yoK ya Bu oyuNlan ugrasıLmaz !
Silindi
Banned
0
görüntüler güzel tabi ama bu yüzden oyunun havası kaçabilir ondan korkuyorum 1, ayrıca oyunu düzelticez diye batırabilirler ondan korkuyorum 2.eğer korktuklarım olmazsa uo yeniden oynanır.
korktukların olmaz...
cunkı yenılenmıs bır uo var bu uo yu batırmaz
WoW oyun otoriteleri tarafından yılın en iyi oyunu seçildikten sonra (2. yılı :D ) UO 52 boyutlu çıksa ne yazar... wowdaki hareket kabilieyeti başka bir oyunda yok orginal rp serverına girip rp yapan birisi kalkıp wowun rp si kötü demez..

allah için yapmayın.. çıkan joystickler sayesinde elimizin hareketine bağlı olarak kılıç sallayabildiğimiz bir zamanda yaşıyoruz 2 d oyunlardan bahsediyorsunuz.. ilerleyin artık...çıkarın bu at gözlüklerini..
WoW da süper rp yapılıyor, emote ler var ultima da daki gibi, ama bunlar biraz daha farkklı, yani bow ve salute dışında,
möölüyor, bağırıyor, selam veriyor, öpücük yolluyor, hareket çekiyor, dans ediyor gibi hareketler var daha bir sürü hareket var, ayrıca rp yapmak oldukça olağan :D
Adept
4.3
Masaüstü FRP oynadınız mı bilmiyorum. Ama Masaüstü FRP kuşbakışı oynanır ve oldukça rahattır. UO da böyle bir görüş sağlar, o nedenle RP konusunda WoW'dan daha pratik olduğunu düşünüyorum.
Gıtgıde kıtlesı azalan bır oyun ıcın daha dogrusu player kalıtesı dusen bır oyun ıcın ıyı bır calısma bence canlandırmak ıcı numarım sıe yarar 2d dekı verdıgı heyecanı alabılırız umarım 7 yıldır bu oyunu oynuyorum sananede baslamıstım bı ark ankaradan bulmustu :D yasım daha 10 du abımle baslamıstım 7 yıl oldu bu oyuna baslıyalı umarım bıraktırmaz bu son surum uo yu :(
Adept
4.3
Masaüstü FRP oynarken sen kazmayı yere sapladığını görüyor musun? Ama biliyorsun değil mi? Ayrıca bildiğim kadarıyla, Wow'da da kılıç falan toprağa saplanmıyor.

Bunları geçtim, 2d bu konuda yetersiz demişsin, yere saplanmış bir kazma resmi eklersem oyuna, bu yetersizlik kalkar ortadan sanırım? :)
İnş. Sphere Destekli olur runuo oynanabiliritesi gayet berbat bi emulator...
Adept
4.3
Sphere destekli olacaktır, oyunun yapısında pek bir şey değişmiyor çünkü. Ancak sphere desteği ne zaman çıkar o da ayrı konu...
online frp oynayacaksan

https://www.fantasygrounds.com/

harika bir program.. tüm zarlar var.. dehşet zevkli.. buna bi de teamspeak bağla manyak olur :D

DM menüsü aşırı gelişmiş.. frp cilere tavsiye ederim..
Eger oyun oynanabilirlikten cikartilip gorsellestirilirse diger mmorpg 3d oyunlarindan hicbir farki kalmicak online familyasindaki 3d oyunlarin tamamini oynadim diyebilirim ama hicbir oyunda Uo oynarken aldigim zevk asla olmadi hicbir oyun heyecan vermedi hicbir oyunda bu tad asla olmadi olmucak 2d haliyle bile 3d lerin yerine konulamaz kendi basina bir efsane Ultima!
Neran : Masaüstü FRP oynadınız mı bilmiyorum. Ama Masaüstü FRP kuşbakışı oynanır ve oldukça rahattır. UO da böyle bir görüş sağlar, o nedenle RP konusunda WoW'dan daha pratik olduğunu düşünüyorum.
kuşbakışı değil WoW evet, ama o da masaüstü oyun tarzında, ayrıca tonlarca kişiyi orjinal serverlarında barındırıyor
Adept
4.3
Doğrudur, sonuçta iyi bir oyun WoW, ancak kuşbakışı her halikarda FRP için daha iyidir, diye düşünüyorum. :)
yok, Uo nun kuşbakışı iyi olmasının nedeni, o zamanlarda daha 3d teknoloji bilgisayara zar zor aktarılıyordu, hatta ilk 3d oytunlardan biri Grim Fandangodur, ki onun 3d kartla oyna ve 3d kartla oynama bilmemne destekli oyna seçeneği vardı options ta, :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.