Xantier :
laan 75 net yaptım , hesaplama yaptım 420 puan alıyorum eğer doğrusa. Okul puanı eklenicekse 440 alırım. Lan eğer bu puanmatikler doğruysa havalara uçup tavanı yıkarım :D:D:DD:
O puanmatikler net değildir sonuçta katsayılar değişecek ve onlar genelde ham puanı vermez.Hevesini kırmak istemem de 75 netle 440 puan sıkar biraz.
Ama tebrik ederim gönlündeki liseye girersin umarım...
Geçmiş olsun tüm oks'ye giren arkadaşlar güzel bir yaz sizleri bekliyor
Bu konu neo75 tarafından düzenlendi(2008-06-08 14:26, 17 yıl önce)
uydurmadır. kötü ya çok üzüldüm ben mat ve fen çok çıktı yanlış. Hepsi hesap hatası felan... böle iş olmaz arkadaş ya ! yıktı hayallerimi oks denen şey !
Hayal yıkacak bişey yok ortada.Sonuçta adam akıllı bi yerlere girmek isteyen her yerde çalışır gene en kral ünilere gider.Lise araçtır zaten liseye geçtiğinde anlayacaksın.
Ayrıca sınav günü milletin söylediği netlere de takmayın alayı fıs :D
ek okul puanı diye bişey yok diploma notun 5se ne puan alırsan o geliyo 5den düşükse puanın düşüyor ayrıca birsürü 1.ci çıkcak o yüzden puanlar acayip yuksek gelecek hevesinizi kırmak istemem ama turkce matematik kotuye fazla umutlanmayın derım.
Sınav ne kadar kolay olursa olsun OKS gibi bir sınavda bir sürü 1. çıkamaz çıkmaz diye düşünüyorum.ÖSS'de çıkabilir ÖSS mantık işi ama OKS'de duygular ağır basar hiç sanmıyorum bi sürü 1. çıkacağını.Puanlarda da ahım şaım bi değişiklik olmaz zaten sınavın zorluğuna göre pek bişey değişmiyor genelde yapılan netler aynı oluyo...
Ama bu sene biraz yükseliş olcak gibi.
gittim mal gibi heycan yaptım.. mesela işlemin ortasında 2 yi buluyorum gidiyorum oraya 3 - 4 felan yazıyorum ordan devam ediom sonra gidiyo yanlış şıklar çıkıyo , yada hiç çıkmıyo.. yıkıldım resmenya.. !
Önemli olan öss sınavı liseye geldik hiç bir fark yok ortam hariç hangi liseye gidersen git sen çalıştıktan sonra istedikten sonra öss sınavını kazanır o zaman bir yerlere gelirsin...
süphi koyuncuoğlu lisesi bu sene mezun verdi abimden biliom kontenjan büyük ihtimal artar. Benim istikamet orası. 68,67 net yaptım sağlık olsun eğitimi güzel biyer. Zaten adam doğuda , sadece kitapla odtü kazanabiliyosa , bizim lise beğenme gibi bi lüksümüz yk zaten. Bunu kazandığıma şükredeyim...