Arkadaşlar yetkili kadrosu olarak karar verdik 200tl öldüllü turnuva düzenliyoruz.

Detaylı Bilgi


Katılım istediğimiz sayıya ulaştığı taktirde 2vs2 Turnuva Olacaktır, aksi taktirde 1vs1 olacaktır. Kimse saçma sapan yorum yapmasın sadece bilgilendirme olarak yayınlıyoruz. Herkese teşekkürler.
Neophyte
26.6001
Yeni açılmış sunucu için hızlı bir adım değil mi diye düşündüm : )
Biz başkaları gibi market açmak yerine böyle birşey yapıyoruz bakarsanız eğer her sunucu market sistemi kuruyor oyuncudan para istiyor bizim buna ihtiyacımız yok emek vereceklerse gelsinler hem kazanç sağlasınlar hem emek versinler istiyoruz onun için bu adımı atma gereğinde duyduk bi gün içerisinde 5 sunucu açılan bir ortamda ayakta kalmak için mantıklı bir adım ama yinede oyuncular bilir bunu kurallarımız ve kararlarımız belli okumuşsanız bizde sağlam adımlar atıyoruz farkındasınızdır :)
Market konusunda tamamen hak veriyorum. Daha Spheresi yok adamın sitesinde Market, Donate yazıyor. Hayır tamam kazansın da bari geliri sunucu için harcasın. O da yok hepsi cebe gezmeye tozmaya. Adam milyarlar kaldırıyor. Sitesi 100 liralık site. Forum desen free template. Yahu ne diyelim. Başarılar. Renewi destekliyorum.
Neophyte
26.6001
Mesajım yanlış anlaşıldı : ) Sözüm markete falan değil, sadece yeni açılmış bir sunucu için pvp turnuvasının tarihi erken değil mi anlamındaydı : )
Yok mesajınız doğru algılandı siz beni yanlış anladınız sözüm size değildi yani market falan :) bence erken tarih değil 1 ay sonra nerdeyse 4 hafta gayet ideal hep bu düzende ilerleyeceğiz özel gün etkinlikleri olmadığı taktirde turnuvalar ayda 1 defa olacak üstad
Yavas yavas toparlanıyoruz sağlam adımlarla.


Açıkcası sunucu benim hoşuma gitti. Player sıkıntısı var bir tek oda zamanla düzelir diye umuyorum . Uzun zaman sonra birbiriyle box yapan, yardımlaşmada bulunan kişileri görmek oldukça güzel.
jimmy_ariance çok teşekkür ederiz. Zamanla oyuncularında anlıycağını düşünüyoruz.
Sunucumuzda donmalardan dolayı makinemiz değiştirilmiştir teşekkür ederiz. Renew UO
Gayet keyif alarak balıkçımı kasmaya başladığım server :) Ultima online oynayan insan oyunun nekadar detaylı ve scriptlerin de birçok hataya ve yanlışa sebebiyet verebileceği detayda ve birçok parametreye sahip olduğunu bilir. Yapılan her işe verilen her emeğe çamur atmak en kolay kolayı. Önemli olan hataların farkedilip kimse bu durumdan zarar görmeden ortadan kaldırılıp düzenlenmesi. Biz oyuncularda bi anlamda bulduğumuz hataları geribildirimde bulunarak destek olmalı, oynadığımız ve kalite olarak 1 elin parmaklarını geçmeyen bu serverlara yardımcı olmalıyız. Eleştirmek dünyanın en kolay işi ve söz konusu ultima online ise bunu birçok şeyden yapabilirsiniz önemli olan birşey ortaya koymak ve oyunu ileriye taşımak bu uğurda emek veren insanların hakkını verin demoralize edip can sıkmayın. Beğeniyorsan oynar aramıza katılırsın beğenmiyorsan da biraz ahlaklı ve tarafsız eleştirini yapar oynamazsın seçim sizin. Herkese keyifli oyunlar dilerim.
Athos desteğiniz için teşekkür ederiz zamanla kalitemizin anlaşılcağından eminiz zamana bırakıyoruz herşeyi.


Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.


Bu akşam itibari ile Training Arena açılacak olup Turnuva öncesi kolaylık amaçlı 2 haftalığına Skill Dummyler aktif hale getirilecektir. Herkese keyifli oyunlar.
bu athosda yetkili midir nedir arkadaş,bu kadar bariz reklam etme
Douala : bu athosda yetkili midir nedir arkadaş,bu kadar bariz reklam etme


Hayır değildir normal player sanırım bizi kimseyle karıştırma karalama yaptılar o kadar bişey demedik biz kimseyi karamalayız teşekkür ederiz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.