Sorununuzu pm ile ilettim.

Bu konu marje tarafından düzenlendi(2013-04-21 17:08, 11 yıl önce)
İiyide arkadaşlar siz niye bu kadar 1600 tlyi sorun ettiniz daha öncede berkin(robert) yaptığı gibi bastıkları editlerin karşılığında o parayı alıcaklar zaten :D
Çok Komik. Berk yok sunucuda. Gelen gelip oynar, gelmeyende böyle saçma sapan konulara girmezse sevinirim.Ayrıca çamur taktiğinden vazgeçin artık. Yazık ediyorsunuz bu oyuna.

Bu konu marje tarafından düzenlendi(2013-04-21 20:47, 11 yıl önce)
o siparişteki server yurtdışı görünüyor, speedtest de öyle. yani ya fatura fake, ya da sunucu yurtdışında bulunuyor. sunucu yurtdışındaysa zaten o pingle oynanmaz.

gerisi için bişey söylemeye gerek yok andoria türevi işte, ne olduğunu herkes biliyor.
Makina yurt içi yazmadım. Türkiye ping değerleri gayet iyi. Okusaydın tamamını firmanın redstation bayisi oldugunuda görürdün. Okumuyorsun, konu hakkında bilgi sahibi değilsin geliyorsun burada ahkam kesiyorsun. Yurtdışı makina da olmazmış bilir kişi seni mi tayin ettiler? Yurt içi makinayla senin ki çok olmuş maşallahhh. Birde Andoria türevi demişsin de benim andoria ile ne alakam var? Girip baktın mı oyuna da ne türevi oldugunu tespit edebiliyorsun?
Makine Türkiyede olsa ne olacak saldırılardan yılmayan türk makınası kaldımı :)
belki yurt dışı olması saldıralara karşı daha korumalıysa türk sunucusundan daha verimli olmazmı?
ha olduki marjenin makinada saldıraya karşı cacık cıktı diyelim kim kaybeder kim kazanır ortada.
Hayır 56k kullanmıyoruz ki burada herkez zaten 8mbps ve üzeri net kullanıyor. Sen yurtdışında oynadığın 3d grafik motorlu oyunlarda problem yaşıyor musun? Redstation dünyanın sayılı databaselerinden biri Türkiyede belki emsali yok.

Bu konu marje tarafından düzenlendi(2013-04-22 02:42, 11 yıl önce)
@dreamxxx

İiyide arkadaşlar siz niye bu kadar 1600 tlyi sorun ettiniz daha öncede berkin(robert) yaptığı gibi bastıkları editlerin karşılığında o parayı alıcaklar zaten

@zak

o siparişteki server yurtdışı görünüyor, speedtest de öyle. yani ya fatura fake, ya da sunucu yurtdışında bulunuyor. sunucu yurtdışındaysa zaten o pingle oynanmaz.

gerisi için bişey söylemeye gerek yok andoria türevi işte, ne olduğunu herkes biliyor.



SİMDİ BEYLER ADAMLAR SUNUCU ACMIS VE BİR SEKİLDE İLERLETME PESİNDELER ADAMLARIN GECMİSİ OYLE BOYLE DİYECEGİNİZE ADAM GİBİ CEVAPLAR VERİN + ADAMLAR 1 SENELİK MAKİNE ALMIS DEKONT VS VS HERSEYİ TEMİN ETMİSLER SİZ NEYİN PESİNDESİNİZ YA COCUKSUNUZ YADA MİLLETİ KÖTÜLEMEYİ SEVİYORSUNUZ.
Başarılar dilerim.
teşekkürler
Oyuna girip bakma fırsatı buldum, oyun içersinde ve connectorde sorunlar var Beta olarak açmışlar keşke test edebilme imkanı bulup ilk önce test ettikten sonra sunucu açılsaydı betadan önce bir alpha sürümü olsaydı 10-30 player ile test edilseydi 1 ay süre ile daha verimli olabilirdi, bunların haricinde sunucuyla ilgili geleceğe dönük bir umudum var uzun zamandır oynamıyordum sanırım bu sunucuda oynamaya devam edeceğim, hayırlı olsun.
Connector sorunları giderildi.
Başarılar dilerim.
Renly : Başarılar dilerim.

Teşekkürler. Sizide bekleriz.
Silindi
Banned
0
Başarılar dilerim.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.