Stat Cap: 225
Skill Cap: 700.0
Sunucu Türü: Sphere
Version: .56b
PH: %100


Stones UO
Rehberimiz

-Sistemlerimiz-
Dungeon Finder / Dungeon Finder Video Tanıtım
Factions
Hazine Haritaları
İlan Panosu
Kale Fetihleri
Paragon
Questers
Virtue Stone
Basket Weaving
Staining

Aile kurulumu vb. gibi şeyler zaten her sunucuda olduğundan sistem saymayıp detay vermiyorum, merak edenler rehberimizden ulaşabilirler.

Oyun tarzı ile alakalı script'ler alışılmış tarzda yazılmakla beraber, bonusların işleyişi, eritilen silahlardan elde edilebilen ingot'lar gibi konular alakalı skill'ler ile bağlantılı olacak şekilde ayarlandı. En basit tabirle sunucudaki çoğu beceri "ne kadar ekmek o kadar köfte" mantığı ile işlemekte. Bu konular ile ilgili dökümanlar, sitemizin sol tarafında bulunan Ultima Online Rehberi'ndeki Genel Bilgiler kategorisinde yer almaktadır.

Sistemler ise yenilikçi tarzda ve alışılmışın dışında hazırlanmıştır. Örnek vermek gerekirse, Dungeon Finder sistemine göz atarsanız; Birbirini hiç tanımayan oyuncuların beraber girebilmesine olanak vermesi, farklı bir mekaniğe sahip olması (tank vb.), votekick, düşen oyuncunun yerine girilebilmesi gibi özellikleriyle alışılmış dungeon sistemlerinden ayrılmaktadır.

Young Fortress
Young Fortress yeni karaktererin kullanımına açılmıştır. Bu alanda yeteneklerinizi geliştirmek için gerekli eğitmen ve alanlar bulunmaktadır. Alanda 10dan fazla quest bulunmaktadır ve eklenmeye devam ediliyor. Kamp alanında oyuncular birbirlerine saldıramaz, npc'ler oyunculara saldıramaz ve kamp alanı dışında yalnızca npcler oyunculara saldırabilir ve hasar verebilirler.

Magery yeteneği bulunmayan ve parrying skill'ine sahip warrior karakterler, Drake gibi orta seviye yaratıklara kalkan ve silahlarıyla kafa tutacak düzeye geldiler. Dungeonfinder sisteminde olduğu gibi kalkanınızla yaratıkların vuruşlarını yüksek oranda engelleyip az hasar alırsınız.



Kamp alanından çeşitli ekran görüntüleri








Bağlantı programımız tarafımızca kodlanmış olup, sadece bir bağlantı programı değil oyuncuya yardımcı olabilecek pek çok özelliğe sahiptir.

Status Bar
Eski tarz status bar'ı açar. Bu status bar client'ten bağımsız olarak hareket edebilmektedir. Oyun simge durumuna küçültülmüşken de karakterinizin durumunu takip edebilirsiniz. Aynı anda 2 status bar da kullanılabilir.

Çözünürlük
Client'in çözünürlüğünü 1024 x 768 gibi normalde bulunmayan değerlere getirir. Bu işlem için client'in kapatıp açılması gerekmez, ancak değişiklik ilk uygulandığında görüntüde bir takım bozulmalar olur, oyunda bir miktar hareket edince düzelir.



Bu konu Aradhell tarafından düzenlendi(2012-05-11 23:20, 11 yıl önce)
Bir konuya cevap yazmadan bakıyorum bir sunucu daha açılıyor maşallah başarılar dilerim sizlerde hoş geldiniz :))
Silindi
Novice
0
Forum çok hoşuma gitti başarılar dilerim.
Site Magic Arrow diye hatırlıyorum, başarılar.
Site benim tarafımdan yapıldı zaten Magic Arrow'a. Kenarda çürümemesi adına, burası için de kullanma kararı aldım. Sitenin kullanılacağı 2. ve son sunucu olacak zaten :)
Başarılar ..
bakalım uo mafyaları buraya da çatacak mı sdf
Başarılar, kaliteli bir sunucu olacak gibi.
Başarılar, girip oynamadan bir şey söylemek doğru değil ancak diğer sunuculardan epey farklı gibi duruyor. Mutlaka girip deneyeceğim, yıllardır oynamadığım ultimaya geri dönmek nasip olur belki...
Adept
4.3
Merhabalar,

Kullanilan mail listelerine dikkat etmenizi öneririm. Mail listesinin baska bir sunucudan veya platformdan oldugu asikar, fakat kayit esnasinda kullanicinin onayini almadan bu tarz bilgileri reklam ve benzeri seyler icin kullanmak ne etik, ne de yasal.

Sevgiler,
Neran
Sistemleri oldukça başarılı, cogu serverda olmayan ve hayal ettiğim şeyler mevcut. Şimdiden güzel olcağa benziyor. Sabırsızlıkla beklıyoruz.
Başarılar.
Başarılar dilerim..
Başarılar
Başarılar Arkadaşlar Bakmaya Fırsat Bulamadım Ama Güzel Bi Sharda Benziyor...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.