Son Zamanlarda Tip Tip Serverların açılması...Gereksiz serverların açılması nedeniyle eski zor kasıp actiona çıkmak için aylarca kasan playerlar bu zamanda uo dan soğuduklarını belirtirler..Çünkü artık eskisi gibi zorluk yoktur 10 dakikada mage yüz...hoop al studded...ha bide 20 dakkada Sw kas...Alsana actionlık char die düşünürler...Ama bilmezlerki Ultimanın Türkiyeye İlk Geldiği Sıralardaki Serverların Kalitelerini,Güvenirliğini,Zor Kasılmasını,Sabır Gerektirdiğini...Acaba Ultima Dünyası Daha Böyle Ph Vs. Olaylarına Ne Kadar Katlanabilir...
Yaşıyacagını söleyebilirim ama bu ne kadar olur allah bilir : )
Nereden:Since PVP yazıyor sende. Pvp serverleride ultima online'ı öldüren etkenlerden biridir.
Böyle Ultima Online sunucuları açılması bence eski ultimacılara baya bi haksızlık :(

Daha sonra eklenen mesaj 1 dakika

PvP Serverları Ultimaya Bazen Neşe Verir...PvP Serverlarına Can Sıkıldığı Zaman Zevk Alınmak İçin Girilir...Ultimayı Öldürmek İçin Değil..Benim Burda Anlatmak İstediğim Pvp Serverları Değil..Düz Serverlarda Power Hourun Rahatlığı !

Bu konu Faction tarafından düzenlendi(2006-03-03 18:02, 18 yıl önce)
Silindi
Novice
1
PvP Serverları şu anda Ultima Online'ı öldüren en büyük etkendir. PvP Serverları şu anda Ultima Online'da ki bütün kolaylıkları sağlayan bir serverdır. Bence o PvP Serverı dediğiniz şeylerde kapattığınız teot dupe falan kullanılsa yasak olmamalı. Bu kadar basitliğin yanında Teot, Dupe çok daha zahmetli oluyor.

Power Hour'un rahatlığından şikayet asla etmemelisin. Senin oynadığın shardda (ismini vermiyorum) Power Hour gereksiz sanırım. Ne de olsa Pivipi Şard.
KATILMIYORUM ARKADAŞIM :(
ULTİMA ONLİNE NIN SİZDEN ÇOK ÖNCE CIKTIGI GİBİ SİZDEN COK SONRA ÖLECEK BUNU BÖYLE BİLİN ve artık böyle saçma sapan konular açmayın populariteye gerek yok!
Burda Görüşleri Paylaşıyoruz..Popülarite İle En Ufak İlgisi Yok..Huzursuzluk Çıkarmadan Cevabını Yazabilirdin..Ultimanın Bitmesini KİMSE İstemez !
Novice
0.6
Abartmaya gerek yok konuyu altı üstü bi oyun.Her ne kadar 5 yıla yakındır hergün bir defa 10 sn girsemde yinede o kadar büyütmemek gerek.Biterse biter hayat devam ediyor :)
Faction : Burda Görüşleri Paylaşıyoruz..Popülarite İle En Ufak İlgisi Yok..Huzursuzluk Çıkarmadan Cevabını Yazabilirdin..Ultimanın Bitmesini KİMSE İstemez !

Sen kaç tane böyle konu var bılıyormusun biraz temiz olun kirletmeyin su platformu syn ''ultimaci'' ve ben yukarıdaki postumda cevabımı yazdım bence sen devam et pivipi şardına oke ?
Uzatmaya gerek yok ya bu konuları ztn uzattıgımız topiclerde olmustu...
AÇTIĞIM TOPİCLERİN DAİMA ARKASINDAYIM HUZURSUZLUK OLUŞMAMASI İÇİN ALTTAN ALICAM İYİ GÜNLER..
Ya beyler bitmiş bişeyi yeniden yaşatmaya çalısıyosunuz boşa kasmayin bence bitti çünki uo son demleri bunlar...
Silindi
Members
0
Ultima daha yaşar merak etmeyin..
İNŞALLAH BİTMEZ AMA BU DEDİKLERİNE İSTEMEDENDE KATILIYORUM :(



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.