Buna da RP diyorsan ztn . sldfks git PVp oyna sen
hoxoh : Buna da RP diyorsan ztn . sldfks git PVp oyna sen

ahahaha :D sdfsdfsdfsdf

sunucu güzel başarilarin devamini dilerim ;)
Serverın ilk PvP turnuvası düzenleniyor. Detaylı bilgi için https://www.stones.gen.tr/forum/posts/1821/ inceleyebilirsiniz.
Atlı pvp alıışılmışın dışında biraz :)
ilk pvp yarın bu tarz alanda ilk pvpm olacak hadi hayırlısı :)
gerçekten güzel server. farklı ve düzgün
tebrikler sistem ve biçim olarak çok güzel bir sunucu.
Silindi
Apprentice
12.8
Yetkililer nsaıl bu kadar çabuk güncelleme ve ilgi alaka sağlayabiliyor aklım almıyor açıkcası.
Playerlar şunlarda hata var şunlar buglı şunları ayarlarlarsanız iyi olur diyorlar 20 dk sonra 20 tane güncelleme çat çat ayarlandı diye :D
Aşırı hızlı ve ilgililer.

Zaten siteyi takip edenler görmüştür her gün güncelleme yerini güncelliyolar.
Sunucuya cumartesi günü Mustang ve Zostrich Ostard sapwnları eklenecektir.

Halihazırda Llama, Forest Ostard ve Oclock spawnları bulunmaktadır.
başarılar.
Başarılar Dilerim.
Farming ve Staining sistemleri eklenmiştir.

Çiftlikleri arctitech vendorlardan 250k civari altın ile satın alabilirsiniz.

Çifliği kurduğunuzda anahtar da çantanıza düşer. Anacak kapıyı açmak için anahtar gerekli değildir, sahibi kapıyı anahtarsız da açabilir.

Çiftliğinizi yenilemezseniz tıpkı evler gibi 1 hafta içinde silinir, çiftliğinizi yenilemek veya kaldırmak için çiftliği tabelasını kullanabilirsiniz.

Ekim yapmak için ekmek istediğiniz tohuma çift tıklamalı ve çiftlikteki boş bir noktaya target almalısınız. Bu şekilde bitkinizi ekmiş olursunuz, bitki ekildiği anda en ufak boyu ile topraktan çıkar.

Bitkiler 12 saatte bir defa sulanmalıdır, sulanmayan bitkiler solar. Bitkileri sulamak için gerekli olan farming pitcher'i glassbowing ile üretebilirsiniz.

Farming pitcher direkt olarak denizden veya water tublerden doldurabilir. Water tubler 50 birim su tutabilir ve carpenter'ler tarafından üretilir.

Water tubleri su ile doldurmak için çift tıklamalı ve suya target almalısınız.

Bitkilerin büyüme periyodu 24 saattir. 24 saat periyodunu dolduran bitkiler boy atar. Maksimum boya ulaşıldığında bitkilerin büyümesi durur ve hasat edilebilinir.

Bitkilerin durumunu bitkilere çift tıklayarak takip edebilirsiniz.

Tohumlarımızı ekip suluyoruz, ektiğimiz andan itibaren 12 şer saatte 1 sulama yapmamız gerekli ve 2 periyotta bitki 1 boy atar.


Bitkiler 4/4 olgunluğa ulaşınca çift tıklayarak topluyoruz. Eğer toplamak istemiyorsak kurumamaları için yine de sulamalıyız.

Renk oluşumu ve çaprazlamalar ile ilgili bilgiyi https://www.stones.gen.tr/staining_254.html adresinden alabilirsiniz.
belki yüzlerce kişi yok ama teknik açıdan bakarsak türkiyede bir stones var bir de diğerleri. keşke ultimanin öldüğü şu zamanlarda değil de daha önce açılsaydı. bu sunucuyu girip denemeden diğer sunucularda oynayanlar ultima online ölüyor deme hakkına sahip değiller.
Son zamanlardakı sistemleriyle Türkiye'deki uo serverlarından en ıyı scrıptlerinden birine sahip oldugunu gostermiştir. Ancak bu başarısı player onlıne a aynı sekılde yansımıyor ne yazıkki. Böylesine her dakika ilgilenilen ve her sistemiyle göz dolduran serverın player umarım iyi yerlere ulaşır.
zak sonuna kadar haklı. Bu sunucunun diğerlerinden farkı scriptlerinin tamamen Firot tarafından yazılması. Bu da bize oyuna ilk başladığımız dönemleri hatırlatıyor. Örneğin bir studded set bile alıştığımız gibi 25 armor vermiyor, 15 armor veriyor. Daha iyi armor değerleri alabilmek için dragon kesmeniz ve tailor kasmanız gerekli. Tabii parasını verip de alabilirsiniz. Çoğu script packli serverlarda yapılanlar gibi ph %100 ama binek bulamazsınız tribi bu serverda yok. Binekler random spawn oluyor ve player sayısına yetecek kadar hatta daha fazla binek çıkıyor. Neyse daha fazla anlatmaya gerek yok oynamaya başlayın en azından alın account bakın bir ortama. Başlayacak olanlardan da yardıma ihtiyacı olan olursa stones uo forumlarında asdasmaker a ö.m atın cevaplarım yardım etmeye çalışırım. İyi oyunlar hepinize.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.