o ne goldü be :)
Berkancık belki farklı bir takım tutuyorsun fakat orası avrupa ligi fenerbahçe'de Türkiye futbolunn temsilcisi Böyle bir skora oley diyebiliyorsan sana taraftar denmez sen tuttugun takımıda sadece yendigi zaman destekleyen tiplerdensin galiba.
Avrupada Feneri-Bjksi-GS'si yok hepsi türk. insan ol
Fenerlilerin maçsonunda :D diceklerini tahmin edebiliyorum :D Twente - Panathinaikos dan daha güçlü bir rakip :D
@Mrs.xaRiyla
Sen ne diyorsun ya hemen türklük meselesine getirdiniz olayı ya sizi anlamak çok güç nasıl bir düşünce yapısı var sizde fenerli oyuncuların canı cehenneme hiç umrumda değil türkiye sıralamasınıda biz yükseltiyoruz bu ezikler düşürüyor biz ne yapalım.


Not:maç bitti fenere 2-1 koydular :) bakalım gruptan 0 puan çekmeyi başarabilecekmisiniz yazık bu fenere ya ayrıca panathinaikos twente'den kat kat iyi bu tartışılamaz bile.
Mrs.xaRiyla : Berkancık belki farklı bir takım tutuyorsun fakat orası avrupa ligi fenerbahçe'de Türkiye futbolunn temsilcisi Böyle bir skora oley diyebiliyorsan sana taraftar denmez sen tuttugun takımıda sadece yendigi zaman destekleyen tiplerdensin galiba.
Avrupada Feneri-Bjksi-GS'si yok hepsi türk.
+1
Maçın böyle biteceği belliydi zaten. Önceden de dediğim gibi bu grubun ilk ikisi belli Fenebahçe Sheriff'le 3. lük için mücadele edecektir artık.
***

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-18 00:00, 14 yıl önce)
Mrs.xaRiyla : Berkancık belki farklı bir takım tutuyorsun fakat orası avrupa ligi fenerbahçe'de Türkiye futbolunn temsilcisi Böyle bir skora oley diyebiliyorsan sana taraftar denmez sen tuttugun takımıda sadece yendigi zaman destekleyen tiplerdensin galiba.
Avrupada Feneri-Bjksi-GS'si yok hepsi türk. insan ol

Haklı olabilirsin ama beni açıkcası fenerlilerin egoları yüzünden fenere karşı olmaya başladım maç öncesi Panathianikos size döşücek kapak olcaksınız diyen insanların tuttuğu takımı desteklememi kimse beklemesin. Ama Beşiktaşı en içtek dileklerimle yenmesini istedim.
berkan son defa uyarıyorum, eğer kurduğun cümlelerde aşağılıyıcı, küfürlü kelimeler kullanırsan hesabını kapatacağım. fenerbahçe olsun galatasaray olsun bjk olsun türkiye için orda ter döküyor. eleştirilebilir ama aşağılanamaz.
Expert
34.0001
ne hazımsız insanlar varmış fener yenilince kendi galibiyetlerini unuttular :) neyse bizim yenilgimize sevinmeye devam.
Koyu bir fenerbahçeliyim ve kendi takımım bana feci bir kazık attı.Ne diyelim, 5 maç yapıyoruz 4'dü tutuyor ve birinden yatıyor.. Tebrikler fener
Ben futbolculara söylüyorum niye bukadar herkes tasalandı her insanı sevmek zorundamıyız? Ayrıca Türkçe'de "mal" küfür değildir bunuda burada vurgulayayım.Şunuda belirteyim içimin yağları eridi inşallah 0 çekerlerde ozaman bayram yaparız.
küfürlü ve aşağılayıcı yazdım, türkçe yazdığım için anlaşılabileceğini düşünüyorum.
Sanırım bu yenilgiden sonra '' Fenerbahçe '' bir yenilgiler zincirine girecektir. Fenerbahçenin huyu.
Tamam daha kibar bir edayla tekrar anlatayım benim için problem yok :)
Bu arada kendimden geçtim küfürlüde yazmış olabilirim kusura bakmayın.

Evet nerde kalmıştık he biz Türkiy e sıralamasını yükseltiyoruz bu fener düşürüyor bunların avrupa'da işi ne ya aralarında gazozuna maç yapsınlar :)Biz Panathinaikos gibi bir devi 3-1 mağlup ediyoruz deplasmanda bunlar evinde Twente'ye yeniliyorlar hahaha :) inşallah 0 çekerlerde 2. bir facia yaşanır..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.