tabikide adam vs dsen coluk cocukla ısım olmaz dıye cvp alırsın bu korkaklıgın sembol u
mare den ınınce bı bak lord olmuş
pvp serverları aslında oyunu ogretmıyo hanı bole actı yapa yapa ogrenıyoruz sanıyolar ama pvp serverlarında oyunu daha cok unutuyorsunuz cnkı farkı sıstemler sureklı yok bandaj ın kısa yolu heal ın kısa yolu ee baska kaldımı abı pvp gusel ama sakıncalı ultımayı yok ettırıyor bı yerde herkesın zevk ı ama ... işte... saten buraya yorum yazanların %90 ı pvp serverında oynuyodur bunun farkındayız ama elden gelmıyor baska bısey... tabı arkadasım dedıgn ıyı bısey ne gusel 8 ayda anca kasıyosun blkı ama artık ole serverlar yapmıyolar eskıde kaldı smdı baslasak
oyun kapanırken actıye hazır ooluruz
başka char kassak artık nolur
öle serverlar uzun vadeli oluyor da işte oynadıgım server vardı ama smdı kapandı tkrar actılarda sahıbı farklı... willow u bılırsınız blkı şaşmam abi... suan yenı ownerlarını gormedım artık bakmıyorum
DragiZzy : Onlar eskide kaldı abi.. Şimdiki şartları veriyorum:::
1)Bedava hosting veren bir site.
2)Bedava domain veren bir site.
3)2-3 Ark. (Staff İçin)
4)3-5 Player.
Bide bilinen tum fourmlara acaip topicler acıp reklam yapmak
bunun sebebleri kendini bilmez, akıllı sanan script'leri editleyip kullanan 1 aylık server açan kişilerden oluyor,wolcano : bu oyun öleli cok oldu.
sebeblerinden bazıları;
yaş sınırını -18 olması
yeni server acan elemanların 1 2 senelik oyun tecrübesi olan kişilerin sağdan soldan script toplaması
oyunun hilesinin cıkması
dürüstlüğün bozulması
playerların güvenlerinin zedelenmesi.
ben bu oyunu 99 senesinden 2005 senesine kadar oynadım en son 1 sene önce oynadım ve gözlemlerim bunlar.
eski oyuncuların cogu ya evlendi yada artık sanal alemi bıraktı.
doğal olarak ta bu oyun müzelik oldu.
MicrofibeR : Aslında olmedi ben 2 3 arkadasa gösterdim İlk tepkiler sunlar
1-aman cok kotu grafik
2- ilgincmis
3- biraz anladılarmı bagımlısı oluyorlar aslında uo buyuk bir cıgır actı yani K-o ya falan benzemes Simdiki Wow FALAN HEPSİ ULTİMANIN KOPYASIDIR