Nedim gibiler yaşatır :)
Projeni bekliyorum Suicide..
the Rise of Neviada <3
ultima onlineya 9 yıl önce başladım şu son 3 yıldır düzenli olarak oynamıyorum. nedeni yeni serverların açılması değil, açılan serverların kısaca '' boktan'' olması. En ufak oyun zevki olmayan insanlar bu oyuna gemi ticaretini, her itemi alan npcleri, teach stone/npcleri , full spellbookları, her saat başı spawnlanan binekleri, eskiden ender olan adamın altında gördüğümüzde hayret ettiğimiz ve saygı duyduğumuz binekleri, herkezin altında görüstertti. Eskiden saygı duyduğum şeylerden nefret eder oldum çünkü herkez bunlara 5 saat taming ve magery kasarak bomberlara wall çekerek sahip oldu. Kısacası bu oyunu kolaylaştıran, basitleştiren, kalıplaştıran, bu koskoca oyundan sadece pvpyi (in rox anmani an ex por kal vas corpor ) anlayan zihniyet kibarca söylüyorum lütfen gidin knight online oynayın. Çünkü siz ultima onlineyı yanlış anlamışsınız, yanlış yönden bakmışsınız. Ama tabikide yeni server açılmasını destekliyorum ama bu adam en azından nebulanın ilk 3 senesinde oynamış olsun ounun ne olduğunu bilsin. yoksa bu yeni açılan pyramid uoda, intensede falan oynamak uo değildir.
Ultimaya aşık olma sebebim oynanabilirlik, hikaye, yalınlık, emek ve saygıydı. Oyunun kendisine yıllarca saygı duydum hayret ettim güzelliğine. Ama siz bunu kavrayamamışsınız, olmamış.
şuanki neslin gelecek nesle kardeşlerine aşılamasına ve bu tarz sitelerin açık kalma duruma göre süresi uzar veyatta kısalır bu oyunun bence.
Ultima Online ın free shardlarda en az bir 7 8 senesi daha var yanlız Eagames en çok 5 yıl içinde sonlandıracak bu projeyi
evet iyi olur
Konu 2006
Son Mesaj: 2011
En Son Mesaj 2012
2 sorum var. 1 bukadar eski bir konuyu nerden bulupta up'ladınız.
2. 2006 dan beri uo dünyası nekadar yaşar diye soruluyormuş aradan 6 sene geçmiş hala aynı konumu tartışılıyor.??



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.