Silindi
Uo-Regal Staff:
Ayrılık
Merhaba Değerleri Oyuncularımız ;

Çok uzun sürmeyen bu yolculukta , bize destek olduğunuz ve yardımlarınız için teşekkür ederiz.
Server'a güvenerek başlağımız insanların , bizi nasıl sırtımızdan vurduğunu vurabileceğini gördük , bu acı deneyimi yaşamak bizim için üzücü olmakla beraber sizlerin değerli emekleriniz için bir kere daha üzüldüğümüzü duyurmak isteriz.
Gönül isterdi ki ; Uzun zaman birlikte güzel vakitler geçirelim ve güzel anılarla anılalım.
Fakat hayatın içinde olan ve hemen hemen hepimizin yaşadığı , yakınımızdaki insanların bizi nasıl zor duruma düşürülebileceğini , sırtımızdan vuracağını gördük.
Çok güvenerek içimize aldığımız yetkilinin , yaptığı editler , güvenerek verdiğimiz remoteler yüzünden ve spawnların dahi sorumluluğunu verdiğimiz bu beş paralık kişiliğe sahip olmadığı ve bunun bize bir hayat tecrübesi olarak kazanımdan daha öteye gidemeyeceğini gördük.
Kendi emeğimizden çok , sizlerin emeğine üzüldüğümüzü , en samimi duygularımızla özür diliyoruz.
Uo Regal Staff
Aahujashdsaıhsadgfhdsfgshş rabırt yaptı yapacağını yine yaw birde inananlar vardı ya çok gülüyorum şimdi.Marje naptın yeğen yaw D:
0.1
Walkova :
-------- Orjinal İleti --------
Tarih : 2013-04-13 03:13 GMT
Başlık : ...
Ben berk değilim. Berkin nick Robert. Benim ki gördüğün gibi Marje. Biz berk ile yollarımızı ayırdık. Önceki regali birlikte açmıştık. Bu farklı bir proje ve ilerleyişide farklı olacaktır.
-------------
-------------


=) Akil adam bunlar, akil adam, babadan oğlada nesiller ayrıca... Bu adamların sunucusunda oynayıp 1-2 ay sonra kapanınca forumlarda ağlamaya devam.Belinize kuvvet dürüst! , çooook bilgili! , yardımsever! , editsevmez! staff kadrosu :selektor


Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler.Şimdi sorsan 1600 tl ne oldu 1 senelik yaptığınız sözleşme ne oldu diye birde çemkirirler =)
1 Yıllık anlaşma falan?
O kadar emek verip oynuyoruz bu adamlar gelip 1 dkdada kapatıyor bide 1 yıllık sözleşme diye bizi yediler bastılar editi bastılar sonra millete çamur atarak kapattılar swyi neseki erken kapattılar 2 3 ay oynayıp kapatsalardı açık ve net söylüyorum söverdim.

Mesajımıda silmeyin !



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.