Bizden Başka Girenlerde Varmış Xantier ,Spawnsas =)
bende giriom :)
herneyse ben kafa dağıtmak için İzmirde Çiğli Kipaya gidiyom gelen gelsin belki sinemaya gitçem hadi by by:)
Kipa mı Ahh Ahh Eskiden Ne Giderdim Oraya Cinemaya ... Hangi Filmi İzlicen =)
Ben geçen sene girmiştim. Türkçe 22 doğru 2 yanlış , Mat 13 doğru 7 yanlış :D , Fen 15 doğru 5 yanlış , Sosyal 23 doğru 2 yanlış. Sonuç olarak Reha alemdaroğlu anadolu lisesi :D Dikkat eksikliğim var biraz matta grafik sorusunu bile yanlış yapmıştım. Sosyal sorularını iyi okuyun çok çelişkili şıklar verilecek arasından doğrusunu bulmak sizin yorum yeteneğinize kalıyor ki bukadar kolay değil. Türkçe de geçen sene sırf cümlede anlam sormuşlardı kolaydı , fen de deneme sınavlarında hep 10 netin altında yapardım ama oksde yorum soruları oldugu içn biraz yapabildim benden sana tavsiye sınavda yanında mentos al naneli onu ye bitir sınav boyunca.
17 yaşındamı girdin oksye =)
Kendinizi fazla zora sokup stres yapmayın..
Hangi liseye girdiğiniz önemli değil duyduğuma görede bir sınav'ın birincisi fen lisesinden veya özel okuldan mezun olmadı yani insanın içinde olacak herşeyden önce..

Sınav 1.si özel okul mezunu. (Geçen sene) İhlas kolejiydi adı sanırsam.
[Taylan] : Ben geçen sene girmiştim. Türkçe 22 doğru 2 yanlış , Mat 13 doğru 7 yanlış :D , Fen 15 doğru 5 yanlış , Sosyal 23 doğru 2 yanlış. Sonuç olarak Reha alemdaroğlu anadolu lisesi :D Dikkat eksikliğim var biraz matta grafik sorusunu bile yanlış yapmıştım. Sosyal sorularını iyi okuyun çok çelişkili şıklar verilecek arasından doğrusunu bulmak sizin yorum yeteneğinize kalıyor ki bukadar kolay değil. Türkçe de geçen sene sırf cümlede anlam sormuşlardı kolaydı , fen de deneme sınavlarında hep 10 netin altında yapardım ama oksde yorum soruları oldugu içn biraz yapabildim benden sana tavsiye sınavda yanında mentos al naneli onu ye bitir sınav boyunca.


Oldu Olucak Dolma Getirelim Zihin Açar Belki :)
Valla ben yardımcı olmaya çalıştım bi kaç vatan evladı daha koyun sürüsüne katılmasın diye ama siz hala işin şakasındasınız neyse hayat sizin hayatınız.
İşkembe çorbası felan yersiniz.. :)
[Taylan] : Valla ben yardımcı olmaya çalıştım bi kaç vatan evladı daha koyun sürüsüne katılmasın diye ama siz hala işin şakasındasınız neyse hayat sizin hayatınız.

Tamam Tamam Sinirlenme :) Dalgasına Almıyorus
Atamızın bir sözü var &裟&裟 Vatanını en çok seven , üstüne düşen görevi layığıyla yerine getirendir. &裟&裟 bu bağlamda ben sizin de bu sözden yola çıkarak elinizden geleni yapmanızı isterim. Çünkü aksi halde Oksyi kazanamayıp düz lisede itibar sahibi olmayı amaçlayıp milletle kavga eden önüne gelene sataşan ülkesine ve dünyaya yarardan çok zarar getiren (en çok aldığı oksijenle) serseri ordusuna katılmamanızı istememdendir.


Şimdi bu attığım postta kendini tanıyan 1-2 insan olup bana sataşabilir ne demişler yarası olan gocunur diye neyse bekliyorum.
[Taylan] : Atamızın bir sözü var &裟&裟 Vatanını en çok seven , üstüne düşen görevi layığıyla yerine getirendir. &裟&裟 bu bağlamda ben sizin de bu sözden yola çıkarak elinizden geleni yapmanızı isterim. Çünkü aksi halde Oksyi kazanamayıp düz lisede itibar sahibi olmayı amaçlayıp milletle kavga eden önüne gelene sataşan ülkesine ve dünyaya yarardan çok zarar getiren (en çok aldığı oksijenle) serseri ordusuna katılmamanızı istememdendir.


Şimdi bu attığım postta kendini tanıyan 1-2 insan olup bana sataşabilir ne demişler yarası olan gocunur diye neyse bekliyorum.


Ayakta Alkışlıyorum .. Çok Doğru Konuştun
Hiç bir sefer bile çalışmadan kazandığım ama kazandığım okula gitmediğim bir sınav.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.