//uğur

kendi başlığınızda bu içerik var. tekrar burda yazılmasının bir anlamı yok.

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2015-01-27 13:53, 9 yıl önce)
Sunucuya caner destek verdiği için bende bi heves açılsada baksam diye bekliyordumda
Bu Douala denen arkadaş biraz kafamı karıştırdı.Kendisi biraz boş insan.Zamanında yaptıgı yorumlardan belli etmişti kişiliğini...

Yinede başarılar diler ve başarılı olcagınıza inanırım caner ve ultimadestek gibi destek verenler varken kötü bişey çıkmayacağına inanıyorum.
2 – Istenilen Tavir
...veya birbirimizle nasil gecinmemiz gerektigi

Platform icersinde düzgün bir birliktelik saglamak amacli, daima düzgün ve saygili tavira bagli kalinmalidir. Özellikle asagidaki maddelerden kesinlikle kacinilmasi gerekir:

- Hakaret
- Düsmanca yaklasim ve provokasyon
- Karalama
- Gereksiz polemikler
- Küfür ve Siddet

Bu konu System_Error tarafından düzenlendi(2015-01-27 01:11, 9 yıl önce)
Önceden yaz tatili olur sunucu bolluğu yaşanırdı.Bu aralar kışında server açmak revaçta.Hayırlısı olsun, burada insanların yaptıkları hataları(sunucu açıp kapamak hata değildir)yazsak efesinden bilmem nesine bu forumda barındırmamak gerekir.Ama doğruyu söylemek her zaman suç o yüzden eleştiriyide övgüye de açık olun işinize bakın.

Tek sıkıntımız şunu anlayamamak sanırım,olmuyor artık yeni sunucular olmuyor tutmuyor.Başarılar kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar ,

Renew UO sahibi olarak buradayım ben 2007'de kapattığımız sunucuyla birlikte ultima online bıraktım fakat yeniden açıyorum hiç kimse açılmamış sunucuya market sistemi olcak para kazancaklar orda burda anlatıcaklar diyemez veya örnek veremez çünkü benim hiç bir şekilde paraya ihtiyacım yoktur o yukarıdaki kişi yanlış konu üzerinden buraya yorum yapma gereği duymuş bunları tartışma bölümünde konuşsun lütfen.Ben bir cafe sahibi yada bu işten para kazanacağım hiç bir sektörde bulunmadım kendi geri dönüşüm fabrikalarım bulunmaktadır.Bu serverı açmamın nedeni zevk ve eski alışkanlıklarımı unutamamaktır açıçağımız sunucunun hiç bir maddi sıkıntısı olmuycak ve kapanmıycaktır.Bu konu üstünden artık buraya yorum yapmayınız daha fazla gerilim ve olaya gerek yoktur.Beğenen beğenmeyen saygı duyarım herkese teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Hep derlerdi Ultima Online coluk cocuk eline dustu diye inanmazdim eskiden insanlar bir yazi yazacaginda heyecanla okur iyi veya kotu demeden tesekkur ederdim simdi bakiyorum kendini birsey sanan yorumcu olmus ozelliklede Efe bi laf vardir bilirmisin koyunlar cobanlar falan heh iste sen isine bak aslan parcasi biz isimize bakalim Lethal uo mus da yok canermis de Nebula pack yayinlanmasaydi ne olacakti sen o super ustun zekan ile 0 dan oyun yazacaktin sanirim bende bir cok sunucunun acilmasinda yardimda bulundum bu illr o sunucularin benim kopyam oldugunu gostermez veya onu kapatip bunu actigimizi gostermez Caner lethali kapatti ki caneri cok eskiden tanirim script e basladigi zamanlar hep destek vermisimdir. O kapatti ve biz eski arkdaslar sunucu acmayi dusunduk caneri aramiza aldik lethal uodan bize gelen tek sey canerdir. Telefonla yadim hatam olduysa affola. ve Efe az biraz karakterin varsa senden ricam onuda al bu baslik altindan cik.
Sunucu sahibi Crany ( fırat ) olur :) daha önce 123123 tane proje açıp edit yapıp kapatıp tekrar açan klasik insanlar işte neyse bu kadar yeterli sanırım.
Skandal..

Bu konu -wisQuen- tarafından düzenlendi(2015-01-27 02:11, 9 yıl önce)
Novice
-0.500001
Efe tatar yorum atıyonda seni kaç kişi ipliyor onu bi düşün istersen kardeş
Başarılar
Awe çok teşekkür ederiz.
Başarılar dilerim. Ben de takipteyim. Ayrıca Efe Tatar'ı kulak arkası edin. Allah bir dese, insan şüpheye düşer.
Tesekkurler arkadaslar cok saolun. Zaten onu adam yerine koyan yok beni kizdiran sey kaliteli bir platformdu burasi bu adamlari burda neden barindiriyolar ki. Umarim hepimiz icin hayirli seyler yapacaz arkadaslar.
Novice
11.9
Şöyle uzaktan ufak bi inceleme yaparsın bu sunucu olur dersin ya ha işte ondan, başarılar
Eyvallah kardesim boyle dusunceleriniz bizi daha cok motive ediyor umarim olmustur hersey hepimiz icin yani sizin icinde degil bizim icinde hep birlikte olabilmek icin.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.