Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Öncelikle merhabalar son kez cevap verip uzamasını istemiyorum bazı şeyler yanlış anlaşılmış açıklığa kavuşturmak gerekir skandal olarak belirttiğim durum çıkan durumlar ve yorumlardan dolayı bir skandal yazısı yazmıştım ona bir açıklık getireyim . Sonrasında ismi verilmemiş ama bizim sunucumuz hakkında bir takım teoriler düşüncelerle bir şeyler söylenmiş bunlara cevap verme hakkını kendimde buldum ve cevap vermek istedim. Bu oyuna herkes emek verir herkes çalışır herkes yapar eder. Biz bu oyuna emek verenlerin her zaman emeğine sahip çıktık ama demek ki siz çıkmıyorsunuz böyle egoistçe yaklaşımınız yüzünden yıllardır sunucular açılıyor. Şu ibarenize çok güldüm. biz aylar öncesinden belirledik açma tarihimizi adamlar 1 gün öncesinden sunucu açtılar ? Server açma yasağı diye bir şey mi var veya Renew den korktuğumuz mu var ? Buyrun siz reklam verdiniz tarih belirlediniz siz açın önce mi diyecektik size bu ne saçmalıktır. Bizim sistemlerimiz bellidir alıp da ordan buraya koyduğumuz düzeltmeden bir şeyimiz yoktur siz ne kadar oyuncular ile konuştuysanız bizde sizin kadar oyuncularla konuşup onların fikirleri ve istediklerini oyuna yansıtarak denemeler yaptık ha biz ne yaptık bunu belirtmedik tarih vermedik geri planda kalarak işlerimizi bitirdik. Bu demek değildir siz acın önce biz açmayalım istediğimiz tarihte istediğimiz saatte sunucu açabiliriz. Emekten bahsediyorsanız burada bizimde emeğimiz var bakın bu saatte uyumadan sunucumuzda ilgilenmekteyiz kadromuzla beraber. Kaliteli veya kalitesiz diye ben hiç bir sunucuyu eleştirmem çünkü hani hak hukuktan bahsediyorsunuz ya eleştiri yaparken dikkat edin bütün açılan sunucularda illaki emek vardır. Sunucunuzun uzun ömürlü olmasını tabikide isterim neden istemeyeyim ? ama dediğim gibi söylemleriniz çokk komik biz sunucu açıcaktık tarihimiz belliydi ama bizden önce açan sunucu bizi geriye götürdü çok yanlış bir tutum oyuncuya bırakın böyle şeyleri oyuncular nerede isterse orada oynasınlar size gelmek isteyen size gelsin bize gelmek isteyen bize x e gitmek isteyen oraya bizim egolarımız yok biz sadece hizmet veriyoruz sitemize Market ibaresi koymuyoruz. ,O kadar kisi karalama yapmış bana takılması komik :) tabi dimi biz 1 gün önce actık. Birde eskiyi bozmadan yazmıssınız. Bu sunucudan önce Alcor Uo mevcut onları başarısıda ortada cok iyiler ve onlarda eskiye yönelik kendilerine has bir sunucu yaptılar neden desteklemiyorsunuz?

Ayriyetten sizin sunucunuz için öz eleştiri yapayım Lethal adlı sunucunun packiyle acılan bir sunucunuz var. Lethal sahibi bıraktığını yazdığı sitesinden zaten belirtmiş bunu zaten yazıyı siteye girip görebilirsiniz hala daha durmaktadır. Onun packini alıp düzenleme yapmışsınız ben kalkıp da burada size bu konuyla ilgili çirkeflik baltalama yapmadım her neyse gerçekten düşünceleriniz çok yanlış diyeceğim sey iğneyi ilk önce kendinize batırın eleştiri ve karalama yapmadan Bu 2 arkadaş bizim sunucu oynayıp ilk gün dungeon chestlerde çıkan timer sorunundan dolayı chest kasaları üst üste biriktiği için 3-5 set tamamlamış arkadaşlar simdi bunları bize karsı koz kullanıyorlar biz bu arkadaşlar ile konuştuk o kadar emek verdiniz dedik ve devamında oyun içine karışmak istemiyoruz ilk gün olarak chestteki itemleriniz sizde kalabilir dedik.


Bu arada bu arkadaş sunucumuzda oynamaktadır saat 07.11 ' dir



Bu konu -wisQuen- tarafından düzenlendi(2015-02-01 09:21, 9 yıl önce)
Sen Kendin koyduğun Chestin Süresini bilmiyosan burda player suçlu değildir madem geldin Gördün silseydin o anda ! Silmedin neden çünki yaptıgın hatayı kabullendin ! gelip burda aglama bi sorundan dolayı set yapmış diye ne yapıcaktı adam ? spawn olmuş chesti almasınmı yada senden izinmi almalıydı bu chest spawn olmuş bi gm e sorayımda oyle alayım diye ? Daha sistemi oturtmamışsın ama adamı jaile atıp Bug yaptı diye 4 kişi başına uçup stone edip "sus , ben sus dedimmi susucaksın Tamammı" diye başlayan.. Forumlarda eleştiri yaptığı için adamı banlayanda sizlersiniz.. zaten banlamasanda sanki senin derme çatma serverindemi oynayacagız ? Renew e laf sokuyorsun ama önce bi kendi serverine bak bug dolu. Bi gir önce onları fix le sonra gel burda millete aşık at. hadi eyw
Ben laf sokmuyorum arkadaslar sizin yazdıgınız yazı üzerine yorum hakkı dogdu ve yorum yaptım. Chestler ilk gün timerlarında sıkıntı vardı ve kabul ettik sizede söyledik bunu geri alabilirdik ilk gün diye silmedik 3-5 parca set icin bir şey yapmak istemedik. Hata sömürmedir bunun cezası jaildir biz bu uygulamayı yapmadık. Taa ki burada yorum yapıp kötülemeye başladınız bizde oyunda hata sömürmeden cezanızı mevcut kılıp cezayı uyguladık sonrasında bizi tehtit edip resimleri foruma koyucam gibisinden şeyler diyince karakteriniz silinmiştir. Eleştiriden degil hata sömürme ve terbiyesizlikten. ve karalamaya devam ediyorsunuz. Arkadasların konusunu kirletiyorsunuz.

Bu konu -wisQuen- tarafından düzenlendi(2015-02-01 09:56, 9 yıl önce)
Burada benim size veya herhangi birine karsı bir uslup bozuklugum olmadı staff arkadaslarımızında olmadı. Böyle tahrik edici konusmalar yapmaktan vazgecin gercekten forumu kirletiyorsunuz suan olay kisisele yansıyor. beni zan altında bırakarak cevap hakkı bırakıyorsunuz. ama cevabım son kez yazıyorum size gercekten tekrardan yazı yoktur size. Biz sizi neden banladıgımızı acıkladık sizin uslubunuzdan kimin kufure yatkın oldugu bellidir .
Arkadaşlar polemiğe gerek yok ben 2000 dan beri ultima online aleminin içerisinde bir insanım 12 yaşımda başladım daha ilk okul öğrencisiydim o zamanın tadını hiç bir sunucada bulamayaccaksınız buna benim sunucumda dahil bize o yaşta dürüstlük, doğruluk ve adalet gibi kavramlar öğretildi ve hatta bu kavramların bir kısmıda bu ultima online denen oyunun içerisinde tanıdığımız insanlar tarafından öğretildi ben kismeyi suçlamıyorum bizden önce sunucu açtı diye kendince en mantıklı kararı vermiştir kim açtıysa bizim için mühim birşey değil umarım o arkadaş için hayırlı olur istediği yere gelir ben kimseyle tartışıpta burda laf kalabalığı yapmak istemiyorum hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Bizimde web sitemizde eksik şeyler var tez zamanda onları düzenleyeceğim dün gecemi hastanede geçirdim muğla gibi bir memleketten erzuruma geldim hastalandım 2-3 gündür yatıyorum iyileştiğim taktirde kaldığım yerden devam edicem bunu bilin yeter.


Hepinize teşekkür ediyorum. Tartışacak bir konunuz varsa başka bir başlık altında tartışın burası Renew UO tanıtım alanıdır tartışma alanı değil.
Efe TATAR : Sunucu sahibi Crany ( fırat ) olur :) daha önce 123123 tane proje açıp edit yapıp kapatıp tekrar açan klasik insanlar işte neyse bu kadar yeterli sanırım.

Sen bence git kendi toplama packlerle açmış olduğun benim değil benim değil demekten bir hal olduğun sunucunda soyguna devam et..

Git biraz kasılmış car sat ne bileyim hacklemediğin serverler için hackledim diyerek git biraz server sahiplerini soy..

Sen insanlara akıl öğretecek son kişisin bu camiada..

-wisQuen- sende istersen bu tür açıklamalarını gidip kendi server başlığında yap, server sahibi olarak hiç yakıştıramadım..

Başarılar Renew..
Kingston teşekkür ederim kardeşim saol. o gereksizi de boşver elinden geleni ardına koymasın.
Sunucu da multi ,sandbox açılmaması en büyük güzellik bence.Kimse kimseyi kandırmasın .Bir işi doğru yapıyorsanız ,server tutmasada güzel anılarla ayrılırsınız.Pvp serverı gibi ne idüğü belirsiz itemleri sistemleri eklememeniz iyi olmuş.Kaldıki playerı hak etmeyen o kadar çok sunucu varki .

Sanırım şu an açık olan ROA ve renew en temiz sadece sunucu.ROA da mükemmel bir tasarıma sahip sunucu ama değer bilene işte 5 online player yok.Bizim gençlik alıştı artık kalitesiz pvp serverlarına istiyorlar hemen item olsun bir kasadan 2m çıksın.O yüzden kaliteli serverlar can çekişiyor kıymet bilen cidden yok bu zamanda.

Renew player kaygısı oldugunu sanmıyorum.Öyle bir opsiyon olsa multiyi dayar .Multi tamamen saçmalık anca kendini kandırırsın egonu tatmin edersin .Sonuçda 70 kişide olsa hali hazırda 20 30 kişi online var .İsmi lazım değil şu an açık olan bir levelli sunucu var 45 online var .Dedim iyi maşallah sonra bir baktım 1 kişi sadece kendi dahi 9 client açmış komik yani böyle şeyler gereksiz.

Renew de kalitesini bozmadıkdan sonra player yüzünden 2 ay sonra kapatırsa .Kimse sahibine kapatti gitti vay bilmem ne demez .Server iyiydi player yoktu kapadı adamlar napsın der geçer.İşte iyi temenni ler le ayrılmak bu şekilde olur.


Tekrar başarılar dileyim kolay gelsin.
Superadminstrato çok teşekkür ederim düşüncelerini bizimle paylaştığın için server kapanmıycak hiç bi şekilde oyuncularda farkına varıcak kalitenin zamanla multi konusunda açmayı düsünmüyoruz acıpta oyuncuları gelecek kişileri yanıltmak istemeyiz hiç bi türlü şuan hersey yolunda zamanla kim kalır kim gider herkes görücez gerçekleri gören herkese teşekkür ederim.


Kingston çok teşekkür ederiz başarıların için artık yorulduk biz çoğu yoruma göz yumuyoruz ama yinede doğruları bilen insanlar çıkıyorlar.

Bu konu zepzone tarafından düzenlendi(2015-02-01 17:36, 9 yıl önce)
Merhaba , uzun yıllardır ultima alemınden uzak kaldım (tek tük 1 - 2 aylık denemelerim dışında) . ama sık sık forumları takip ediyordum , şöyle bir konuya deginmek istiyorum ; bugun yine forumları okuyordum ki yakın zamanlı acılmış 2 sunucunun tum özelliklerini ve yöneticilerinin uslup larını dikkatle inceledim . ve buraya yazma geregi duydum . lafı uzatmadan söylemek istiyorum renew uo isimli sunucu her açıdan kalitesini ortaya koymuş durumda ---- Hele n...a isimli , alt başlıktaki sunucunun yönetici arkaşının üslübu oyuna bakış açısı gerçekten rezalet --- Simdi anlıyorum ki Ultimanın bu duruma gelmesinde bu şekilde yönetici ve sunucuların çok büyük etkisi olmuş neyse asıl söylemek istedigim Renew uo yöneticilerine ; bu kalitede ve gerçekten emek gerektiren böyle sunucuyu oyunculara sundukları için gerçekten Teşekkürler .


Şaibeye ver bırakmamak adına ; U-S de kullandıgım üyeligin açılış tarihine bakabilirsiniz , renew ile en ufak bir alakam yoktur . Hatta şuanda pc de Ultimada dahi bulunmuyor :) ve büyük ihtimal ile oyunada başlamayacagım. Ama sunucunun güzelligi , verilen emek , oyuna bakış açıları gerçekten çok hoşuma gitti . En azından bir teşşekkür'ü hak ettiklerini düşündügüm için sabahın 6 sında buraya yazdım .
Allah razi olsun kardesim biz de boyle yorumlari duydukca daha da sevk ile isimize odaklanmaya calisiyoruz bu aralar biraz sıkıntı yasadik hastalik yakamizi birakmadi ama var gucumuzle yolumuza devam edecegiz. (Telefondan yazdim yazim hatalarim icin kusura bakmayin)
arkadaşlar server açık. test falan sürecinde değil. ama milyar tane hata var. scripter diye dönerci almışlar herhalde servera.

kryss ile attan düşürme ve paradarbe veriliyor. a dagger, +9 kryss'ten daha çok ve daha isabetli vuruyor. resisting spells açık ancak biz söyleyene kadar düzeltilmedi. en son bugün olan olay benim kafamı attırdı, paylaşayım ki bu sunucuya girip zaman kaybı yaşamayın.

resurrection scroll yapılırken 4 tane malzeme kullanılır: 1 boş scroll, 1 ginseng, 1 garlic ve 1 blood moss. bunların toplam ağırlığı 0.4 olması gerek. en azından bu sunucuda öyle olduğunu hesapladım. her neyse; resurrection scroll yazdıkça weight +1 +1 şeklinde artıyor. önce bir staff geldi, anlattım "beynim durdu bir sn." dedi ve sonra scripter geldi. ona da anlattım durumu. "düzelmiş olması lazım, bakar mısınız?" diyor ama düzelme yok.

ulan yapılacak tek şey item.scp'ye girip resurrection scroll'un weight kısmına gerekli malzemelerin ağırlığı kaç geliyorsa onu yazman. sen daha bunu yapamıyorsun -ki 5-6 kere bu düzelmiş olması lazım sürecinden geçtik- efendime söyleyeyim kryss paradarbe verip attan düşürüyor. niye server açıyorsun abi sen?

oynamayın burada arkadaşlar. ha, şu pvp turnuvası ayağına girip paralarını yemek istiyorsanız girin. alın parayı sonra da keyfinize bakın. gerisinde adım atılmaz.
teşekkür ederiz saygı duyarız daha iyisi açarsın umarım kardeşim
Konusanlar elbet olacak kryss paradarbe vuruyomus da yok efendim attan düsürüyomuşda düzelttik işt gözden kaçmış bir durum bu bütün sunucuyu karalama sebebin değil ayrıca res scroll u istersen 0 ağırlık yapam sen item topla topla res scroll bas sat pvp serverından bi farkım kalmasın benimde sana kim dedi ki itemlerin ağırlı olacak diye bir kere az mantıklı düşünsen o kadar eşyanın birleşiminden ille 0.4 kilo çıkacak diye bi kavramda yok böyle şeyler yazarak beni çok üzüyorsunuz bizde ii ya 10 player en azndan birşeyler bilen player diye seviniyoruz ve ayrıca 200 liraya ihtiyacın varsa muhtardan belge getir ben sana 200tl verecem söz konuştuğun laflar gerçekten yakışık almıyor yazmayım dedim de dayanamadım yine. 13 şubatta evime geççem o saatten sonra herşey düzgün ve güzel olacak emin olun.
Legend : Konusanlar elbet olacak kryss paradarbe vuruyomus da yok efendim attan düsürüyomuşda düzelttik işt gözden kaçmış bir durum bu bütün sunucuyu karalama sebebin değil ayrıca res scroll u istersen 0 ağırlık yapam sen item topla topla res scroll bas sat pvp serverından bi farkım kalmasın benimde sana kim dedi ki itemlerin ağırlı olacak diye bir kere az mantıklı düşünsen o kadar eşyanın birleşiminden ille 0.4 kilo çıkacak diye bi kavramda yok böyle şeyler yazarak beni çok üzüyorsunuz bizde ii ya 10 player en azndan birşeyler bilen player diye seviniyoruz ve ayrıca 200 liraya ihtiyacın varsa muhtardan belge getir ben sana 200tl verecem söz konuştuğun laflar gerçekten yakışık almıyor yazmayım dedim de dayanamadım yine. 13 şubatta evime geççem o saatten sonra herşey düzgün ve güzel olacak emin olun.

cry me a river. bitti mi ağlaman? sunucuyu sen gerçek oyuncuya açıp da "kryss attan düşürüyormuş da düzelttik işte." diyemezsin. DİYEMEZSİN.

13 şubatta evine geçmen oyuncuyu ilgilendirmez. test olarak açsaydın sunucuyu, kimse ağzını açmazdı. resurrection scroll ağırlıksız olsun diyen de olmadı. çantadaki malzemeyle yapılan bir item o malzemelerin toplamından daha ağır olamaz. mantık işi yani.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.