PvP shard ları yanlış tanıdınız beyler böyle bi şey sadace Türkiye de var yabancı serverlara baktıgınız da herkez kendi kafasına göre sistem yazmış iyi veya kötü onu sürdürüyor ama bizde bu yok her neyse ultima yeni sürümleri ile baya yaşar...
Biz ultimacılara 2 Çeşit Server Türü Yeterli Bence daha Fazlası Bize Çok Zarar Yıpratır..
Allahım yarabbi birisi nereden kısmına yazar, birisi avatar yapar. Ne boş insanlarsınız siz ya.

oldu olacak "ismi lazım değil" shardın adıyla acc alında da öyle yazın. Yok arkadaşım yok anlamıyor musunuz? Ne kadar reklam yapsan da pvp istemiyorlar.

UO'nun en güzel tarafı Magery'i 69,9 dan 70,0 yapabilmek için 50 kere paralize attığımız zamanlardı. Ki bunlar çok eskide kaldı. Artık nostalji. Biz de öyle kalması için uğraşıyoruz.
gzl ;)
BEN ORDA DİKKAT EDERSENİZ 2 ÇEŞİT YETER BİZE DEDİM DAHA FAZLASI GEREKMEZ DEDİM...PVP SHARD GEREKSİZDİR AMAN O ULTİMA İÇİNE GİRMESİN GİBİ Bİ TABİR KULLANMADIM...VE BEN DÜZ SHARDA VE PVP SHARDA DAİMA AYNI DEĞERİ VERMİŞİMDİR VE BUNLARDAN BAİKA BİR ÖZELLİKLERİN GİRMEMESİNİ BELİRTMEK AMACIYLA YAZDIM O YAZIYIR !!!
Bence Ultima Online Yaşlandı Yakında Biticek Çünkü Ultima Strike 2 Boyutlu 3 Boyutlu Online Oyunları Çıktı (Örneğin Raknorak) Bu Sebeple Gittikce Azalcak Sörverler .....
Her hafta aynı konuyu içeren sadece topic ismi değişik topicleri açmakla uo yu kurtarıcağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. bu tür topicleri açmak " biz çaresiziz , uo bitti ümit yok " demekten başka bişey değildir..

burda topic açıp POST kasıcağınıza , server açıp kendinizi kaybetmeyin playerleri ezmeyin.. serverlerinizde edite yer vermeyin..

ve bu son değil her hafta devam edicek bu tür topciler..

aslında arkadaş uo nun bu durumda olmasından dolayı yaşadığı rahatsızlığı paylaşmak istemiş oda haklı ama yapıcak pek fazla bişey yok dostum... yabancı serverlere girip biraz örnek almamaız gerekiyor .. ne kadar istemesekte bu böyle..
Ultıma oldu bence bıttı bıle .... Ah nerde o eskı sanane ah ah ozledım sananeyı wıldareayı ... of of ulen o serverlarda aldıgım zevkı baska serverlarda almamısımdır shrınk olmazdı mesela sananede mıllet stableda yapmazdı genelde bıyere bınek saklardı bı keresınde yewde bı odada 3 mare bulup tamelemıstım :D mustlar 1k ıdı alan olmazdı :D mıllet a horsela gezerdı ha bı keresındede kufur ede ede bı hal almsıtım black horsum vardı 25 tane fln deceıtte duruyordu bırı kesmıs kufrede kufrede dılımde tyuy kalmamıstı :D bucs gatedekı actıon ah ah ıcerde 10 pk deamon olur dısarda mavıler bekler kımsenın cesaretı yemez dalmak :D anca serverın kralı bı gm parry gelırse dalardı 5 e 10 a 1 :D
Bakın herkes ph dan bahsetmiş ama ortada bu kadar cok server varken ph ı kapalı olan bi server ın toplayacagı player en fazla 50 dir.Bence ultima nın zayıflamasındaki en büyük etken bu kadar server acılması bunuda hosting firmalarının sagladıgı fırsat ve ucuzluklar ve yayınlanan script pack vs. seylere yoruyorum.Eger herkes server acıyorsa kimse playerlıgı kendine yediremiyorsa bence uo bitmiş demektir ama biz hala son demlerinde canlandırmak için ugrasıyoruz...
Benim Amentes in ilk zamanlarında ( 650 online oldugu vakitlerden bahsediyorum ) Uo sunucuları azdı ve olanlarda oldukça kaliteli bilgili kişilerin açtıgı serverlardı şimdilerde Coder,Zebula ve bazı usta scripterların kendi yaptıkları Script Pack ler su yüzüne çıkınca server açmak çok kolay hale geldi, Öyleki sırf benim Slayertr deki script pack im ownerın bi hatası sayesinde su yüzüne çıkması sonucu ilk s..rm uo çıkmıştır :) , Ultima Online in ömrüne gelince UO ,Exile Nebula vs gibi serverlar ustaların elinden çıkınca bitti zaten şuanda sadece UO diye var o kadar...
ZATEN O BİLDİĞİMİZ BÜYÜK SERVERLAR OLMASA UO FAZLA AYAKTA DURMAZ...HAKLISIN..
O büyük serverlardan biri yazın yeniden başlamaya karar verdiğinde 350kişiyi buldu.
Ne yazık ki spherein benliğini kaybetmesine neden olan birsürü gereksiz scriptleri ve başıboş bırakılması yüzünden şimdilerde hali harap.
Oyun bu ne ölmesi ne yaşaması ne kalması?
O yüce server runuo değilde sphere scriptleriyle yeniden başlamaya karar verse istenilenler yeniden olur... :arastir
ASLINDA BİZ ULTİMACILARIN YAPMASI GEREKEN ÇOK KOLAY ULTİMAYI DÜNYADA BELİRTMEK İÇİN...ÖRNEĞİN BİZ TÜRKLER BİR SERVERDA TEOT OLDUĞUNU ÖĞRENİP İNTERNETTE TEOT PROGRAMINI ARAŞTIRMAYA BAŞLADIĞIMIZ ESNADA YABANCI ÜLKELERDEKİ ULTİMACILAR SERVERLARINA YARDIM EDEREK FİXLERİNİ ÖNLEMLERİNİ VS. PROGRAMLARINI ARIYORLAR İNTERNETTE..EN BÜYÜK EKSİKLİĞİMİZ BU...SERVERLARIN ZAYIF NOKTALARINI KURUCULARIN EMEĞİNE SAYGI GÖSTERMEYEREK YÜZÜNE BİR PAÇAVRA GİBİ FIRLATMAK..TÜRK ULTİMACILARIN TOPARLANMASI GEREK...
Bazılarının sinsiden yapıp serverda kral olmasındansa herkezin yapıp serveri kapatması daha hayırlı...Kapatmasında demek istediğim 1 hafta vs bakım sürecine sokması ki su anda teot u bir cok kişi kullanıp serverları batırdıgı gibi su anda bir cok server buna önlem almıs hiç bir şekilde teot yapılmamakta...(Büyük serverlardan bahsediyorum...)

Yani demek istediğim herşey güllük gülistanlık olmuyo.Bir iş yapıyorsan dikenine de katlanıcaksın...Hataları,bugları player bulmassa bunu staff hiç bulamaz ! (Cok belirgin olmadıkca !)
BUNU PLAYER BULUCAK TABİKİ ONA BİR DİYECEĞİM YOK...AMA BİZİM PLAYERLRIN YAPTIĞINI SÖYLÜYORUM...GENELDE BİR BUG BULDU ONU YAPMAK İÇİN PROGRAMINI ARAR.AMA YABANCILAR FİXİNİ ARAR ARADA FARK BU BUNU BELİRTMEK İSTİYORUM BEN ..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.