Bencede Artık Son Demleri Ve Önüne Gelen Server Açıyor Bilip Bilmeden Sonra hemen kapanıyor açacaksan ilk önce sağlam yapacaksın ki bir serverda en az 3 aylık bir çalışma olması gerekirrr Şuana Kadar Açılan Serverlar 100 ü geçmiş bulunmakta ve yarısından çoğu kapatıldı Nereye Kadar Olucak Artık Son Ultima Hayatı Bence Bundan Sonra Sanıyorum Knight Online Hayatı başlıyabilir!!

Daha sonra eklenen mesaj 5 dakika

Evt Ultima Çok Eskiye Dayanıyor Ben 3-4 Senedir Stafflık Yapıyorum Playerlık yapıyorum En Sağlam Nebulaydı Sonrada Paralı Oldu eski uocular gitti :( Arkadaşlarımız Gitti Ve sonra paralı olma kaldırıldı çoluk çocuk doldu çoğunlukla amentes desen çöktü bir daha açılıyor gerçekten artık önüne gelen pwp serverı açıyor daha kolay açıldığı için!!daha Yeni Focus Pwp Shard Açıldı Lag 0 dır diyor Nereye kadar açık kalacak 1 hafta bilemedin 2 hafta sonra lag başlıcak kapancak başlamasa bile zor tutar Since PwP De Kapandı !!!

Bu konu naklovan tarafından düzenlendi(2006-03-04 13:06, 18 yıl önce)
Öncelikle Haklısın Knight Online Zamanı Başlar...Ama Merak Etme Onunda Pvp Shardlarını Yeni Versiyonlarını Çıkartırlar...O Serverdada Herkez Knight Online Server Açar...Dönüp Dolaşıp Yol Aynı..Bide Since Açılabilir O Konuda Çok Umutsuzluğa Kapılma..

Daha sonra eklenen mesaj 4 dakika

HE BİRDE UNUTMADAN ULTİMA ONLİNE BİTMESİ İÇİN BENCE O BİLDİĞİMİZ BÜYÜK SERVERLARIN KAPANMASI GEREKİR..ONLAR KAPANIRSA YUKARDAKİ DÜŞÜNCEM GEÇERLİDİR

Bu konu bekcan tarafından düzenlendi(2006-03-04 13:35, 18 yıl önce)
MERAK ETME ARKADAŞIM O BÜYÜK SERVERLARINDA BİR ÖMRÜ VARDIR..DİLEĞİM KAPANMAMASI YÖNÜNDE AMA NEYSE..KAPANIRLARSA ADAM GİBİ SERVERLAR KALMİCAK Kİ SERVER KALMİCAK :)
Silindi
Novice
1
Ultima Bitmez Kardesim Bitirmem :) herkez Bıraksa Ben Tek Basıma Gene Oynarim allama Ultima Online Bitmez 70 yasina kdr oynucam :)
Bence Ultima Her An Yıkıla Bilir (Yanlış anlamayın bende ultimacıyım) :D
ultima bitmez. bitiremezler. onlar teot yazar biz fixleriz:D

Daha sonra eklenen mesaj 9 dakika

Bizim nesil ölesiye kadar uo bitmez.

Bu konu noxier tarafından düzenlendi(2006-03-04 14:36, 18 yıl önce)
Silindi
Expert
5.3
noxier : ultima bitmez. bitiremezler. onlar teot yazar biz fixleriz:D

Daha sonra eklenen mesaj 9 dakika

Bizim nesil ölesiye kadar uo bitmez.

+9999
Ultima Online Destekçisiyiz Hepimiz Belli :) ... Keşke Bütün Ultimacılar Bizim Gibi Düşünse..Noxier Haklısın Teot Çıkar Fixlenir..Ama Nereye Kadar :( ...Bencede Ultima Kolay Kolay Solmaz...Ultimayı Yıkacak Adam Gelsin Beni Bizleri Yıksın Önce... !!
SONUNA KADAR ARKANDAYIM BU LAFININ FACTİON..NOXİERİNDE DEDİĞİ ÇOK DOĞRU { TEOT ÇIKAR FİXLENİR } ONLAR ÇIKARTIR BİZ FİXLERİZ ONLAR ÇIKARTIR BİZ FİXLERİZ...NASIL OLSA SABRIN SONU SELAMET..AMA BU LAFINI ÇOK TUTTUM FACTİON..ULTİMAYI YIKACAK ADAM GELSİN BİZ ULTİMACILARI YIKSIN ÖNCE..DÜNYADA 1 ULTİMACI KALANA DEK ULTİMA BİTMİŞ SAYILMAZ !!!
Teşekkür Ederim Bekcan..Umuyorumki Bütün Ultimacılar Benim Gibi Düşünüyordur...
Silindi
Novice
1
Ben Olene Kdr Ultima Bitmez Tek basıma Bile Oynayacam Bitmeyecek :)
Michaell Genemi Sen :) ... Bu Düşünceni Beğendim Tabiki Sonuna Kadar Ultimayı Destekleriz Ama Bunun İçin Ne Çabalar Gösteriyoruz... :( Sadece Oynuyoruz Sanırım :(
Ultima zaten bitmiş durumda...
Silindi
Members
0.1
Chernobel : Ultima zaten bitmiş durumda...


Buda Ayrı bir Bakıs Acisi tabi :)
7 yıldır oynadığım için bu açıdan bakıyorum.. En az bir 5 sene oynamış olan varsa oda bu açıdan bakar.. Yeni nesil, eski uo yu bilmedikleri için hala UO var sanıyorlar.. Oysaki 3-4 sene öncesiyle şimdi bir değil... İkisine aynı UO demek biraz sıkar...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.