Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Konu kapanmıştı ama sen sanki gene açtın :D. Neden ihtiyaç duyduysan :)
Güncel kalsın konu :)
hala mail atiyorsunuz, bunu kesmenizi rica ediyorum. baydi.
Neran : Merhabalar,

Kullanilan mail listelerine dikkat etmenizi öneririm. Mail listesinin baska bir sunucudan veya platformdan oldugu asikar, fakat kayit esnasinda kullanicinin onayini almadan bu tarz bilgileri reklam ve benzeri seyler icin kullanmak ne etik, ne de yasal.

Sevgiler,
Neran

+1 Junk mail dolmuş yaf 7 8 tanede atılmaz ki ?
Connector Download connector yayınlandı.
Silindi
Banned
0
Connector'de 64bit Desteği var mı acaba ?
Evet 64bit üzerinde çalıştırabilirsiniz.
Belliki bu mailler bir platformdan alınmış, niye diye sorarsanız ben bu bahsi geçen sunucularda hiç oynamadım. Zaten bu msn adresimi ben yetkili olduğum sunucuya geçtiğimde açtım, ultima online sunucusu olarakta bi pyramidde oynamışımdır birde arcanumda. Eğer illa reklam yapmak istiyorsanız, sağ bannerlar ile en üst bannerlardan biri boş. Ücretini ödeyin ve reklamınızı dilediğiniz gibi yerleştirin. Ha alcak paranız yoksa, o zaman bu işe bile girişmeyin. Çünkü hevesinizi alma peşinde olduğunuzu anlarım.

Not: Amacım sunucuyu karalamak yada eleştri yapmak değil fakat zaten birçok gereksiz mail geliyor ve sizinkilerle de uğraşmak istemiyorum. Bunu neden özelden atmadın diye sorarsanız, burada birçok kişi bu şikayeti belirtmiş, buna rağmen birşey yapmıyorsanız bazı şeyleri yüzünüze vurmak gerekir. Teşekkürler;

Açılcak sunucunuzda başarılar ve umarım iyi noktalara gelirsiniz.
Silindi
Apprentice
17.2
Banada az önce mail geldi sunucu açılıyor diye öncekinden farklı bir mail, connectoru koymuşlar indirdim.

Connectorun tasarımı hoş olmuş ayrıca çift client desteği hoşuma gitti :)
yalniz, arada cevap verilmis postlara ama bir ozur bile dilenmemis. istediginiz kadar mukemmel sunucu olabilirsiniz, ben oynamam acikcasi.
Some_one : Belliki bu mailler bir platformdan alınmış, niye diye sorarsanız ben bu bahsi geçen sunucularda hiç oynamadım. Zaten bu msn adresimi ben yetkili olduğum sunucuya geçtiğimde açtım, ultima online sunucusu olarakta bi pyramidde oynamışımdır birde arcanumda. Eğer illa reklam yapmak istiyorsanız, sağ bannerlar ile en üst bannerlardan biri boş. Ücretini ödeyin ve reklamınızı dilediğiniz gibi yerleştirin. Ha alcak paranız yoksa, o zaman bu işe bile girişmeyin. Çünkü hevesinizi alma peşinde olduğunuzu anlarım.

Not: Amacım sunucuyu karalamak yada eleştri yapmak değil fakat zaten birçok gereksiz mail geliyor ve sizinkilerle de uğraşmak istemiyorum. Bunu neden özelden atmadın diye sorarsanız, burada birçok kişi bu şikayeti belirtmiş, buna rağmen birşey yapmıyorsanız bazı şeyleri yüzünüze vurmak gerekir. Teşekkürler;

Açılcak sunucunuzda başarılar ve umarım iyi noktalara gelirsiniz.

Zaten konu açılabiliyorken yukarı banner koymanın kime ne faydası oluyor açıkçası merak ettim. Ultima ile alakası olan herkes zaten gündem bölümünü takip ediyordur.

Bu konu zak tarafından düzenlendi(2011-07-01 04:50, 12 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Shatrian : yalniz, arada cevap verilmis postlara ama bir ozur bile dilenmemis. istediginiz kadar mukemmel sunucu olabilirsiniz, ben oynamam acikcasi.

Madem bu şekilde playerlar serverdan uzak tutulabiliyor, bende server açarsam revo nebula pyramid hakkında reklam mailleri atayım insanlara serverları boşaltayım bu şekilde herkes bana gelsin :D
Belli ki, bir şirketten alınmış bu mail adresleri benim 3-5 serverda kullandıgım 5-6 senelik mail adreslerine bile mail gelmiş.
Bu işi piyasadaki fiyatı aşağı yukarı, 200 ile 500 lira arasında değişiyor, taktir ettim açıkcası reklam için bu kadar para harcamalarını.
Birden fazla mail gelmesi ise mail yollayan şirketin çuvallaması gibi gözüküyor :) Backlink satışı yapan birisiyim bu işlerle üç aşağı beş yukarı ilgiliyim tecrübelerimden yazıyorum.

SAYGILARIMLA
MEHMET ALI GUNGOR

Bu konu syn tarafından düzenlendi(2011-07-01 05:05, 12 yıl önce)
2-3 mailden ne olucak ki bu kadar abartmayın
evet bence de niye bu kadar abartıldı anlayamadım. server projeleri var sanırım gizliden
Merhabalar ,
Öncelikle ne bu arkadaşları tanımam etmem. Magic Arrow sunucusunu da bilmem. Birçok sunucuda oynamışlığım vardır. Uzun zamandır Revolutionda zamanımı çürütüp aynı zamanda para harcıyorum. Revolution'ın bana aylık masrafı 50 TL'dir. Karşılığında aldığım ise bir hiçtir. Bir Yıldır yapıyoruz denilen bir quest sistemi hala yapılacak mesela. 1 Yıldır connector fixlenecek vs. vs. vs. Ben bu serverı önce buradan okudum oha güzelmiş falan dedim. Sonra bir arkadaşım bana bu sunucunun scriptlerinini temelinin hack yolu ile çalındığını vs. vs. söyledi. Doğrudur değildir bilmem ama zaten yapıldıysa bile üzerine birçok eklenti yapıldığı aşikar. Sunucuyla ilgili tek merak ettiğim konu onca itemin aksiyon dengesini nasıl sağlayacağı ve connectorun sağlam çıkıp çıkmayacağıdır. Ben şahsen birkaç yakın arkadaşımla birlikte açılmasını bekliyorum sunucunun geçip göreceğiz. Kapanıp kapanmama , para konusuna gelirsek. Revolutiondaki gibi bir premium ve guild sistemi kurulabilir. Ben aynı parayı her ay sizler için vermeye hazırım. En azından yaklaşık 10 Yıllık Türkiyedeki uo hayatında bu yenilikleri ilk siz gerçekliştirdiniz gerçekten çok güzel. Buradan laf atan arkadaşların çoğu kendi sunucularındaki insanların ne kadar dolduğunu biliyorlar.(örnek ben) Ve Player kaybetmek istemiyorlar. Kapanacak edecek vs. diyecek arkadaşlar yorumlarına kendilerine saklasa bence daha mantıklı. Böyle yapmanız şahsen benim gözümde bu sunucuyu dahada büyütüyor. Kardeşim baksana karalama kampanyasına demekki gerçekten korkuyorsunuz. Bundan sonrada bu konu ile ilgili burayaa birşey yazmam. Bu arada mail banada gelmiş hemde 7 defa ama başarılı bir çalışma değil bence ben maili sonradan gördüm önceden görsem bakmazdım :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.