Eyvallah saolasın emek vermek zoruna gitmeyen bir kaç oyuncu işte teşekkür ederiz.
30 40 bot atıp insanları salak yerine koymalisiniz :) Lakin sunucu basarisi oyuncu sayisindan anlasiliyor bu zamanda...
Formlara girip baktığımda playerlerinizin desteklerini görünce ister istemez bende başlama kararı aldım az ve öz player her zaman iyidir kimseyi kulak asmayııp devam etmenizi temenni ederim destekcinizim.
ben de diyorum bu adam kim renewcilerdenmiş,bütün konulara negatif yorum yapmış.renewe gelince ooo paşalar ağalar.böyle oyuncu çekemezsiniz.
Ne bir staff ile alakam var nede birini tanırım sadece objektif olarak gözlemlediklerimi yazdım bunun neyi rahatsız etti sizi anlayamadım ki serverin formlarınnı gezersen objektif bir şekilde ne demek istediğimi anlayacaksın.
Douala : ben de diyorum bu adam kim renewcilerdenmiş,bütün konulara negatif yorum yapmış.renewe gelince ooo paşalar ağalar.böyle oyuncu çekemezsiniz.

"Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı" Ne güzel bir söz demi ?

neyse şu ultima strike da uzun zamandır varım ama sizin gibi boş insan görmedim sunucun varmı kardeş ? aç başlığı koy laga luga yapma burda her kese herşeye bi laf sokmalar bi cinslikler hiç karakter kalmamış bu oyuncularda arkadaş anlamadım gitti adabımızla oyun oynuyoruz surda ille sinirlerimizi bozacaksınız.
Douala : ben de diyorum bu adam kim renewcilerdenmiş,bütün konulara negatif yorum yapmış.renewe gelince ooo paşalar ağalar.böyle oyuncu çekemezsiniz.

senin narderia muhabbetinde yaptığın gibi mi ? serverin edit fiyaskosundan sonra bile narderia'ya bir şans verin yeaa diyip bütün serverlera tek tek olumsuz postlar attığın gibi mi ?

sırf israfsın yemin ediyorum.
Arkadaşlar tartışmanızı burda değilde Özel Mesaj yoluyla yaparsanız seviniriz. Bazen düşünüyorum gelip bize laf ediyolarda şunu diyorum kendi kendime; "Demekki iyi bişeyler yapıyoruzki, bazı insanlar bizi çekemiyorlar." Evet belki şu anda serverımızda 5 10 player var fakat şöyle bi şey var. Bu playerlar saolsunlar bize her konuda destek olan insanlar. Bizim ne eşimiz nede dostumuz, ama bir bug bir açık gördükleri zaman bunu sömürmek (bir çok karaktersizin yaptığı gibi) değilde bize bunu bildirip bizi uyarman insanlar. Bizim bir kademe daha yukarı çıkmamız için elinden gelen her desteği veren insanlar. Biz elimizden geldiğince bu serverı ayakta tutmaya çalışacağız. Edit olmadan, ayrımcılık yapılmadan yolumuza devam edeceğiz. Bizimle olan bizi destekleyen bütün oyuncularımıza teşekkür ederim.

Saygılarımla , Yquai | Renew Uo Yetkilisi



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.