İşte bende diyorum :D üstün olmanız birşeyi değiştirmiyo :D bizden üstün bi takım :D Kendilerinden alt seviyedeki bir takıma yeniliyor :d
berkancık : @Mrs.xaRiyla
Sen ne diyorsun ya hemen türklük meselesine getirdiniz olayı ya sizi anlamak çok güç nasıl bir düşünce yapısı var sizde fenerli oyuncuların canı cehenneme hiç umrumda değil türkiye sıralamasınıda biz yükseltiyoruz bu ezikler düşürüyor biz ne yapalım.


Not:maç bitti fenere 2-1 koydular :) bakalım gruptan 0 puan çekmeyi başarabilecekmisiniz yazık bu fenere ya ayrıca panathinaikos twente'den kat kat iyi bu tartışılamaz bile.

türklük meselesi tabikide.berkancık senin beyninden şüphe duyuyorum.maçın buralara kadar geliceği belliydi.şunu unutma biz maçı kaybettiysek kendi sorunumuzdur sizi ilgilendirmez.biz geçen sene çeyrek finale çıktığımızda gene böyleydiniz.umarım fener yenilir fener yenilicek....

ha bu arada sizede zamanında koymuşlardı;-)
Bu ne biçim konuşmadır ben sana mı sataştım orada sen kalkmış bana sataşıyorsun.Ayrıca türklük ile hiç alakası yok eğer feneri tutmayan türk değilse evet değilim varmı üstü? Yazı yazarken 2 kere düşün.
sizde kendinden alt seviyelere yenilen takıma yeniliyorsunuz. bu döngü böyle devam eder :D

yetenekli futbolcu dediğin kim ki? bu işi Tr'de Gs ve Fb yetenekli oyuncuları genellikle alıyor zaten. GG mesela Gençlerbirliği Oftaş'tan geldi ve formayı söküp aldı kimseyede bırakmaz kolay kolay. Kaliteli oyuncu her zaman şans bulur.
ha bana sataşmışsın ha fenerbahçeye , burda 2 saattir senden başka fenerbahçeye hakaret eden varmı ? madem türk değilsin profilinden kaldır o bayrağı.senin gibilerine bu devlette azınlık diyorlar.
Biz yenilmiyoruz demekki yeniliyoruz. İşte bu diğer kuluplerde ego olmuş yabancı herzaman iyidir. kendi elindekileri işlemiyosun ki iyi oyuncu çıksın bi ilk işlemeyi dene. denemessen çıkmaz tabiki.
Profil benim değil mi? böyle kalacak :) yazık ya size valla yazık sadece gülüyorum çocuk gibi bana edilen hakaret fenere edilmiştir :)
işlenebilecek kim vardı ki? şuan kaliteli Türk futbolcular hakettikleri yerde zaten.
Biz o derbiyi alalımda iddalar söz konusu maaşı iddaa'ya yatırıcam yoksa :)
Ama hiç şüphem yok cimbombom diyorum sadece..
:utangac1
Bu tartışmalara anlam veremiyorum.İkiside türk takımı belki iki ezeli rakip olabilir ama sonuçta orda türkiyeyi temsil ediyor.Takımları desteklemek varken bu düşmanlık niyedir anlamıyorum.
ya iddia olayına fazla girme :) biz fener sion gs levadia'ya 2milyar koyduk 1'e ikiside berabere kaldı :D 1 hafta uyuyamadık :)
Bu Konunun kilit zamanı geldide geçti :D bi nokta koyulması lazım artık.
Siyaset meydanımnı lan bura hadi kış dağılın evlerinize bakıyım fazla çirkelşetinz hadi leynn dağılın :D:D:D herkez yuvasına maş maş çükünüzden tavana asarım sizi :D:D:D
@xanbia
:D:D

kilide ne gerek var edebimizle tartışıyoruz şurda her tartışmaya kilit vurulsa ohoo :)
arkadaşlar ayıbtır ya.2 side bir türk takımı.ben galatasaraylıyım ama fenerin yenilmesi cidden üzdü beni.fenerle galatasarayın uefa finali oynadığını düşünsenize ne kadar duyuluruz ve ondan sonra türk futbolu nasıl değişir görürsünüz..kısıtlı kalmayın artık , bu kıskançlığı fenerde yapıo galatasarayda ama kıskananlar rakibi başka bi ülkenin takımına yenildiğinde sevinio ama tam tersi üzülmesi lazım.önemli olan ülkedir, ülke puanıdır..

bu arada beşiktaşa gelicem..son 7-8 senedir doğru düzgün bi başarı göremedim..hadi geçen sene 2 kupayı aldı ama artık benım gozumde 2 büyük oluşuyor fb ve gs.beşiktaşa ağır basıo artık bu takımlar.beşiktaşın sanki sadece eskilerden bi ismi kaldı gibi.icraat yok sanki.neyse tartışma çıkarmak deil amacım gerçi niye beşiktaş olayını açtım bilmiyorm ama belirtmek istedm..

iyi akşamlar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.