Geçmiş olsun ne diyelim.

Sql'i de verin bari, vatana millete yarasın. (kendim için değil, ben çıkarabilirim sql'i, hatta kufur scriptiniz çok hoş)
Ultio : Scriptleri inceledim ancak o kadar ahım şahım bir kodlama yok, bir çok sistem yeniden yazılmış ancak uo-esenyel projesinin scriplerinde tamamen bir framework havası olacağını düşünüyordum. Scriptler eski düzen aşşağıya doğru yazılmış. Bir çok yerde fonksyonlar kullanılmış ancak bu fonksyonları biraz daha sistemi rahatlatıcak şekilde yapabilirdiniz..


sana yorum yap diyen oldumu lan
Expert
34.0001
Geliştiricisi olarak küfür sisteminin kullanılmasını pek tavsiye etmiyorum =)
Sahsen ben cok mutluyum zaman heba etmemis olduk
Sunucuya, Packini indirecek kişiler kadar oyuncu girecek miydi ? Merak ettim..
Deniz 77 site onlineda site kapandı. Sence girecek miydi?
açıkcası boktan iş yapcaklarına script yayınlamak güzel olmuş açanlar düzeltip açsın nede olsa herkez öyle yapmıyormu ? ( kötü manada demiyorum ) . Merak ettim indircem uo ile uzun zamandır ilgilenmiyorum uo script 'iyle de ilgilenmiyorum ama bakıcam indirip , ama böyle birşey olcağını tahmin etmiştim ;)

Geçmiş olsun Slothere emeğine yazık olmuş.. Harita olayında ki mantığınız çok hoşuma gitmişti , hep diyordum uo ya göre o map büyük en azından Türkiye için.. Sıf o map olayını denemek için fikrini sunucu işine girerdim yazılım desteği vermek için fikriniz mantığımla aynıydı erkenden kapanması iyi oldu ama keşke açılsaydıda kafamdaki merakı giderebilseydim olurmu diye?
Sunucu forumunda ve sitesinde 50+ çevrimici oyuncu vardi.

Yine NERAN yine hüsran , yeter be NERAN.
Esenyel'inde başarili olacağini biliyordum fakat sonu nimloth gibi olucakti , çünki herşeyden çok çabuk sıkılıyorsun NERAN.

Slothere'yi tebrik ederım , böyle bir açiklamadan ötürü.
Yüklenmeyin arkadaşlara bu kadar. Hayatta hep işler yolunda gitmez. Bir talihsizliktir. Umarım tekrar toparlanırlar. Bu gibi güçlü projeler oldukça, UO hayatta kalacaktır. Yoksa hep beraber KO'ya geçelim.
Bu benim son yakalayabildiğim bundan daha fazlası oldu ise bilemeyeceğim artık.



Dosyanin oldugu siteyle ilgili bir bilgilendirme ..
@T4Z Bitdefender Internet Security hiç birşey bulamadı. Bence inanma onlara. Dosyayı indirdim inceledim. scp dosyalarından başka birşey yok.
Dosyada degil sikinti sitede uyarmak istemistim sadece
Ne diyelim geçmiş olsun. Böyle birşey olacağını baştan beri biliyordum. Niye bilmiyorum ama benim düşünceme göre, bir sunucuda en fazla tüm işlerle uğraşabilecek 2 yada 3 yetkili olmalıdır. Tabi bu iki yada üç yetkilininde fikir ve görüşlei aynı olmalı, ortak bir düşünceye hizmet etmelidir.. İnandıkları ve düşündükleri yolda ilerliyorlarsa, hiçbir engel onları engelleyemez yada yıpratamaz... Ha elbette bazen, fikir ayrılıkları, görüş ayrılılıkları olmalı.. Arasıra tartışmaları doğaldırda böyle aniden kapatma kararı olması çok kötü olmuş. Hani sonuçta bir yönde hep birsen, hata yapa olasılığın çok yüksektir.. Herneyse çok fazla detaya girmeye lüzum yok. Yinede Slothere'nin böyle bir davranı sergilemesi çok hoş olmuş. Ya bugün olacaktı yada ileleyen ay yada günlede. Zararlı ''yetkililer'' değil, ''oyuncular'' çıkacaktı.. Tebrik ediyorum ama pack'ini paylaşması pek hoş olmamış. Sonuçta, üzerinde kendi emeği vardı ve 13-15 yaşında ki (deniz hariç :asik2) çocuklar bu packi kolayca kullanıp, sunucu açmaya kalkacaklardır. Yani 1-2 aylık sunucular daha doğacaktır.. Neyse çok uzattım;

Hayırlı geceler

*Not: Klavyemde ki bir sorun nedeniyle, bazı tuşlara basmıyor yada basmama rağmen çıkmıyor. Eğer ki cümlelerde kelime eksikliği varsa, şimdiden özürdilerim..
Okadar ümitlenmiştikki 1.5 ay sırf bu projeyi bekledik ve hayal kırıklığına bir kez daha uğradık Neranı kişisel olarak çok sever ve sayan birisiyim ancak kimse mükemmel değildir. Neran bir proje daha yapsın onuda bekleriz ama onun sonucuda böyle olacağı için bence bir devir kapandı scriptlerin paylaşılması çok kötü oldu emek verdiniz madem neden emeğinizi bir çırpıda siliyorsunuz bir öfke anlık sinir ile herneyse başarılar.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.